Меню
Количка

Храна за бебета и новородени

Производител: MILUPA Арт.номер: 56571
Преходно мляко за кърмачета "Aptamil 2" с "Pronutra+" можете да използвате от 6-тия до 12-тия месец - то е идеално допълнение към смесената диета на бебето.Съдържа уникална комбинация от съставки, съобразена със специфичните хранителни потребности на Вашето бебе след 6 месец, за здравословен растеж ..
37.53 лв.
Производител: MILUPA Арт.номер: 45272
Аптамил Адц е специално създадено мляко за бебета от 0+ м. с алергии и други заболявания. Аптамил АДЦ мляко за кърмачета осигурява всички важни витамини, минерали и хранителни вещества. Подходящо е от деня на раждане или в случаите, когато кърменето е преустановено. Аптамил АДЦ е мялко на прах ..
27.83 лв.
Производител: MILUPA Арт.номер: 30336
Адаптираното мляко на Аптамил е предназначено за кърмачета от раждането до 6-месечна възраст. Ефективно намалява честотата на регургитациите, тъй като съдържа специална съставка, която се сгъстява в стомаха на бебето. Aptamil AR съдържа всички хранителни вещества, необходими за здравословен рас..
30.44 лв.
Производител: MILUPA Арт.номер: 59872
АДАПТИРАНО МЛЯКО АПТАМИЛ PRONUTRA 2 800 грAptamil Pronutrа 2 6-12 Months Follow on formula e специално създадено, за да отговори на хранителните нужди на бебето между 6 и 12 месеца. Обогатено е с омега-3 (DHA) и омега-6 (АА) мастни киселини, Nutri влакнини НМО и GOS/FOS, необходими за рас..
43.56 лв.
Производител: MILUPA Арт.номер: 42118
Продуктът представлява пълноценно мляко за бебета с патентована формула, която задоволява изцяло хранителните потребности на бебето през ранния етап от неговото развитие, в случаите, когато не е кърмено, до момента на въвеждане на подходяща допълнителна храна. Aptamil 1 съдържа всички необходим..
21.98 лв.
Производител: MILUPA Арт.номер: 59688
Аптамил Адванс Пронутра 1 Адаптирано мляко за кърмачета 0-6 месеца 800 гр. притежава формула подложена на 12 клинични теста за безопасност. Освен това всяка партида получава още 31 теста за качество, преди да достигне рафта на вашия магазин. Всяко бебе е различно, така че някои може да се нужда..
43.56 лв.
Производител: MILUPA Арт.номер: 57326
  Aptamil 3 с Pronutra Advance е мляко за малки деца над 12-месечна възраст Aptamil® 3 с Pronutra®- ADVANCE е мляко за малки деца на прах с балансиран хранителен състав и съдържа хранителни вещества, от които Вашето малко дете се нуждае за здравословен растеж и развитие. Подходящ е за..
36.49 лв.
Производител: MILUPA Арт.номер: 29029
Адаптираното мляко на Аптамил е специално мляко за хранене на деца с диариен синдром и лактозен интолеранс и е подходящо от деня на раждане или когато кърменето е невъзможно.Когато детето има непоносимост към лактозата, тя се отстранява от млякото и се заменя с мелтодекстрин. Аптамил без лактоз..
23.51 лв.
Производител: MILUPA Арт.номер: 28127
Аптамил Комфорт 1 е адаптирано мляко с пълноценно хранително съдържание и специфично адаптиран състав за задоволяване на хранителните потребности на кърмачета с колики и/или запек. Млякото е за кърмачета и има по-гъста консистенция, специално създадено за комфорт на храносмилането и добро ..
28.48 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 23561
Млякото за кърмачета "NAN PROTECT":е направено с OPTIPRO® уникална технология, която оптимизира (усъвършенства) протеините, както по отношение на качество, така и по отношение на количество;съдържа HMO – олигозахариди, идентични с тези в майчина кърма;съдържа DHA (дълговерижна ненанситена мастна кис..
23.90 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 48284
НАН 1 КОМФОРТИС АДАПТИРАНО МЛЯКО 800 гр. 0+ месеца Важна забележка:Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Преди да решите да използвате мляко за кърмачета, консултирайте се с Вашия лекар за съвет. NAN 1 Comfortis е единствената формула с GENTLE START - уникалма комбинация от с..
