Меню
Количка

Орална хигиена

Производител: BERLIN CHEMIE - MENARINI GROUP Арт.номер: 49196
Anaftin Gel Baby е облекчаващ гел за уста при никнещи зъбки на бебета, образуващ невидим филм, който защитава венците от дискомфорт и болка. Продуктът съдържа натурални съставки, които помагат за намаляване на болката и зачервяването в засегнатите зони. Апликаторът е снабден със силиконова..
10.13 лв.
Производител: BERLIN CHEMIE - MENARINI GROUP Арт.номер: 46682
Anaftin Gel е гел за облекчаване на болката причинена от ранички в устната кухина (афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези). Продуктът съдържа поливинилпиролидон и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, който ..
11.13 лв.
Производител: BERLIN CHEMIE - MENARINI GROUP Арт.номер: 46599
Anaftin Spray е спрей за облекчаване на болката причинена от ранички в устната кухина (афтозен стоматит, афтозни язви, както и появата на ранички, причинени от скоби, брекети и неудобни зъбни протези). Продуктът съдържа поливинилпиролидон и хиалуронова киселина, които образуват защитен слой, който&n..
13.68 лв.
Производител: BIOPLAX LIMITED Арт.номер: 49461
Aftamed спрей- За заздравяване на рани, афти и раздразнения в устната кухина. Помага за облекчаване на болка, причинена от ранички в устата, както и такива причинени от афтозен стоматит, афтозни язви, ортодонтски апарати и протези.Ускорява заздравяването на увредените тъкани. Начин на употреба: Впръ..
13.35 лв.
Производител: ФОРТЕКС Арт.номер: 39015
Афтекс е специален гел на растителна основа за третиране на афти, който подпомага възстановителните процеси при инфекции, възпаления или язви в устната кухина. Гелът успокоява, заздравява и защитава възникнали наранявания, образува защитен филм върху самата раничка и се бори с патогенните микроорган..
14.33 лв.
Производител: PHARMADENT Арт.номер: 17938
Биодент - гел за венци с прополис е предназначен за хигиена и защита на венците и устната кухина от бактериални инфекции и възпаления. Намалява отока и спира кървенето на венците. Потиска усещането за болка и повишена чувствителност на зъбите. Действа противовъзпалително при наранена лигавица, афти,..
7.77 лв.
Производител: RICERFARMA Арт.номер: 19486
Въстановява здравината на венците и успокоява възпалението и травмите на тъканите в устната кухина GENGIGEL е медицинско изделие, съдържащо хиалуронова киселина с високомолекулно тегло (под формата на натриев хиалуронат), добита чрез биотехнологичен производствен процес, който гарантира Висока чисто..
23.94 лв.
Производител: RICERFARMA Арт.номер: 19487
Gengigel вода за уста     За ежедневна превантивна грижа за венците Ефективна помощ при възпалени, кървящи и подути венци, както и при дълбоки пародонтални джобове.  Gengigel под формата на вода за уста е подходяща за поддържане на устната кухина здрава. Ето защо е препоръчи..
20.29 лв.
Производител: RICERFARMA Арт.номер: 47858
ГЕНГИГЕЛ ГИНГИВАЛЕН СПРЕЙ 20 мл.Gengigel е специално предназначен спрей за облекчаване на възпаления на устната кухина (гингивити, кървене от венците и гингивални джобове) или други травми на венците (нараняване, изваждане на зъб, следоперативно възстановяване и др.) и болестни състояния, при които ..
22.32 лв.
Производител: CSC PHARMACEUTICALS Арт.номер: 33049
Глимбакс е лекарствен продукт без лекарско предписание, под формата течност за промивка на уста. Съдържа диклофенак, който е показан за симптоматично лечение на възпаления на устната кухина, придружени с болка (например: гингивити, стоматити, фарингити), както и вследствие на лечение или в..
14.28 лв.
