Меню
Количка

Санитарни материали и медицински принадлежности

Производител: MEDIKA SANDANSKI Арт.номер: 9338
Автоаптечка МЕДИКА Автоаптечка отговаряща напълно на новите изисквания на инструкция № 1 от 20.02.2008 г. за съдържанието на аптечките на моторните превозни средства, издадена от МЗ.Съдържанието на автоаптечката е в твърда компактна чанта с удобна дръжка и механизъм, осигуряващ безпроблемното й отва..
23.10 лв.
Производител: ЕТРОПОЛЕ Арт.номер: 27860
БАЛОН ЗА КЛИЗМА  ВИТАЛИС ЗА ВЪЗРАСТНИ/BALOON FOR ENEMA FOR ADULTS VITALIS Балон за клизма Виталис с гарантирани качества, благодарение на избора на надеждни материали. Еластичността и здравината на материала осигуряват поток с постоянна плътност и налягане. Издържа на стерилизация без да се деф..
6.27 лв.
Производител: ЕСТЕРИ ООД Арт.номер: 21339
ГУТАТОР  * 1 брПредназначен за еднократна употреба!..
0.06 лв.
Производител: ЕСТЕРИ ООД Арт.номер: 31821
ЕДНОКОМПОНЕНТНИ ГУТАТОРИ  2 В ОПАКОВКАВместимост 3 млСъстав: Полиетилен без оцветители.Предназначение: за поставяне на капки в носаНачин на употреба : Капкомера се стиска с пръсти в областта на резервоара, потапя се в течността, Отпуска се, напълва се, след това се слагат капки .Производител: Е..
0.33 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 60042
КУТИЯ ЗА ЛЕКАРСТВА пластмасова кръгла за 7 дни х 1 брСпециални надписани отделения за всеки ден от седмицата. Кутийката е подходяща за съхранение на лекарства и хранителни добавки, витамини и др. под формата на капсули и таблетки. Удобна за употреба вкъщи, по време на път или в офиса. Благодарение..
10.25 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 60041
КУТИЯ ЗА ЛЕКАРСТВА с 6 отделения х 1 брКомпактна кутийка за съхранение на лекарства, витамини и други хранителни добавки под формата на капсули или таблетки. Органайзерът има 6 отделения. Капакът се затваря плътно и се отваря лесно.Кутията е подходяща за употреба вкъщи, по време на пътуване или ..
23.37 лв.
ЛЕГЕНЧЕ бъбрековидно метално за хирургия 750 мл
Ново
Производител: РОМЕД Арт.номер: 60484
ЛЕГЕНЧЕ бъбрековидно метално за хирургия 750 млБъбрековидно легенче.Използва се при различни манипулации, както в хирургията така и в лекарските кабинети. Формата на купата позволява тя да бъде поставена близо до пациента. Също така може да се използва като събирателен контейнер за замърсени превръз..
18.68 лв.
Производител: ЕКОМЕД 90 Арт.номер: 15837
Подлогата е предназначена да изпълнява функцията на подвижна тоалетна в болнични заведения, също така и в домашни условия за лежащо болни хора. Използва се за уриниране и дефекация и е приспособена за многократно използване. Изработена от нетоксичен материал с винт за лесно и почистване.  ..
10.70 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 60043
СМАРТ КУТИЯ ЗА ЛЕКАРСТВА MULTI-ALARM PILLS REMINDER с аларма и часовник х 1 бр Кутията за лекарства се настройва много лесно. 4 големи отделения за лекарства или хранителни добавки; 2 режима за настройка на алармата; Избор на звук за алармата; 12/24 часов формат; функция за..
23.37 лв.
Производител: PANAMEDIC Арт.номер: 32742
Идеална за възрастни и деца над 3 години. Забавен начин за природно облекчаване на болката. Използва се като помощно средство за затоплящи и/или изстудяващи процедури, като се пълни с вода Лесен начин на употреба:  Затопляне в микровълнова печка  Не е необходима употребата на гореща во..
5.94 лв.
Производител: МОМИНА КРЕПОСТ Арт.номер: 9785
Уринаторът е предназначен за събиране на урина в болнични заведения, също така в домашни условия за лежащо болни хора. Изработен от нетоксичен материал, за индивидуална употреба . Да се съхранява  в сухи и закрити помещения далече от пряка слънчева светлина и топлинни източници. Опаковка :..
1.80 лв.
Производител: ЕКОМЕД 90 Арт.номер: 24596
Уринаторна торба за еднократна употреба с горно изтичане - предназначена за употреба в болнични отделения (урология или други), където е необходим продължителен период на възстановяване, за пациенти на легло, както и за събиране на урината през нощта.   Опаковка : 1 брой..
0.98 лв.
Производител: ЕКОМЕД 90 Арт.номер: 25893
Urinal bag lower valve / Уринаторна торба долен клапан Торба уринаторнаЗа еднократна употребаС клапан и долно оттичанеОбем 2л.Дължина на маркуча 1м...
1.46 лв.
Производител: МОМИНА КРЕПОСТ Арт.номер: 42926
УРИНАТОРНА ТОРБА С КЛАПАН 2 л/1.5 мХарактеристики:Клапан;Маркуч с дължина 1 м...
1.46 лв.
Производител: КОНДОР МЕДИКА Арт.номер: 50487
УРИНАТОРНА ТОРБА стерилна с кръстосан клапан 2лЗа еднократна употребаВместимост:2 литраПроизводител:Кондор Медика..
0.98 лв.
ЧАШКА ЗА ПРОМИВАНЕ НА ОЧИ 60 мл
Ново
Производител: ПЛАСТКОМ, ВЕЛИКО ТЪРНОВО Арт.номер: 41176
ЧАШКА ЗА ПРОМИВАНЕ НА ОЧИ 60 млЧаша за промиване на очи е медицински консуматив, изработен от медицински полимер, за приложение при промиването на окото. Препоръчва се да се използва за промиване на очите при лечение на глаукома. Прилага се още при различни видове кератити, хронични увеити..
2.94 лв.
Показани са от 1 до 20 от 20 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.