Меню
Количка

Инхалатори

Инфекцията на горните дихателни пътища може да е мъчително състояние за бебетата и малките деца. Това кара голяма част от родителите да потърсят помощни средства, с които да облекчат неприятните симптоми и да подпомогнат оздравяването. Инхалаторите са сред популярните методи за справянето със запушения нос и упоритата кашлица те се наричат още “небулизатори” и функционират с воден разтвор или с лекарствени препарати.

Какво представляват инхалаторите?

На първо място е важно да се каже, че са подходящи за бебета, за деца и за възрастни. В онлайн аптеката ще ги откриете на изгодна цена и с различни дизайни, с които лечението ще се превърне в забавна игра за мъниците. Ето какво е полезно да знаете за тях:

     принципът им на работа се състои в разпръскването на суспензията или водния разтвор под формата на фина мъгла, която бива вдишвана от боледуващият. Така тя преминава към дихателните пътища и ускорява лечението;

     инхалаторите се определят като ефективно терапевтично средство, което позволява достигането на лекарствените продукти директно до дихателните органи – това води до забързването на оздравителните процеси и до настъпването на бързо облекчение за болния;

     предлагаме ги с дизайн на кола, рибка, панда, влакче и с други атрактивни за децата визии – голяма част от предложенията ни имат вид на играчка, а това улеснява използването на уреда при най-малките;

     приложението на инхалаторите е широко най-често те се използват при запушен нос и непродуктивна кашлица. Неговото предназначение е да стимулира отделянето на задържалите се секрети и да облекчи дишането. Ако е предписано да се използва в комбинация с лекарство, същото се приема от организма много по-лесно.

Сред терапевтичните показания за употребата на инхалатор са кашлица, хрема, загуба или спадане на гласа, хрипове, свиркащо дишане, задух и др.

Как се използват?

Инхалаторите се използват в комбинация с физиологичен разтвор, натриев хлорид, Вентолин, кортикостероиди и антибиотични лекарства. Важно е да се знае, че е противопоказно да се добавя морска, преварена или чешмяна вода това би довело до неприятни последици, в някои случаи и доста сериозни. Винаги е добре се направи консултация със специалист, преди да се премине към употребата на инхалатор.

Използването на уреда е лесно и приятно. За целта се поставя мундщукът на устата, а след това се стартира работата на устройството. Важно е маската да се прилепи плътно към лицето, за да се усвои нужното количество от поставения в инхалатора продукт. Ако ще се ползва от дете, родителите трябва да предразположат мъника към предстоящата процедура и да се опитат да я превърнат в забавна игра.

Какви продукти ще откриете при нас?

В категорията ви очакват модели инхалатори от най-висок клас. Снабдени са с маски за възрастни и за деца, което ги прави приложими в редица случаи. Някои видове са с по-големи размери, а други с по-малки, като при избор е важно да се вземе под внимание външният вид на устройството, неговите функции и цена. Работим с марки като Artsana, Microlife, Prolife, Омрон Япония и др.

Защо да купите от Аптеки Феникс?

Здравето е най-важно за всеки човек. За да го запазим за по-дълго време, трябва да внимаваме с какво се храним и какви емоции допускаме до себе си. Адекватното лечение на здравословните проблеми е също фактор за постигането на добър физически и емоционален статус, а ние от Аптеки Феникс ще ви подкрепим в това начинание. При нас ще откриете голямо продуктово разнообразие, което ще ви даде възможност да се сдобиете с ефективни лекарствени средства и козметични решения за вашия красив външен вид.

