Меню
Количка

За баня и кухня

Производител: RS REAL SILVA SRL, Италия Арт.номер: 63724
QUASAR DOCCIA АНТИВАРОВИК препарат за почистване н баня и кухня, спрей 650 млQuasar Doccia Vetri премахва замърсяванията и остатъците от варовик от стъкло, плочки и огледала, без да оставя следи и ореоли. Многократната употреба на продукта прави повърхностите водоотблъскващи, създавайки за..
5.23 лв.
Производител: ХАЙАТ БЪЛГАРИЯ КЕМИКЪЛ ЕООД Арт.номер: 62248
БИНГО OV LEMON SCENTED препарат за почистване на баня, кухня, мивка и фаянсови повърхности 500 грBingo Ov Lemon Scented е препарат за кухня, предназначен да отстранява замърсяванията и неприятните миризми от повърхностите. Прахът е с формула, която допринася за бързото и ефикасно отстраняване на зам..
1.79 лв.
МИЛАНА АНТИВАРОВИК препарат за почистване н баня и кухня, спрей 750 мл
Топ цена
Производител: ЛУСТРО КЕЪР ООД Арт.номер: 62443
МИЛАНА АНТИВАРОВИК препарат за почистване н баня и кухня, спрей 750 млСпециалната формула с оцет премахва варовика и котления камък. Подходящ за почистване на ръжда. Елиминира неприятните миризми в помещението. Не замазва. Подходящ за почистване за мивки, фаянс, гранитогрес, фуги, душ кабини, тоалет..
4.08 лв.
Производител: ПЕРИЛИС ТРЕЙДИНГ ЕООД Арт.номер: 63748
ПЕРИЛИС CARBO CLEANER препарат за почистване на водонагряващи уреди и кафемаини 330 млТечен препарат за почистване на варовик от домакински уреди ютии, кафе машини, перални...
2.68 лв.
САВО препарат против плесен спрей 500 мл
Топ цена
Производител: UNILEVER POLSKA S A Арт.номер: 62547
САВО препарат против плесен спрей 500 млПрепаратът против плесени на SAVO ефективно отстранява всички видове гъбички, мухъл и дрожди. Има незабавен видим ефект, действа хигиенизиращо и дезинфекциращо. Предназначен е за широка употреба. Отстранява плесените от различни повърхности: стени, гипсова маз..
8.51 лв.
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63479
 ФРОШ Anti Calc Raspberry Vinegar Почистващ препарат за баня и кухня с Малинов оцет 1000 млФормулата с малинов оцет премахва котлен камък, петна от вода и наслоявания от сапун, и осигурява блясък без да оставя следи.Ефективно премахва варовик и почиства замърсяванията в банята и кухнята, като о..
4.02 лв.
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63478
ФРОШ Anti Calc Raspberry Vinegar Почистващ препарат за баня и кухня с Малинов оцет, спрей 500 мл - Турбо формулата на Frosh спрей за баня премахва мигновено замърсяванията от Вашата баня. - Бързо действие и безупречен резултат без много усилия - Премахва успешно натрупванията от сапун..
3.59 лв.
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63473
 ФРОШ  Почистващ крем Лавандула 500 млEфективно отстранява мазнините, като оставя свеж лавандулов аромат. Състав:<5% Non-Ionic Surfactants, Perfumes, Natural Marble Flour. Начин на употреба:Изсипете директно върху замърсената повърхност и почистете с помощта на влажна кърпа ил..
3.00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.