Меню
Количка

За под

Производител: PROCTOR & GEMBAL Арт.номер: 63917
SWIFFER ВЛАЖНИ КЪРПИ ЗА ПОД х 10 брКърпите за под разтварят мръсотията, абсорбират я и я задържат. Лесно за използване върху паркет, дървен под, плочки или линолеум. Отстранява упоритите петна чрез обръщане наобратно и изтъркване със зелената лента. Позволяват почистване на трудни за достигане места..
8.84 лв.
Производител: PROCTOR & GEMBAL Арт.номер: 62891
SWIFFER ВЛАЖНИ КЪРПИ ЗА ПОД 20 бр..
15.95 лв.
Производител: PROCTOR & GEMBAL Арт.номер: 62817
 SWIFFER КИТ ЗА ПОД ЗА СУХО И МОКРО ПОЧИСТВАНЕКомплектът Swiffer включва моп за почистване на под, 8 сухи кърпи и 3 мокри кърпи. Сухите кърпи почистват оптимално фин прах, мръсотия и косми, като улавят и заключват прахта, без да я разнасят. Мокрите кърпи разтварят и затварят мръсотията, като ос..
28.51 лв.
Производител: PROCTOR & GEMBAL Арт.номер: 62815
 SWIFFER ПРАХОУЛАВЯЩИ КЪРПИ ЗА ПОД 21 х 26 см Х 36 брСъс сухите кърпи за под Swiffer Sweeper почистването никога не е било по-лесно.Улавя + задържа прах, мръсотия, косми;Дебелината на сухите кърпи и специфичната шарка, съчетани с електростатичното им действие, позволяват прахът да бъде уловен и..
15.06 лв.
АЧЕ препарат за почистване на под Лавандула 1л
Топ цена
Производител: FATER Арт.номер: 62876
 АЧЕ препарат за почистване на под Лавандула 1лAce Lavanda е почистващ препарат за под подходящ за почистване на всякакви повърхности в кухната и банята като плочки, гранит, мрамор и др. Основни предимства на продукта:Препарата е подходящ за почистване на всякакъв вид повърхности..
3.45 лв.
АЧЕ препарат за почистване на под с талк и Бял мускус 1л
Топ цена
Производител: FATER Арт.номер: 62878
 АЧЕ препарат за почистване на под с талк и Бял мускус 1лAce Muschio Bianco е почистващ препарат за под подходящ за почистване на всякакви повърхности в кухната и банята като плочки, гранит, мрамор и др.Препарата е подходящ за почистване на всякакъв вид повърхностиПочиства успешно вся..
3.45 лв.
Производител: КОНВОЙ УОРЛД АД Арт.номер: 65704
БЪРСАЛКА ЗА ПОД PREMIUM АНТИБАКТЕРИАЛНА с абразивни точкиБърсалка Magic clean premium със супер абсорбиращи свойства и дълготрайност, допълнена със абразивни зони за почистване на силно замърсени повърхности. Със антибактериални ленти.  ..
3.87 лв.
БЪРСАЛКА ЗА ПОД PREMIUM ВЪЖЕ МИКРОФИБЪР BLACK POWER
Топ цена
Производител: NEWMOP S.L, Испания Арт.номер: 65237
БЪРСАЛКА ЗА ПОД PREMIUM ВЪЖЕ МИКРОФИБЪР BLACK POWERМикрофибърна бърсалка за под с изключителна абсорбираща способност (абсорбира 10 пъти повече течност, от собственото си тегло). Конусна резба. Микрофибърът улавя успешно всяка прашинка и я задържа. Почиства се лесно - под течаща вода или в пералня д..
4.09 лв.
Производител: NEWMOP S.L, Испания Арт.номер: 64686
БЪРСАЛКА ЗА ПОД PREMIUM ВЪЖЕ МИКРОФИБЪР GREEN POWERМикрофибърна бърсалка за под с изключителна абсорбираща способност (абсорбира 10 пъти повече течност, от собственото си тегло). Конусна резба. За максимална ефективност и здравина използвайте в комбинация с дръжките Magic clean Premium...
5.05 лв.
Производител: КОНВОЙ УОРЛД АД Арт.номер: 63067
БЪРСАЛКА ЗА ПОД ВЪЖЕ SUPER GIGANTБърсалка за под памучна, за абсорбиране на течности и почистване на повърхности. Подходяща за употреба с дръжка с права резба...
2.59 лв.
Производител: VILEDA FREUDENBERG Арт.номер: 65830
ВИЛЕДА TURBO BOX 2в1 комплект за почистване на подКомплект Vileda Easy  turbo Vileda Turbo - за лесно почистване в дълбочина. С нейна помощ лесно се отстраняват замърсяванията и петната от пода. Системата премахва над 99% от бактериите САМО с вода* благодарение на микофибрите в главата на ..