42.19 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 55487
Nan 1 е мляко за здрави кърмачета от момента на раждането, които не се кърмят или имат нужда от дохранване. Nan 1 осигурява необходимите хранителни вещества за оптимално развитие на Вашето бебе.Благодарение на Protect Starts - уникална комбинация от съставки (Bifidus BL, OPTIPRO и LC-PUFA), той е по..
22.29 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 23815
Новият NAN 2 е преходно мляко на прах предназначено за кърмачета от 6-тия месец нататък, като течна част от разнообразното отбиващо хранене, в допълнение към другите храни.Благодарение на Protect Plus - уникална комбинация от съставки, той е подходящ да задоволи специфичните хранителни потребности з..
20.26 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 31699
NAN A.R. - Адаптирано мляко за кърмачета с повръщане и регургитация /гастро-езофагеален рефлукс/ Предимства: - Казеин/суроватка 70:30 - Казеин предоминантна формула - 100% растителни мазнини доставящи линолова/алфа - линоленова к-на в оптимално количество за правилно зрително и психомоторно развитие..
29.80 лв.
Производител: NESTLE Арт.номер: 52011
NAN БезЛактоза е диетична храна, специално предназначена за хранене на кърмачета и малки деца, които проявяват симптоми на лактозна непоносимост или храносмилателни проблеми, свързани с лактозата и вследствие на това диария. Характеристики и предимства Противопоказания: Не използвайте NAN ..
24.03 лв.
Производител: FRIESLAND Арт.номер: 21899
ФРИЗО 3 - пълноценно мляко за малки деца, след навършване на 12 месеца. Съдържа: - прекурсори на DHA u AA *съотношение на линоловата и алфа-линоленовата к-на 7:1 - градивен материал за развитието на мозъка - антиоксиданти за укрепване на имунната система - всички есенциални хранителни вещества, необ..
16.79 лв.
Производител: FRIESLAND Арт.номер: 4996
FRISO VOM 400g | Фризовом Мляко за кърмачета при хабитуално повръщане от 0 до 12 месечна възраст x 400 гр, което помага при хабитуално повръщане, твърди изхождания и колики.   Действие: Фризовом е подходящ за кърмачета от 0 до 12-месечна възраст. Съдържа Клей от рожкови, който е естествено хран..
24.58 лв.
Производител: FRIESLAND Арт.номер: 17320
Frisolac 1 е мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 0 до 6 месеца. Съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравословното развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични и хранителни нужди. Фризолак 1 съдържа суроватъчен протеин ..
21.10 лв.
Производител: FRIESLAND Арт.номер: 56674
Frisolac 2 е мляко на прах за здрави кърмачета на възраст от 6 до 12 месеца. Съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходими за здравословното развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични и хранителни нужди. Съдържа суроватъчен протеин и казеин в съотношен..
18.58 лв.
Производител: FRIESLAND Арт.номер: 55601
ФРИЗОЛАК LF АДАПТИРАНО МЛЯКО БЕЗ ЛАКТОЗА 400 гр.Майчината кърма е най-добрата храна за вашето бебе. Frisolac Lactose Free е специално разтворимо мляко на прах, подходящо за кърмачета с непоносимост към лактоза. Съдържа всички важни витамини, минерали, аминокиселини и мастни киселини, необходими за з..
23.38 лв.
Производител: FRIESLAND Арт.номер: 52142
ФРИЗОЛАК PEP AC АДАПТИРАНО МЛЯКО 0 - 12 месеца 400 гр.Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Фризолак АС съдържа екстензивно хидролизиран казеинов протеин и е подходящо мляко за диетично хранене на кърмачета с лека и тежка алергия към протеина на кравето мляко. Фризопеп АС може да се&nb..
31.17 лв.
Производител: FRIESLAND Арт.номер: 26678
ФРИЗО НА 1 За та от 0 до 6 месеца . Фризо HA1 е подходящо мляко за здрави кърмачета, с повишен риск от алергии към протеина на кравето мляко. Не трябва да се използва при кърмачета с доказана хранителна алергия. Фризо HA 1 задоволява специфичните хранителни потребности на кърмачетата ..
