Меню
Количка

За баня и кухня

QUASAR DOCCIA АНТИВАРОВИК препарат за почистване н баня и кухня, спрей 650 мл
Ново
Производител: КОНВОЙ УОРЛД АД Арт.номер: 63724
QUASAR DOCCIA АНТИВАРОВИК препарат за почистване н баня и кухня, спрей 650 млQuasar Doccia Vetri премахва замърсяванията и остатъците от варовик от стъкло, плочки и огледала, без да оставя следи и ореоли. Многократната употреба на продукта прави повърхностите водоотблъскващи, създавайки за..
5.51 лв.
Производител: ХАЙАТ БЪЛГАРИЯ КЕМИКЪЛ ЕООД Арт.номер: 62248
БИНГО OV LEMON SCENTED препарат за почистване на баня, кухня, мивка и фаянсови повърхности 500 грBingo Ov Lemon Scented е препарат за кухня, предназначен да отстранява замърсяванията и неприятните миризми от повърхностите. Прахът е с формула, която допринася за бързото и ефикасно отстраняване на зам..
1.79 лв.
Производител: ЛУСТРО КЕЪР ООД Арт.номер: 62443
МИЛАНА АНТИВАРОВИК препарат за почистване н баня и кухня, спрей 750 млСпециалната формула с оцет премахва варовика и котления камък. Подходящ за почистване на ръжда. Елиминира неприятните миризми в помещението. Не замазва. Подходящ за почистване за мивки, фаянс, гранитогрес, фуги, душ кабини, тоалет..
4.53 лв.
ПЕРИЛИС CARBO CLEANER препарат за почистване на водонагряващи уреди и кафемашини 330 мл
Ново
Производител: ПЕРИЛИС ТРЕЙДИНГ ЕООД Арт.номер: 63748
ПЕРИЛИС CARBO CLEANER препарат за почистване на водонагряващи уреди и кафемаини 330 млТечен препарат за почистване на варовик от домакински уреди ютии, кафе машини, перални...
2.68 лв.
ФРОШ  Почистващ крем Лавандула 500 мл
-13 %
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63473
 ФРОШ  Почистващ крем Лавандула 500 млEфективно отстранява мазнините, като оставя свеж лавандулов аромат. Състав:<5% Non-Ionic Surfactants, Perfumes, Natural Marble Flour. Начин на употреба:Изсипете директно върху замърсената повърхност и почистете с помощта на влажна кърпа ил..
2.90 лв. 3.33 лв.
ФРОШ Anti Calc Raspberry Vinegar Почистващ препарат за баня и кухня с Малинов оцет 1000 мл
-13 %
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63479
 ФРОШ Anti Calc Raspberry Vinegar Почистващ препарат за баня и кухня с Малинов оцет 1000 млФормулата с малинов оцет премахва котлен камък, петна от вода и наслоявания от сапун, и осигурява блясък без да оставя следи.Ефективно премахва варовик и почиства замърсяванията в банята и кухнята, като о..
3.65 лв. 4.20 лв.
ФРОШ Anti Calc Raspberry Vinegar Почистващ препарат за баня и кухня с Малинов оцет, спрей 500 мл
-13 %
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63478
ФРОШ Anti Calc Raspberry Vinegar Почистващ препарат за баня и кухня с Малинов оцет, спрей 500 мл - Турбо формулата на Frosh спрей за баня премахва мигновено замърсяванията от Вашата баня. - Бързо действие и безупречен резултат без много усилия - Премахва успешно натрупванията от сапун..
3.77 лв. 4.33 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.