Меню
Количка

Грижа за ноктите

Производител: NATURPHARMA Арт.номер: 56780
БАЙТНЪР ПИСАЛКА СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИ 3 мл НАТУРФАРМАГризането на ноктите е проблем, който може да бъде както лек, така и тежък. Онихофагията се определя като хронично гризане на ноктите. Доказано е, че това се наблюдава при 28 - 33% от децата на възраст между 7 и 10 години и приблизително 45% от т..
24.85 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 49437
Б - МАКС КОМПЛЕКТ ЗА МАНИКЮР 5255Комплект за маникюр B-max, с практичен и удобен несесер. Компактните му размери позволяват да се носи навсякъде.Комплектът включва:Ножичка за ноктиПинсетаПила за ноктиСъвети за употреба:Почиствайте ножиците след всяка употреба. Да се съхраняват на сухо място, за да с..
7.46 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 53869
B-Max BasiCare Ножица за нокти 5743 представлява практичен помощник в грижата за по-здрави и красиви нокти. Би-Макс БазиКеър Ножица за нокти 5743 е изработена от висококачествен и издръжлив материал. Ножичката е направена според най-новите технологии и се отличава с изключително ..
4.36 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 44671
Б - МАКС НОКТОРЕЗАЧКА 10305Нокторезачката за педикюр разполага с пила и резервоар за събиране на ноктите. Уникалната дръжка осигурява по-добър захват. Нокторезачката на B-Max е безопасна и лесна за употреба.Състав:Метал, пластмаса.Инструкции за употреба:Винаги почиствайте остриетата след употреба.По..
3.59 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 44670
B-Max Нокторезачка с лазерна пила за нокти. След подрязване на ноктите, изгладете и дооформете с пилата...
2.43 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 49441
B-Max BasiCare Нокторезачка за нокти с пила 10299 е изключително практична нокторезачка със стилен дизайн, която спомага за поддържането на отлични маникюр и педикюр. Би-Макс БазиКеър Нокторезачка за нокти с пила 10299 е подходяща както за лична, така и за професионална употреба и гар..
1.67 лв.
Производител: DENTINOX Арт.номер: 22652
ДАУМ ЕКСОЛ лосион 10 млЛосион за мазане с горчив вкус против смучене на пръсти и гризане на нокти. Нанася се 2-3 пъти дневно и се изчаква да засъхне добре. Образува прозрачен филм, който кара децата да отвикнат от лошия навик. Използва се след миене на ръцете, преди хранене и преди заспиване.Състав:..
10.47 лв.
Производител: АВАНС Арт.номер: 45481
Лакочистител без ацетон, който успешно премахва лака за нокти, без да уврежда и изсушава ноктите. Не предизвиква "делене" на ноктите и не пресушава кожата около нокътната плочка. Продуктът е подходящ за почистване на ноктопластика и изкуствени нокти. Не с..
2.07 лв.
Производител: VIAN SOFIA Арт.номер: 35155
ЛАКОЧИСТИТЕЛ EXTRA POWER, СИН, 100млНежно отстранява лака без да изсушава и нарушава структурата на ноктите.Внимание: Лакочистителят Jankar е подходящ и за изкуствени нокти.Съдържание: ацетон, вода и витамин F, който подхранва и овлажнява.Производител: Джанкар ЕООД..
1.90 лв.
Производител: АВАНС Арт.номер: 49514
Благодарение на спрей-помпата, бързо и лесно предлагате лака от вашите нокти.Не уврежда ноктите и кожичките...
2.92 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 30707
фин и тесен връх – за прецизно изрязване и на впити нокти специален пружинен механизъм - връща дръжките обратно в първоначално положение и позволява плавно движение при рязане  ергономични дръжки - дълги, удобно заоблени и с релеф за по-добър захват и стабилност&nb..
16.70 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 49508
Magnum Cuticle for nails nickel 005 12 cm Магнум Клещи за нокти никел 005 12 см Изделията MAGNUM са съчетание на древна традиция с най-модерни технологии. Произведени от първокачествена стомана, прецизно легирана и закалена, те се отличават с безкомпромисно качество. Ние гарантираме за материала и и..
16.70 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 48735
Прецизно заточени остриета – за прецизно изрязване и на впити ноктиспециален пружинен механизъм - връща дръжките обратно в първоначално положение и позволява плавно движение при рязане ергономични дръжки - дълги, удобно заоблени за по-добър захват и стабилностфункционални -&..
25.13 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 30676
Клещи за кожички Изделията MAGNUM са съчетание на древна традиция с най-модерни технологии. Произведени от първокачествена стомана, прецизно легирана и закалена, те се отличават с безкомпромисно качество. Ние гарантираме за материала и изработката на нашите продукти, съобразно най-високите стандар..
