Меню
Количка

Лекарства за Хрема

Производител: MYLAN Арт.номер: 94
1. Какво представлява Алергодил спрей за нос, разтвор и за какво се използваАлергодил спрей за нос, разтвор е противоалергичен лекарствен продукт за назално приложение, съдържащ азеластинов хидрохлорид като активно вещество.Алергодил спрей за нос, разтвор се прилага за симптоматично лечение на сенна..
12.08 лв.
Производител: CAPEYPHARMA Арт.номер: 59317
АТОМЕР саше х 50 брРазтваряйки едно пакетче соли ATHOMER в 250ml дестилирана или преварена чешмяна вода, се получава изотоничен разтвор, който помага за ефективното и безопасно отпушване на носната кухина. Може да се използва и профилактично за ежедневна хигиена на носната кухина. Разтвар..
9.41 лв.
Производител: CAPEYPHARMA Арт.номер: 61801
АТОМЕР спрей за нос с МОРСКА ВОДА 100 млСтерилен изотоничен разтвор с морска вода за почистване, овлажняване и отпушване на носа. Спреят премахва натрупания секрет, овлажнява носната лигавица и улеснява дишането. Произведен с вода от Егейско море, в региона на Света гора, на разстояние 5 км от брега..
10.07 лв.
БЕЙБИ КАП амп 5 мл х 10 бр
-10 %
Производител: CAPEYPHARMA Арт.номер: 52159
BabuCap Saline lavage of the nose and eyes 5 ml 10 ampoulesБейбиKaп  Физиологичен разтвор за промивка на носа и очите 5 мл х10 ампулиБейбикап амп. за нос и очи представлява физиологичен разтвор и се препоръчва за ежедневни промивки и хигиена на очите и носа при бебета, деца и възрастни. Бейбика..
3.88 лв. 4.31 лв.
БЕКУТАН КИДС ВИТС изотоничен спрей за нос 30 мл
-10 %
Производител: ALKALOID Арт.номер: 57996
БЕКУТАН КИДС ВИТС спрей за нос 30 млМедицинско изделиеБекутан КИДС ВИТС изотоничен разтвор за нос съдържа вода от залива Канкале в Бретан. Известен е с 12 м приливен диапазон, със силни преобладаващи течения, които не позволяват замърсяване на водата. Тази комбинация осигурява постоянно чиста вода. ..
18.40 лв. 20.44 лв.
Производител: GLAXO SMITH KLINE Арт.номер: 3180
Vibrocil Drops Nasal представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на капки за нос, съдържащ  назален деконгестант и антихистамин и се прилага за облекчаване на неприятните симптоми на запушен нос и хрема. Активните съставки на Виброцил капки за нос са фенилефрин и димети..
9.51 лв.
ВИБРОЦИЛ спрей 15 мл
-4 %
Производител: GLAXO SMITH KLINE Арт.номер: 56136
Vibrocil Nasal spray, solution представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на спрей за нос, съдържащ назален деконгестант и антихистамин и се прилага за облекчаване на неприятните симптоми на запушен нос и хрема. Активните съставки на Виброцил капки за нос са ..
12.23 лв. 12.74 лв.
Производител: FARMASUIS LABORATOIRES ITALIA Арт.номер: 57469
1. Какво представлява Вивидрин Ектоин и за какво се използваВивидрин Ектоин 2% е медицинско изделие, което съдържа Ectoin, естествена молекула, която предпазва клетките, намалява възпалението и стабилизира клетъчната мембрана. Вивидрин Ектоин се използва за лечение и превенция на симптомите на алерг..
21.28 лв.
ВИКС СИНЕКС спрей за нос 0,5 мг/мл АЛОЕ И ЕВКАЛИПТ
-10 %
Производител: TEVA PHARMACEUTICAL Арт.номер: 51891
Vicks Sinex Nasal Spray представлява лекарствен продукт под формата на срей, без лекарско предписание, съдържащ оксиметазолинов хидрохлорид, предназначен за локално облекчаване на симптомите на запушен нос, свързани с настинка или ринит. Евкалиптът съдържа етерично масло, флавоноиди, танин..
11.07 лв. 12.30 лв.
