Меню
Количка

За мебели и обработени повърхности

Производител: BIOSPHERE Corporation, УКРАЙНА Арт.номер: 64707
ВОРТЕКС Мокри кърпи за почистване на пластмаса и дърво х 48 брМокри кърпички за дървени и пластмасови повърхности - Vortex, 48 бр: Мокри кърпички за домашна грижа. Ефективно почиства и защитава дървени мебели и пластмасови елементи. В същото време те са идеални за почистване на дървения под, но..
2.48 лв.
ЕМСАЛ SOLID WOOD лосион за полиране на мебели 250 мл
Топ цена
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63657
ЕМСАЛ SOLID WOOD лосион за полиране на мебели 250 млEmsal Antistatic Polish Care & Shine представлява препарат за полиране и защита на мебели от дърво и всякакви дървени повърхности. Формулата на продукта съдържа бадемово масло, което подхранва дървото и е идеално за отстраняване на следи от вод..
3.47 лв.
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63661
ЕМСАЛ WOOD CLEANER препарат за почистване на дърво 750 млEmsal Wood Cleanerе е препарат за дърво, който отлично почиства неприятните замърсявания от настилките. Препаратът притежава антистатичен ефект, който осигурява лесното отстраняване на мръсотията оставяйки дървените повърхности в блестящо съст..
4.15 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62369
МЕДИКС CREAM POLISH FURNITURE почистващ препарат с пчелен восък за всички видове дървени повърхности 500 млMedix Expert Cream Polish е подходящ за всички видове дървени повърхности. Обогатен с пчелен восък, Medix Expert Cream Polish подхранва повърхностите, без да запушва порите на дървото. Почиства..
3.57 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62645
МЕДИКС FURNITURE CLEAN & EASY Flowers почистващ препарат за всички видове дървени повърхности с аромат на цветя, спрей 35Medix Furniture Clean&Easy Expert е почистващ спрей предназначен, да осигури лесно почистване на мебелите. Препаратът е подходящ за почистване на всички обработени дървени..
4.10 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62360
МЕДИКС FURNITURE CLEAN & EASY почистващ препарат за всички видове дървени повърхности с аромат на момина сълза, спрей 350 млМултифункционален и удобен спрей за ежедневна употреба. С антистатичен ефект, който предпазва от бързото натрупване на прах. Ефикасно почиства без следи от замазване и не о..
4.08 лв.
Производител: ЛУСТРО КЕЪР ООД Арт.номер: 65095
МИЛАНА почистващ препарат ЗА МЕБЕЛИ с прополис, спрей 750 млПрепарат за почистване мебели от ПДЧ, МДФ и ламинирани повърхности (маси, столове, гардероби, кухненско обзавеждане и др. Премахва ефикасно прах, мръсотия и отпечатъци от пръсти. Подходящ и за почистване на гланцирани мебели! Новата формула..
4.53 лв.
МИСТЪР ПРОПЪР препарат за почистване на дървени повърхности, 1 л
Топ цена
Производител: PROCTOR & GEMBAL Арт.номер: 62794
 МИСТЪР ПРОПЪР препарат за почистване на дървени повърхности, 1 лMr. Proper Cleans and Protect е универсално почистващо средство за отстраняване на замърсяванията от дървени повърхности. Формулата на продукта е обогатена с бадемово масло, което предпазва всякакъв тип повърхности от дърво, и ги ..
4.95 лв.
Производител: JOHNSON WAX SC Арт.номер: 62885
 ПРОНТО CLASIC почистващ препарат за дървени повърхности 750 мл- Предназначен за дървени повърхности.- Бързо и лесно почиства мръсотията и полира.- Не оставя неприятни следи.  Внимание:Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.Не използвайте след ..
6.59 лв.
Производител: JOHNSON WAX SC Арт.номер: 62939
 ПРОНТО EXPERT CARE почистващ препарат спрей за дървени повърхности 300 млPronto (Wood Polish) подобрява външния вид на мебелите от обработено дърво, като лесно премахва прах и пръстови отпечатъци и осигурява защитно, лъскаво покритие, без да оставя следи. Внимание: Съд под налягане: Може ..
7.46 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.