ДЕНТИНОКС гел 10 гр
-10 %
Производител: DENTINOX Арт.номер: 783
ДЕНТИНОКС гел 10 гр. /DENTINOX Gel 10 g.ДЕНТИНОКС гел се прилага за облекчаване на болката и възпалението в периода на никнене на млечните зъби. -Лидокаин хидрохлорид облекчава бързо болката, възникнала при пробива на зъбите. Полидоканол притежава продължителен обезболяващ ефект. Тинктурат..
6.01 лв. 6.68 лв.
Производител: LABORATORIES GILBERT Арт.номер: 30979
ДОЛОГЕЛ е масажен гел за венци, предназначен за употреба в случай на раздразнения и лезии в устата и при болезнено пробиване на първите зъби в кърмаческа възраст.. Контролиран педиатрично, този продукт успокоява раздразнените венци и може да бъде използван от цялото семейство в случай на болезнени з..
9.02 лв.
Производител: PIERRE FABRE Арт.номер: 55519
Гел за устна лигавица, който успокоява болката и подпомага заздравяването  вследствие на наранявания (афти, рани). Подпомага заздравяването, успокоява и почиства увредената лигавица. Елгидиум Рипеър Гел е подходящ за възрастни и деца над 3 години. Състав:Aqua, Glycerin, Carbomer, Aluminum ..
10.20 лв.
ЕЛУГЕЛ гел 40 мл
-10 %
Производител: PIERRE FABRE Арт.номер: 24956
                                                     Elugel - антисептичен гел с активна съставка Chlorhexidine digluconate - 0.20 % (антисептик). Препоръчва се след..
12.10 лв. 13.44 лв.
Производител: MCNEIL PRODUCTS Арт.номер: 443
КАЛГЕЛ гел 10 гр. /CALGEL gel 10 g.1. Какво представлява Калгел и за какво се използва Калгел е гел за венци. Калгел е подходящ за малки деца и кърмачета на възраст над 3 месеца. Калгел се прилага при кърмачета в периода на никнене на зъбки. Калгел бързо облекчава болката, предизвикана от поникванет..
7.56 лв.
Производител: ДОЙЧ ООД Арт.номер: 18586
„Матсан Дойч-Р" - бърза помощ за кървящи венци „Матсан Дойч-Р", бързо и ефективно отстранява кървенето и болката и стопира по-нататъшните усложнения в устната кухина - парадонтози, гингивити, периодонтити. „Матсан Дойч-Р" е първият билков продукт, чието моментално ефективно действие се дължи на конц..
10.32 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 57534
Водата за уста Oroben намалява болката и подпомага заздравяването на афти, възпалени венци, повтарящи се афтозни стоматити и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези. Действието на продукта се дължи на Resinox FP - натурален ..
20.76 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 57535
Oroben гел за уста е специфичен адювант за терапия при афти, повтарящи се стоматити и възпалени венци. Може да се използва и при малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези. Може да се използва при деца над 3 години. Безвреден п..
20.55 лв.
Производител: СЕВЕКС ФАРМА Арт.номер: 56111
ОСАДЕНТ гел за зъби 20 гОсадент е растителен гел за зъби, съдържащ Мента, Градински чай, Лайка, Карамфил и Прополис. Има охлаждащ ефект. Облекчава естественото израстване на млечните зъбки при кърмачетата. Ксилитолът намалява риска от поява на кариес. Естественият процес по израстване на млечни..
15.39 лв.
Производител: PIERRE FABRE Арт.номер: 24950
Pansoral Gel for babies 15 ml / Пансорал гел за бебета 15 мл PANSORAL - Масажен гингивален гел за бебетаМасажен гингивален гел при поникване на първи зъби при бебета.Първите зъбки: Първото зъбче пониква на възраст между 3 месеца и 1 годинка, като при повечето деца никненето на зъбките започва около ..
9.49 лв.
Производител: PIERRE FABRE Арт.номер: 18619
При гингивити, за бързо успокояване на зачервяването, отока и кървенето на венците, намалява нежеланите реакции на венците при нови протези и премахва лошия дъх в устата. Начин на употреба: Нанася се с леки масажни движения директно върху венците с пръст или апликатор, след измиване с ELGYDIUM Anti-..
13.86 лв.