15.62 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 40669
Малък и компактен несесер.Чудесен за пътуване и домашна употреба, идеален размер за много ситуации..
27.00 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 33174
СОЛИНГЕН МАГНУМ НЕСЕСЕР РОЗОВ МАЛЪК 205 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 28,90 лв. Както всички други продукти от Консумативи и инструменти, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.СОЛИНГЕН МАГНУМ НЕСЕСЕР РОЗОВ МАЛЪК 205 се произвежда от Solingen и може да бъде закупен ..
29.40 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 31594
·       практична – идеален помощник в домакинството ·       с право острие – за прави и равни срезове ·       функционална – подходяща както за употреба с дясната, така и с лявата ръка..
15.62 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 30678
   изключително фин и остър връх – позволява прецизно изрязване и на най-дребните частици от кожичките на ноктите ·       извито острие – за по-плътно прилягане към извивката на кожичките ·       функционална –..
12.18 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 30679
·       стабилна – конструкцията на ножицата позволява изрязване на ноктите на ръцете и краката ·       с извито острие – за по-плътно прилягане към извивката на нокътя ·       функцион..
12.18 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 31596
·       изключително фин и остър връх – позволява прецизно изрязване и на най-дребните частици от кожичките на ноктите ·       извито острие – за по-плътно прилягане към извивката на кожичките ·    &n..
16.72 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 31598
·       стабилна – конструкцията на ножицата позволява изрязване на ноктите на ръцете и краката ·       с извито острие – за по-плътно прилягане към извивката на нокътя ·       функцион..
16.72 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 31609
 Magnum Feel the Style Ножче за кожичките на ноктите 081 е висококачествен уред, който спомага за поддържането на красиви маникюр и педикюр. Солинген Магнум Фиил дъ Стайл Ножче за кожичките на ноктите 081 служи за прецизното изрязване на кожичките на ноктите. Инструментът мо..
2.10 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 33285
прецизно – добре наточеното острие на ножчето позволява да изрежете дори най-малките парченца кожички на ноктите си  специфична V- форма на острието – намалява риска от нараняване по време на употреба  фино – ножчето за кожички има елегантна форма и красива др..
2.43 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 56082
MAGNUM е патентована нокторезачка с революционно нова концепция за функционалност и дизайн. Перфектно заточените остриета от неръждаема стомана се въртят на 360 градуса и се фиксират в най-удобната ергономична позиция. Специфичната 3D форма плавно приляга по нокътя и не предизвиква счупвания при изр..
8.93 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 56083
·       иновативна – главата на нокторезачката се върти на 360°, което позволява да се избере най-удобната за рязане позиция ·       с 3D остриета – специфичната им форма плавно приляга по нокътя и предотвратява счу..
8.32 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 30911
Magnum nail clippers Inox 6 см / Магнум Нокторезачка инокс 6 см Нова технология на затваряне, патентована с международен патент. Изключителна безопасност и здравина.Нoктopeзaчкитe oт нepъждaeмa стoмaнa (инoкс) oт сepиятa "Рrofеssionаl Quаlity" нa "Маgnum" сe oтличaвaт с кoмпaктнoст, epгoнoмичнoст и ..
6.57 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 30910
Magnum nail clippers Inox 8.5 см / Магнум Нокторезачка инокс 8.5 см Изделията МАГНУМ пpeдлaгa кaчecтвeни инcтpумeнти зa мaникюp и пeдикюp и e нacoчeнa изключитeлнo към мacoвия пoтpeбитeл, пopaди кoeтo вceки oт пpoдуктитe – нoжички, пинceти, пили, клeщички, нoктopeзaчки и дp., ca cъздaдeни зa упoтpeб..
8.34 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 31618
·       за изрязване ноктите на краката  – нокторезачката е със стабилна конструкция, предназначена за изрязване на ноктите на краката или на по-удебелени нокти на ръцете ·       с резервоар – за улавяне на изрезкит..
4.54 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 32985
Magnum Nail clippers tank chrome legs 8 cmМагнум Нокторезачка резервоар крака хром 8 см Хрoмирана нoктoрeзачка oт ceрията "Fееl thе Stylе" c дължина 8 сm. Ocтриeтата ? cа натoчeни лазeрнo и cа напаcнати прeцизнo, за да нe надъвкват или прeчупят нoкътя. Катo дoпълнeниe има и пиличка, кoятo ce прибира..
4.54 лв.
Производител: SOLINGEN Арт.номер: 31622
·       за изрязване ноктите на ръцете – размерите на нокторезачката и остриетата й са изчислени за най-удобно изрязване на ноктите на ръцете ·       с верижка – компактният размер на нокторезачката и прикрепената към нея вер..
2.10 лв.
Показани са от 1 до 30 от 69 резултата (3 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.