ВИСКОФЛУ спрей за нос 30 мл
-10 %
Производител: PHARMA LINE Арт.номер: 60595
ВИСКОФЛУ спрей за нос 30 млМедицинско изделие3% натриев хлорид 6% N-ацетилцистеин1. Показания, състав и предназначение на медицинското изделие     1.1 Описание и показанияВискофлу спрей за нос е медицинско изделие, съставено от 3% хипертоничен разтвор на натриев хлорид при к..
14.52 лв. 16.13 лв.
ГОЛДИСЕПТ спрей за нос 20 мл
-10 %
Производител: POLFA TARCHOMIN S.A. Арт.номер: 56936
Goldisept Спрей за нос 20 мл Polfa е спрей, спомагащ вродените свойства на носната лигавица, като я овлажнява, релаксира и възстановява. Голдисепт Спрей за нос 20 мл Полфа е подходящ за ползване в случаи на увредена или раздразнена лигавица, редуцира инфекциите на горните дихателни пъ..
9.12 лв. 10.13 лв.
Производител: D.M.G.ITALIA Арт.номер: 43835
ГРИП СТОП / GRIP STOP капки за нос - Подходящ за честа и продължителна употреба.Представлява разтвор с локален ефект на основата на Лактоферин и бета 1-3 D- глюкан, който се прилага при запушен нос, при предна / задна ринорея, както и при намалено или загубено обоняние. Благодарение на активните със..
17.42 лв.
Производител: D.M.G.ITALIA Арт.номер: 42602
Grip Stop nasal spray 20ml / Грип Стоп спрей за нос 20мл  Подходящ за честа и продължителна употреба.Представлява разтвор с локален ефект на основата на Лактоферин и бета 1-3 D- глюкан, който се прилага при запушен нос, при предна / задна ринорея, както и при намалено или загубено обоняние. Бла..
19.02 лв.
ГРИПВИС спрей за нос 20 мл
-10 %
Производител: BERLIN CHEMIE - MENARINI GROUP Арт.номер: 57299
‎GripVis е медицинско изделие от Berlin Chemie за възрастни и деца над 1 година, което образува хидратиращ защитен филм, който осигурява трайна хидратация на носната лигавица и така поддържа естествената защита на организма. GripVis Спрей за нос може да се използва за овлажняване на носната лигавица..
13.32 лв. 14.80 лв.
Производител: MEDOCHEMIE Арт.номер: 43467
Делмар e спрей за нос, който съдържа 0,9% разтвор на морска вода (изотоничен разтвор), минерални соли и микроелементи, които подобряват функционирането на носната лигавица. Делмар се препоръчва за: Ежедневна хигиена на носната кухина: - при престой в затворени помещения и продължителен контакт в со..
8.59 лв.
Производител: MEDOCHEMIE Арт.номер: 54159
Delmar Panthenol Sea Water Назален спрей за нос с пантенол е продукт на фирма Medochemie и е изотоничен разтвор на морска вода, обогатен с пантенол (калциев пантотенат) за бързо и лесно облекчаване симптомите при запушен нос. Делмар Пантенол спрей за нос е предназн..
8.59 лв.
Производител: MEDOCHEMIE Арт.номер: 54148
Delmar Sensitive Sea Water Назален спрей за нос с алое вера на Medochemie е изотоничен разтвор на морска вода, обогатен с екстракт от листа от алое вера за бързо и лесно облекчаване симптомите при запушен нос.Делмар Сензитив е предназначен за назални лигавици с нарушена физи..
8.59 лв.
Производител: MEDOCHEMIE Арт.номер: 54160
Delmar Fresh Sea Water Eucalyptus Назален спрей за нос с евкалипт на Medochemie, е изотоничен разтвор на морска вода, обогатен с евкалиптово масло за бързо и лесно облекчаване симптомите при запушен нос. Разтворът, съдържащ се в спрея за нос, възстановява естествената влага ..
8.59 лв.
Производител: MEDOCHEMIE Арт.номер: 49261
Delmar Hypertonic Sea Water Назален спрей за нос на Medochemie е хипертоничен спрей, съдържащ пречистена вода, морска сол и бензалкониев хлорид, който осигурява бързо и лесно облекчаване на симптомите на запушен нос посредством и подпомага почистването и овлажняването на носната ..
