Меню
Количка

Грижа за ноктите

Производител: АГИВА Арт.номер: 61112
АГИВА PRO клещи за кожички 10 смПредназначени са за прецизно изрязване на кожичките около ноктите, специално създадени да им придадат перфектна форма и изряден външен вид. С безупречни остриета, които предлагат стабилност и контрол на действие по време на употреба, същевременно притежават удобен зах..
6.60 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61119
АГИВА PROFESSIONAL 4 стъпки блок пила за ноктиAgiva Professional Пила за нокти блок 4 стъпки е многофункционална пила за нокти, която ви позволява да полирате и оформяте вашите нокти до постигане на съвършен блясък и желаната форма. Агива Профешънъл Пила за нокти блок 4 стъпки е ..
2.88 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61111
АГИВА PROFESSIONAL GOLD стоманена ножичка с извит връх 9,3 смКозметична ножичка със златисти дръжки Ножичка от серията "Agiva Professional", предназначена както за лична, така и за професионална употреба. Изработена е от висококачествена и устойчива стомана, която не нарушава структурата на нок..
5.34 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61117
АГИВА PROFESSIONAL метална пила за нокти 14 смAgiva Professional Полираща пила за нокти е многофункционална пила за нокти, която ви позволява да полирате и оформяте вашите нокти до постигане на съвършен блясък и желаната форма. Изработена е от висококачествени материали, които гаранти..
2.48 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61207
АГИВА PROFESSIONAL нокторезачка  стомана 8 см AP0101Agiva Professional Нокторезачка от стомана има отличен дизайн и здравина, която позволява поддържането на твърди нокти. Изключително удобна е и ви позволява ефективно да се грижите за вашия маникюр и педикюр. Агива Профешънъл Нокторе..
4.56 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61208
АГИВА PROFESSIONAL нокторезачка грип зона 8 см AP0068Agiva Professional Нокторезачка от стомана има отличен дизайн и здравина, която позволява поддържането на твърди нокти. Изключително удобна е и ви позволява ефективно да се грижите за вашия маникюр и педикюр. Агива Профешънъл Нокторезачк..
2.82 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61107
АГИВА PROFESSIONAL нокторезачка с пила 5,5 смAgiva Professional Нокторезачка с пила е изключително практична нокторезачка с отличен дизайн, който ви позволява да поддържате вашия маникюр и педикюр в отлична форма. Агива Профешънъл Нокторезачка с пила е подходяща, както за лична, така ..
1.76 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61206
АГИВА PROFESSIONAL нокторезачка стомана 6 см T1269Agiva Professional Нокторезачка от стомана има отличен дизайн и здравина, която позволява поддържането на твърди нокти. Изключително удобна е и ви позволява ефективно да се грижите за вашия маникюр и педикюр. Агива Профешънъл Нокторезачка о..
2.82 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61116
АГИВА PROFESSIONAL пила за ноктиAgiva Professional Полираща пила за нокти е многофункционална пила за нокти, която ви позволява да полирате и оформяте вашите нокти до постигане на съвършен блясък и желаната форма. Изработена е от висококачествени материали, които гарантират здравето и цело..
2.35 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61109
АГИВА PROFESSIONAL стоманена ножичка с извит връх 9,3 см Ножичка от серията "Agiva Professional", предназначена както за лична, така и за професионална употреба. Изработена е от висококачествена и устойчива стомана, която не нарушава структурата на нокътя и гарантира дълготрайна употреба. Ефе..
4.19 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61110
АГИВА PROFESSIONAL стоманена ножичка с тънък извит връх 9,3 смНожичка с извит връх от серията "Agiva Proffesional", която е подходяща за професионална и лична употреба. Изработена е от неръждаема стомана, която гарантира дълготрайна употреба. Ножичката не нарушава структурата на нокътя. Предназначен..
4.60 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 61118
АГИВА PROFESSIONAL широка пила за нокти, бумерангAgiva Professional Широка пила за нокти е практична пила за нокти, която ви позволява да полирате и оформяте вашите нокти до постигане на съвършен блясък и желаната форма. Агива Профешънъл Широка пила за нокти е изработена от ..
2.29 лв.
Производител: NATURPHARMA Арт.номер: 56780
БАЙТНЪР ПИСАЛКА СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИ 3 мл НАТУРФАРМАГризането на ноктите е проблем, който може да бъде както лек, така и тежък. Онихофагията се определя като хронично гризане на ноктите. Доказано е, че това се наблюдава при 28 - 33% от децата на възраст между 7 и 10 години и приблизително 45% от т..
24.85 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 44672
БИ-МАКС клещи за кожичкиКлещи за премахване на кожички. Твърдо закалени остриета. Удобни ръкохватки. Клещите за кожички от B-Max разполагат с безупречни остриета, които предлагат стабилност и контрол на действие по време на употреба, същевременно притежават удобен захват, за лесно и без..
