Меню
Количка

Санитарни материали и медицински принадлежности

Производител: MEDIKA SANDANSKI Арт.номер: 9338
Автоаптечка МЕДИКА Автоаптечка отговаряща напълно на новите изисквания на инструкция № 1 от 20.02.2008 г. за съдържанието на аптечките на моторните превозни средства, издадена от МЗ.Съдържанието на автоаптечката е в твърда компактна чанта с удобна дръжка и механизъм, осигуряващ безпроблемното й отва..
23.10 лв.
Производител: ЕТРОПОЛЕ Арт.номер: 27860
БАЛОН ЗА КЛИЗМА  ВИТАЛИС ЗА ВЪЗРАСТНИ/BALOON FOR ENEMA FOR ADULTS VITALIS Балон за клизма Виталис с гарантирани качества, благодарение на избора на надеждни материали. Еластичността и здравината на материала осигуряват поток с постоянна плътност и налягане. Издържа на стерилизация без да се деф..
7.85 лв.
Производител: ЕСТЕРИ Арт.номер: 21339
ГУТАТОР  * 1 брПредназначен за еднократна употреба!..
0.20 лв.
Производител: ЕСТЕРИ Арт.номер: 31821
ЕДНОКОМПОНЕНТНИ ГУТАТОРИ  2 В ОПАКОВКАВместимост 3 млСъстав: Полиетилен без оцветители.Предназначение: за поставяне на капки в носаНачин на употреба : Капкомера се стиска с пръсти в областта на резервоара, потапя се в течността, Отпуска се, напълва се, след това се слагат капки .Производител: Е..
0.33 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 60042
КУТИЯ ЗА ЛЕКАРСТВА пластмасова кръгла за 7 дни х 1 брСпециални надписани отделения за всеки ден от седмицата. Кутийката е подходяща за съхранение на лекарства и хранителни добавки, витамини и др. под формата на капсули и таблетки. Удобна за употреба вкъщи, по време на път или в офиса. Благодарение..
10.25 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 60041
КУТИЯ ЗА ЛЕКАРСТВА с 6 отделения х 1 брКомпактна кутийка за съхранение на лекарства, витамини и други хранителни добавки под формата на капсули или таблетки. Органайзерът има 6 отделения. Капакът се затваря плътно и се отваря лесно.Кутията е подходяща за употреба вкъщи, по време на пътуване или ..
7.38 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 31401
 100% чисто нова и висококачествена    кутия за хапчета има 28 отделни отделения за съхранение на хапчетата или таблетките за всеки ден от седмицата.    Всеки капак на отделението има повдигнат ръб в средата за лесно отваряне.    Това е голяма кутия,..
8.67 лв.
Производител: ЕКОМЕД 90 Арт.номер: 15837
Подлогата е предназначена да изпълнява функцията на подвижна тоалетна в болнични заведения, също така и в домашни условия за лежащо болни хора. Използва се за уриниране и дефекация и е приспособена за многократно използване. Изработена от нетоксичен материал с винт за лесно и почистване.  ..
10.70 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 60043
СМАРТ КУТИЯ ЗА ЛЕКАРСТВА MULTI-ALARM PILLS REMINDER с аларма и часовник х 1 бр Кутията за лекарства се настройва много лесно. 4 големи отделения за лекарства или хранителни добавки; 2 режима за настройка на алармата; Избор на звук за алармата; 12/24 часов формат; функция за..
23.37 лв.
Производител: PANAMEDIC Арт.номер: 32742
Идеална за възрастни и деца над 3 години. Забавен начин за природно облекчаване на болката. Използва се като помощно средство за затоплящи и/или изстудяващи процедури, като се пълни с вода Лесен начин на употреба:  Затопляне в микровълнова печка  Не е необходима употребата на гореща во..
3.48 лв.
Производител: МОМИНА КРЕПОСТ Арт.номер: 27351
Urinator / Уринатор Мъжки и дамски уринатори. Комбинирани уринатори за мъже и жени, унисекс.Използване от жени за уриниране прави на обществени места с не добра хигиена. Приложение на мобилните  уринатори унисекс. Ползвате, прибирате и при удобен случай изхвърляте...
1.80 лв.
Производител: МОМИНА КРЕПОСТ Арт.номер: 9785
Уринаторът е предназначен за събиране на урина в болнични заведения, също така в домашни условия за лежащо болни хора. Изработен от нетоксичен материал, за индивидуална употреба . Да се съхранява  в сухи и закрити помещения далече от пряка слънчева светлина и топлинни източници. Опаковка :..
1.98 лв.
Производител: ЕКОМЕД 90 Арт.номер: 24596
Уринаторна торба за еднократна употреба с горно изтичане - предназначена за употреба в болнични отделения (урология или други), където е необходим продължителен период на възстановяване, за пациенти на легло, както и за събиране на урината през нощта.   Опаковка : 1 брой..
0.98 лв.
Производител: ЕКОМЕД 90 Арт.номер: 25893
Urinal bag lower valve / Уринаторна торба долен клапан Торба уринаторнаЗа еднократна употребаС клапан и долно оттичанеОбем 2л.Дължина на маркуча 1м...
1.04 лв.
Производител: МОМИНА КРЕПОСТ Арт.номер: 42926
УРИНАТОРНА ТОРБА С КЛАПАН 2 л/1.5 мХарактеристики:Клапан;Маркуч с дължина 1 м...
0.98 лв.
Производител: КОНДОР МЕДИКА Арт.номер: 50487
УРИНАТОРНА ТОРБА стерилна с кръстосан клапан 2лЗа еднократна употребаВместимост:2 литраПроизводител:Кондор Медика..
1.43 лв.
Показани са от 1 до 17 от 17 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.