26.38 лв.
Производител: БЕБЕЛАН Арт.номер: 48910
В детската вода на Bebelan не се допуска и високо съдържание на натрий, защото този химичен елемент повишава риска от хиперактивни състояния. В детската вода не трябва да се съдържа въглероден диоксид и сребро. Отдавна въглеродът и среброто се използват за консервиране на бутилираната питейна вода, ..
1.22 лв.
Производител: Д-Р ШЕР Арт.номер: 45322
ОписаниеСъстав:царевично нишесте, царевично брашно, оризово брашно, декстроза, гума гуарСпецификацииХАРАКТЕРИСТИКИТип продуктБрашноОсновна съставкаЦаревица ОризСвойстваБез глутенТегло1 KgПроизводител: Schar..
11.80 лв.
БЕЗМЛЕЧНА КАША 3 ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ за деца 6м 250гр ГАНЧЕВ
-5 %
Производител: GANCHEV Арт.номер: 58001
ПЪЛНО ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТАБезмлечната каша с 3 зърнени култури на марката Ganchev е предназначена за деца на възраст над 6 месеца. Продуктът има приятен вкус и балансиран състав, съобразен с нуждите на най-малките. Зърнената каша обогатява детското меню, осигурява разнообразно хр..
3.57 лв. 3.76 лв.
БЕЗМЛЕЧНА КАША ОРИЗ за деца 4м 250гр ГАНЧЕВ
-5 %
Производител: GANCHEV Арт.номер: 58000
ОПИСАНИЕСъставки на продукта:Оризов грис, витамини (A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, ниацин, фолиева киселина, пантотенова киселина, биотин), минерали (калциев карбонат, железен пирофосфат, цинков сулфат, калиев йодид). Не съдържа глутенМоже да съдържа следи от мляко.Начин на приготвяне:Продуктът се ..
3.57 лв. 3.76 лв.
БЕЗМЛЕЧНА КАША ЦАРЕВИЦА за деца 4м 250гр ГАНЧЕВ
-5 %
Производител: GANCHEV Арт.номер: 57999
ОПИСАНИЕСъставки на продукта:Царевичен грис, витамини (A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, ниацин, фолиева киселина, пантотенова киселина, биотин), минерали (калциев карбонат, железен пирофосфат, цинков сулфат, калиев йодид). Не съдържа глутен.Може да съдържа следи от мляко.Начин на приготвяне:Продуктът..
3.57 лв. 3.76 лв.
БЕЗМЛЕЧНА ПЛОДОВА КАША за деца 6м 250гр ГАНЧЕВ
-5 %
Производител: GANCHEV Арт.номер: 58002
ПЪЛНО ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТАБезмлечната плодова каша на марката Ganchev е предназначена за деца на възраст над 6 месеца. Продуктът има приятен вкус и балансиран състав, съобразен с нуждите на най-малките. Плодовата каша обогатява детското меню, осигурява разнообразно хранене и допр..
3.76 лв. 3.96 лв.
БИСКВИТЕНА ПШЕНИЧЕНА МЛЕЧНА КАША С БАНАН за деца 6м 200гр ГАНЧЕВ
-5 %
Производител: GANCHEV Арт.номер: 55651
Ganchev Бисквитена пшенична млечна каша с банан е подходяща за бебета над 6 месеца. Ганчев Бисквитена пшенична млечна каша с банан 6М+ 200 гр е пълноценна и лесно смилаема храна за Вашето бебе и е богата на витамини и минерали, които са от голямо значение за правилното разви..
3.76 лв. 3.96 лв.
БИСКВИТЕНА ПШЕНИЧНА МЛЕЧНА КАША за деца 6м 200гр ГАНЧЕВ
-5 %
Производител: GANCHEV Арт.номер: 55653
Ganchev Бисквитена пшенична млечна каша е подходяща за бебета над 6 месеца. Ганчев Бисквитена пшенична млечна каша 6М+ 200 гр е пълноценна и лесно смилаема храна за Вашето бебе и е богата на витамини и минерали, които са от голямо значение за правилното развитие и растеж на бебет..
3.76 лв. 3.96 лв.
Показани са от 1 до 30 от 39 резултата (2 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.