8.59 лв.
Производител: QUEISSER PHARMA Арт.номер: 62954
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ МОРСКА ВОДА СПРЕЙ ЗА НОС 20 млМедицинско изделиеДопелхерц® актив Морска вода спрей за нос е специално разработено медицинско изделие, което съдържа изотоничен разтвор на морска сол и етерични масла от мента и евкалипт за естествена хидратация и нежно почистване на носната лигавица. Б..
7.89 лв.
Производител: WORLD MEDICINE Арт.номер: 59472
EТАЦИД спрей за нос,  суспензия 50 мкг / впръскване 140 дозиЛистовка: информации за пациентаЕтанид 50 микрограма/впръскване сирен за нос, суспензияEtacid 50 micrograms/actuation nasal spray, suspensionмометазонов фуроат/mometasone furoateПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете ..
11.91 лв.
Производител: CRAB SINERGY Арт.номер: 56910
ЗИМ спрей за нос ЗА ВЪЗРАСТНИ 30 млZyme Spray е медицинско изделие, хипертоничен разтвор, чиято активна съставка е Лизозим. Това е едно от най-мощните естествени антибактериални средства. Среща се в редица секрети в човешкия организъм като слюнка, слуз, сълзи и др. Лизозимът атакува пептидогликаните..
13.25 лв.
Производител: CRAB SINERGY Арт.номер: 56909
ЗИМ спрей за нос ЗА ДЕЦА 30 млZyme Spray е медицинско изделие, хипертоничен разтвор, чиято активна съставка е Лизозим. Това е едно от най-мощните естествени антибактериални средства. Среща се в редица секрети в човешкия организъм като слюнка, слуз, сълзи и др. Лизозимът атакува пептидогликаните, нам..
13.25 лв.
Производител: NATURPHARMA Арт.номер: 54094
Назалният спрей ЙАЛОКЛИЙН хидратира носната лигавица по естествен начин, предотвратява сухотата и може да бъде използван като адювантно лечение в случаи на: Наличие на прекомерна назална секреция, защото втечнява слузта и улеснява елиминирането й, като по този начин подпомага дишането; Ринити и..
24.21 лв.
КАВИСЕПТ дози за инхалация 3% 4 мл х 18 бр
-10 %
Производител: NUTRAMEDIX INC Арт.номер: 53851
Cavisept 3% на BIOshield е медицинско изделие с хипертоничен разтвор на натриев хлорид (NaCl) за инхалаторно и интраназално приложение. Анатомо-физиологичните особености на дихателната система на децата във възрастта от 0-6 години се характеризира с повишен вискозитет н..
13.82 лв. 15.36 лв.
Производител: NATURPRODUKT Арт.номер: 51858
ClinSin Med Junior представлява медицинско изделие за изплакване на носа и синусите, съдържащо душ-бутилка и сашета с разтвор, което се прилага при синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняван..
20.71 лв.
Производител: NATURPRODUKT Арт.номер: 51860
ClinSin Med Junior представлява лекарствен продукт под формата на прах за разтвор, без лекарско предписание, който се прилага при синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняване на носната ..
10.35 лв.
Производител: NATURPRODUKT Арт.номер: 51859
ClinSin Med представлява медицинско изделие за изплакване на носа и синусите, съдържащо душ-бутилка и сашета с разтвор, което се прилага при синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняване на но..
20.71 лв.
Производител: NATURPRODUKT Арт.номер: 51861
ClinSin Med представлява медицинско изделие за изплакване на носа и синусите, съдържащо душ-бутилка и сашета с разтвор, което се прилага при синузит, ринит, преди и след хирургична операция на носа и синусите, наличие на високи нива на запрашаване или прекомерно сух въздух, за овлажняване на но..
10.35 лв.
Производител: NATURPRODUKT Арт.номер: 60577
КЛИНСИН МЕД спрей за нос 30 млМедицинско изделиеМедицинското изделие ClinSin spray е назален спрей, предназначен да подпомага лечението и почистването на носните проходи при бактериални и гъбични инфекции на носа и синусите. Спреят помага промиването на носа и синусите от остатъчни се..
20.71 лв.
Показани са от 1 до 30 от 125 резултата (5 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.