73.12 лв.
ЕМСАЛ FLOOR LAMINATE препарат за ламинат 750 мл
Топ цена
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63658
ЕМСАЛ FLOOR LAMINATE препарат за ламинат 750 млЗа поочистване на ламинат. Нежна и дълготрайна грижа без следи и замазване. Защита срещу издуване при намокряне.Състав:5% Nonionic Surfactants, Perfumes, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone.Начин на употреба:Почиствайте пода с влажен, добре изсти..
5.08 лв.
ЕМСАЛ FLOOR PARQUET препарат за паркет 750 мл
Топ цена
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63660
ЕМСАЛ FLOOR PARQUET препарат за паркет 750 млEmsal Parquet е препарат за паркет, предназначен да отстрани неприятните петна и следи от настилката. Препаратът почиства до блясък с помощта на своето дълготрайно действие, което предпазва настилката за голям период.Състав:   &nb..
5.08 лв.
Производител: NEWMOP S.L, Испания Арт.номер: 65007
БЪРСАЛКА ЗА ПОД MAGIC CLEAN ВЪЖЕ МИКРОФИБЪР BI-COLOR..
5.05 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62358
МЕДИКС ALL in 1 активен гел с концентрирана формула за почистване на подове и гладки повърхности 500 млMedix All in 1 е препарат за подове и гладка повърхност , предназначен да осигури отлично почиства всяка повърхсност без да оставя следи. При употреба на препарата не е необходимо да се изплаква, а..
2.30 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62377
МЕДИКС PARQUET & LAMINATE FLOWERS почистващ препарат за паркет и ламинат 1,4 лСпециализирана формула със съставка, която се грижи за повърхностите и фугите, като ги защитава от влага чрез образуване на предпазен филм. Почиства без следи от замазване, като изпълва стаята със свеж аромат на цветя...
4.97 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62376
МЕДИКС PARQUET & LAMINATE LILY OF THE VALLEY почистващ препарат за паркет и ламинат 1,4 лСпециализирана формула със съставка, която се грижи за повърхностите и фугите, като ги защитава от влага чрез образуване на предпазен филм. Почиства без следи от замазване, като изпълва стаята със свеж ар..
4.97 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 65672
МЕДИКС UNIVERSAL ANTIBACTERIAL VIOLET FREESIA дезинфекциращ универсален препарат за почистване 1,4 лУниверсалният дезинфекциращ препарат Medix е подходящ за почистване на голямо разнообразие от повърхности. Неговата мултифункционална формула почиства до блясък, като същевременно унищожава 99.9% от м..
4.37 лв.
МЕДИКС UNIVERSAL FRESH AIR универсален препарат за почистване с аромат на свеж въздух 1,4 л
Топ цена
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62393
МЕДИКС UNIVERSAL FRESH AIR универсален препарат за почистване с аромат на свеж въздух 1,4 лСъс своята ефикасна формула за експресно почистване, универсалният препарат осигурява безупречна чистота и блясък, а ароматът изпълва дома с дълготрайна и ободряваща свежест.Разфасовка и дозировка:1,4LНачи..
3.57 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62392
МЕДИКС UNIVERSAL LILAC универсален препарат за почистване с аромат на люляк 1,4 лЕкспресно почиства до блясък всички миещи се повърхности, като оставя след себе си дълготрайно ухание на свеж и ароматен люляк.Разфасовка и дозировка:1,4LНачин на употреба:Разтворете от ½ до 1 капачка (18-36ml) от преп..
4.37 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62394
МЕДИКС UNIVERSAL LILY OF THE LILY универсален препарат за почистване с аромат на момина сълза 1,4 лПренася в дома свежия и дълготраен аромат на току-що откъсната момина сълза, съчетано с експресно почистени до блясък повърхности.Разфасовка и дозировка:1,4LНачин на употреба:Разтворете от ½ до 1 капа..
4.37 лв.
Производител: PROCTOR & GEMBAL Арт.номер: 62796
 МИСТЪР ПРОПЪР препарат за почистване на под Лимон, 1 л - Е универсален течен препарат за под, който дълбоко почиства и възстановява блясъка на повърхностите; - Унищожава бактериите и микробите, оставяйки приятен лимонов аромат...
5.61 лв.
Производител: JOHNSON WAX SC Арт.номер: 62907
 ПРОНТО 5в1 почистващ препарат за под - бадемово масло 750 млПодчертава естествената красота на дървените подове. Почиства до блясък без да оставя петна. Подходящ за употреба върху обработени дървени подове и мебели...
8.10 лв.
Показани са от 1 до 23 от 23 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.