8.07 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 49437
Б - МАКС КОМПЛЕКТ ЗА МАНИКЮР 5255Комплект за маникюр B-max, с практичен и удобен несесер. Компактните му размери позволяват да се носи навсякъде.Комплектът включва:Ножичка за ноктиПинсетаПила за ноктиСъвети за употреба:Почиствайте ножиците след всяка употреба. Да се съхраняват на сухо място, за да с..
7.46 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 61941
Б - МАКС НОЖИЦА ЗА КОСА 10152Ножица за коса с остриета от закалена неръждаема стомана, за лесно и прецизно рязане. Дръжката е с опора за пръста за по-добър контрол на рязане.Важно:Ножицата е предназначена само за рязане на коса. Не режете други материали с нея.Неправилната употреба може да повреди о..
10.98 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 53869
B-Max BasiCare Ножица за нокти 5743 представлява практичен помощник в грижата за по-здрави и красиви нокти. Би-Макс БазиКеър Ножица за нокти 5743 е изработена от висококачествен и издръжлив материал. Ножичката е направена според най-новите технологии и се отличава с изключително ..
4.36 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 61986
Б - МАКС НОЖИЦА ЗА НОКТИ 5743Ножичка за нокти с прецизно извити остриета. Остриетата са от закалена неръждаема стомана за по-прецизно и лесно рязане на ноктите.Ножицата е тествана за точно рязане и безопасност. Остриетата режат чисто, а извивката следва естествената линия на нокътя. Лесна е за употр..
5.02 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 44671
Б - МАКС НОКТОРЕЗАЧКА 10305Нокторезачката за педикюр разполага с пила и резервоар за събиране на ноктите. Уникалната дръжка осигурява по-добър захват. Нокторезачката на B-Max е безопасна и лесна за употреба.Състав:Метал, пластмаса.Инструкции за употреба:Винаги почиствайте остриетата след употреба.По..
3.59 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 44670
B-Max Нокторезачка с лазерна пила за нокти. След подрязване на ноктите, изгладете и дооформете с пилата...
2.43 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 49441
B-Max BasiCare Нокторезачка за нокти с пила 10299 е изключително практична нокторезачка със стилен дизайн, която спомага за поддържането на отлични маникюр и педикюр. Би-Макс БазиКеър Нокторезачка за нокти с пила 10299 е подходяща както за лична, така и за професионална употреба и гар..
2.21 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 61989
БИ-МАКС пясъчна пила за нокти 5354Двустранна пясъчна пила за нокти. Моделира на дължината и формата на нокъта, същевременно материалите, от които е разработена са щадящи и деликатни и не предизвикват раздразнения.*Снимката е с илюстративна цел. Продуктът се изпраща според наличните цветове и дизайн...
3.60 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 51442
Agiva Professional Пясъчна пила за нокти е практична пила за нокти, която ви позволява да полирате и оформяте вашите нокти до постигане на съвършен блясък и желаната форма. Агива Профешънъл Пясъчна пила за нокти е изработена от висококачествени материали, които гарантират здравето и ц..
2.54 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 61943
Б - МАКС ФИЛАЖНА НОЖИЦА 10169Филажна ножица за коса с остриета от закалена неръждаема стомана. Ножицата е подходяща за изтъняване на къдрава и гъста коса, за създаване на обем и нива. Дръжката с опора за пръста осигурява по-добър контрол на рязане.Важно:Ножицата е предназначена само за рязане на кос..
10.98 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 44873
СОЛИНГЕН МАГНУМ КЛЕЩИ ЗА КОЖИЧКИ ИНОКС 073Характеристики:материал: INOX;дължина: 9 см.Произведени в Италия...
15.62 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 30707
фин и тесен връх – за прецизно изрязване и на впити нокти специален пружинен механизъм - връща дръжките обратно в първоначално положение и позволява плавно движение при рязане  ергономични дръжки - дълги, удобно заоблени и с релеф за по-добър захват и стабилност&nb..
16.75 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 49508
Magnum Cuticle for nails nickel 005 12 cm Магнум Клещи за нокти никел 005 12 см Изделията MAGNUM са съчетание на древна традиция с най-модерни технологии. Произведени от първокачествена стомана, прецизно легирана и закалена, те се отличават с безкомпромисно качество. Ние гарантираме за материала и и..
16.70 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 48735
Прецизно заточени остриета – за прецизно изрязване и на впити ноктиспециален пружинен механизъм - връща дръжките обратно в първоначално положение и позволява плавно движение при рязане ергономични дръжки - дълги, удобно заоблени за по-добър захват и стабилностфункционални -&..
25.13 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 31603
MAGNUM КЛЕЩИ ЗА КОЖИЧКИ 10.5 СМ, INOX, 003Характеристика на продукта:     > фин и остър връх – за прецизно изрязване и на най-дребните кожички     > специален пружинен механизъм - връща дръжките обратно в първоначално положение и позв..
14.77 лв.
Показани са от 1 до 30 от 84 резултата (3 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.