Производител: QUEISSER /GEBR Арт.номер: 24605
Активни таблетки осигуряват отлична почистваща сила, без да увреждат материала на протезата. Те действат самостоятелно и почистват протезата бързо и изцяло. За добра устна хигиена е необходимо почистването на хранителните остатъци от протезата. Ако хранителните остатъци не бъдат почистени от и под п..
15.04 лв.
Производител: QUEISSER /GEBR Арт.номер: 43379
Гелът е особено ефективен в лечението на различни афти и рани, причинени от протезиране на зъбния апарат. Продукта образува защитен филм върху устната лигавица, който изолира засегнатата зона от химични и механични дразнения и по този начин способства нейното по-скоростно заздравяване. Той ефективно..
9.22 лв.
ПРОТЕФИКС фикс. крем 47 гр /40 мл/ ПРОТЕФИКС фикс. крем 47 гр /40 мл/
-10 %
Производител: QUEISSER /GEBR Арт.номер: 21103
Незабавно действие и изключителна фиксираща сила и при мокра основа.Стабилно фиксира зъбните протези и създава чувство на сигурност и увереност, когато се храните, пиете или просто се смеете.Ефективно уплътнява зъбните протези в периферията и предотвратява навлизането на храна под протезата Състав:1..
6.69 лв. 7.43 лв.
Производител: QUEISSER /GEBR Арт.номер: 33326
Почистете протезата и нанесете Протефикс фиксиращ крем с Алое Вера на интервали върху влажната протеза. Притиснете тубата в долната трета, близо до отвора. Поставете протезата и натиснете здраво за няколко секунди. Моля, винаги затваряйте тубата внимателно след употреба, пазете отвора чист и сух. Мо..
7.61 лв.
ПРОТЕФИКС фикс. крем ПРЕМИУМ 47 гр /40 мл/
-10 %
Производител: QUEISSER /GEBR Арт.номер: 57464
Протефикс Премиум фиксиращ крем е със 7 ефекта:1.     Ефективен върху мокра основа – може да се прилага директно върху мокри протези2.     Изключително силен – фиксира зъбните протези с дълготраен ефект3.     Предпазва лигавицата – съдържа ..
7.52 лв. 8.36 лв.
Производител: QUEISSER /GEBR Арт.номер: 19654
Фиксиращи подложки, които осигуряват стабилност на протезата при несъответствия между нея и челюстта. Предпазват лигавицата от нараняване. Protefix Locking pads for the lower jaw са изработени от специална фина и добре поносима за лигавицата тъкан, съдържаща натриев алгинат. Тази тъка..
7.59 лв.
Производител: QUEISSER /GEBR Арт.номер: 56762
ПРОТЕФИКС ФИКСИРАЩА пудра 50 гСредство, доказало своята ефективност, сред множеството продукти за фиксиране на зъбни протези.Фиксиращата пудра Протефикс се препоръчва при по-малки проблеми със задържане на протезата. Подходяща е при чувствителна лигавица и в случаи на понижен вискозитет на слюнката...
8.13 лв.
Производител: QUEISSER /GEBR Арт.номер: 30386
Фиксиращи подложки, които осигуряват стабилност на протезата при несъответствия между нея и челюстта. Предпазват лигавицата от нараняване. Protefix Locking pads for the lower jaw са изработени от специална фина и добре поносима за лигавицата тъкан, съдържаща натриев алгинат. Тази тъка..
7.59 лв.
УРГО ПРИ АФТИ филм гел 6 мл УРГО ПРИ АФТИ филм гел 6 мл
-10 %
Производител: URGO Арт.номер: 24313
УРГО ПРИ АФТИ филм гел 6 млУКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:URGO ПРИ АФТИ, Филмогел представлява гел, който нанесен веднъж в устната кухина образува тънък и мек филм. Този филм е предназначен за:Ефикасна защита на раната от външно въздействие (храна, протези).Бързо облекчаване на болката.Подпомагане на заздравя..
15.29 лв. 16.99 лв.
Показани са от 1 до 30 от 32 резултата (2 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.