Меню
Количка

За мебели и обработени повърхности

Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62369
МЕДИКС CREAM POLISH FURNITURE почистващ препарат с пчелен восък за всички видове дървени повърхности 500 млMedix Expert Cream Polish е подходящ за всички видове дървени повърхности. Обогатен с пчелен восък, Medix Expert Cream Polish подхранва повърхностите, без да запушва порите на дървото. Почиства..
3.76 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62645
МЕДИКС FURNITURE CLEAN & EASY Flowers почистващ препарат за всички видове дървени повърхности с аромат на цветя, спрей 35Medix Furniture Clean&Easy Expert е почистващ спрей предназначен, да осигури лесно почистване на мебелите. Препаратът е подходящ за почистване на всички обработени дървени..
4.31 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62360
МЕДИКС FURNITURE CLEAN & EASY почистващ препарат за всички видове дървени повърхности с аромат на момина сълза, спрей 350 млМултифункционален и удобен спрей за ежедневна употреба. С антистатичен ефект, който предпазва от бързото натрупване на прах. Ефикасно почиства без следи от замазване и не о..
4.31 лв.
Производител: PROCTOR & GEMBAL Арт.номер: 62794
 МИСТЪР ПРОПЪР препарат за почистване на дървени повърхности, 1 лMr. Proper Cleans and Protect е универсално почистващо средство за отстраняване на замърсяванията от дървени повърхности. Формулата на продукта е обогатена с бадемово масло, което предпазва всякакъв тип повърхности от дърво, и ги ..
9.36 лв.
ПРОНТО CLASIC почистващ препарат за дървени повърхности 750 мл
-20 %
Производител: JOHNSON WAX SC Арт.номер: 62885
 ПРОНТО CLASIC почистващ препарат за дървени повърхности 750 мл- Предназначен за дървени повърхности.- Бързо и лесно почиства мръсотията и полира.- Не оставя неприятни следи.  Внимание:Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.Не използвайте след ..
6.48 лв. 8.10 лв.
ПРОНТО EXPERT CARE почистващ препарат спрей за дървени повърхности 300 мл
-20 %
Производител: JOHNSON WAX SC Арт.номер: 62939
 ПРОНТО EXPERT CARE почистващ препарат спрей за дървени повърхности 300 млPronto (Wood Polish) подобрява външния вид на мебелите от обработено дърво, като лесно премахва прах и пръстови отпечатъци и осигурява защитно, лъскаво покритие, без да оставя следи. Внимание: Съд под налягане: Може ..
7.94 лв. 9.92 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.