ИНХАЛАТОР DR.FREI TURBO CAR ИНХАЛАТОР DR.FREI TURBO CAR
-15 %
Производител: МЕДХАУС Арт.номер: 47235
ИНХАЛАТОР DR.FREI TURBO CAR Характеристики:Инхалаторът е с капацитет на инхалаторната струя 0.2-0.4 мл/мин.Регулируем размер на фините частици (аерозол) - 3-6 µm.   Разполага с маска за възрастни и маска за деца.С мундщук, накрайник за нос.Разполага с резервни филтри.С гаранция о..
113.43 лв. 133.45 лв.
ИНХАЛАТОР DR.FREI TURBO TRAIN
-15 %
Производител: МЕДХАУС Арт.номер: 47234
ИНХАЛАТОР DR.FREI TURBO TRAINХарактеристики:Инхалаторът е с капацитет на инхалаторната струя 0.2-0.4 мл/мин.Регулируем размер на фините частици (аерозол) - 3-6 µm.   Разполага с маска за възрастни и маска за деца.С мундщук, накрайник за нос.Разполага с резервни филтри.С гаранция от 2 ..
97.11 лв. 114.25 лв.
ИНХАЛАТОР DR.FREI TURBO-100
-15 %
Производител: МЕДХАУС Арт.номер: 47679
КОМПРЕСОРЕН АПАРАТ ИНХАЛАТОР DR.FREI TURBO 100Характеристики:Скорост на разпръскване - 0,1 - 0,25 мл/мин;Размер на частиците (MMDA) - 3 микрона;Възможност за разпръскване на антибактериални и хормонални лекарствени разтвори - да;Капацитет на небулизатора - 5 мл;Почистване и дезинфекция - изплакване,..
92.47 лв. 108.79 лв.
ИНХАЛАТОР GAMMA NEMO
-15 %
Производител: МЕДХАУС Арт.номер: 53092
КОМПРЕСОРЕН АПАРАТ ИНХАЛАТОР ГАМА РИБКА НЕМОПринцип на действие:Под действието на сгъстения въздух, лекарството се превръща от течност във фин аерозол, съдържащ големи и малки частици. При вдишване и заради тежестта си, те съответно се отлагат по стените на горните дихателни пътища (големите частици..
79.96 лв. 94.07 лв.
ИНХАЛАТОР LD-221C LITTLE DOCTOR
-10 %
Производител: ТИЙМ ПРО Арт.номер: 58269
ИНХАЛАТОР LD-221CУстройството е предназначено както за професионална, така и за домашна употреба. Висококачественият компресор превръща лекарствата в аерозол, който е лесен за вдишване.Технологията на инхалатора осигурява максимално усвояване на множество медикаментите, с минимални загуби. Устройств..
116.75 лв. 129.72 лв.
ИНХАЛАТОР LD-812U LITTLE DOCTOR
-10 %
Производител: ТИЙМ ПРО Арт.номер: 58591
Ултразвуковия инхалатор Little Doctor LD-812U е предназначен за овлажняване на горните и долни дихателни пътища и лечение на респираторни заболявания. Уредът превръща течните медицински разтвори във фин аерозол с помощта на иновативна MESH технология.Преминавайки през  деликатната мрежеста мемб..
125.26 лв. 139.18 лв.
ИНХАЛАТОР Prolife PN BASIC ИНХАЛАТОР Prolife PN BASIC
-10 %
Производител: PROLIFE Арт.номер: 56511
ИНХАЛАТОР Prolife PN BASICКомпресорният инхалатор Prolife PN Basic е уред предназначен да подпомогне лечението при алергии, бронхит, синузит и настинки. Работи с всички лекарства за инхалаторна терапия, като медикаментите се трансформират от течно състояние в пара. По този начин улеснява терапията и..
85.54 лв. 95.04 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 50399
Уред за аерозолна терапия с медикаменти на марката Зано. Инхалаторът е ефективен при лечение на астма, алергии и други респираторни заболявания. Подходящ е за употреба и от деца. Гаранция - 3 години от закупуване на уреда.Характеристики:Компресорен тип инхалатор;Подходящ за възрастни и деца над 2 го..
104.37 лв.
Производител: MEDEL INTERNATIONAL SRL Арт.номер: 59596
Компактен инхалатор с компресор тип „бутало“ с небулизираща система;С два режима на работа: ефективна инхалационна терапия (режим A) или по-бързо ефективна инхалационна терапия (режим Б);Оборудван е с пълната гама от аксесоари и маски с меки профили за максимален комфорт по време на лечение.Гаранцио..
116.38 лв.
МИКРОЛАЙФ ИНХАЛАТОР NEB NANO BASIC
-10 %
Производител: MICROLIFE Арт.номер: 57834
МИКРОЛАЙФ ИНХАЛАТОР NEB NANO BASICMicrolife NEB Nano Basic е преносим компресорен инхалатор, който ефективно и комфортно лекува горните и долните дихателни пътища. Лек и безшумен. Подходящ е за всички обичайни инхалационни разтвори. С аксесоари, които могат да се перат и дезинфекцират като маски и м..
115.47 лв. 128.30 лв.
МИКРОЛАЙФ КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР NEB 210 МИКРОЛАЙФ КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР NEB 210
-10 %
Производител: MICROLIFE Арт.номер: 60192
КОМПРЕСОРЕН АПАРАТ ИНХАЛАТОР МИКРОЛАЙФ NEB 210Компресорният инхалатор Microlife NEB 210 е с иновативна система на пулверизиране за ефикасно лечение на горни и долни дихателни пътища. Високоскоростен пулверизатор за кратко време на инхалация, допринася за бързо лечение. Избор на индивидуална терапия,..
98.87 лв. 109.86 лв.
ОМРОН ИНХАЛАТОР С 101 ОМРОН ИНХАЛАТОР С 101
-10 %
Производител: ОМРОН ЯПОНИЯ Арт.номер: 55014
Ефективна депозиция на лекарствените вещества в белите дробове. Възможност за непрекъснат цикъл на работа на компресора. Размер на частиците 2.6 µm, подходящи за успешно лечение на респираторни състояния като астма, бронхит, бронхиолит и др. В комплекта са включени:небулайзерна чашка, мунщ..
90.64 лв. 100.71 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 49780
КОМПРЕСОРЕН АПАРАТ ИНХАЛАТОР AIR CUBE PICТехнически характеристики:Тип на инхалатора -  Компресорен;Обем на разпрашителя - 10 ml;Размер на частиците  - 3,7 µm;Възрастови ограничения  - 2 + години;Ниво на шум -  68 dB;Работен режим: ВКЛ./ИЗКЛ. 20/40 min;Тегло: 1,200 kg.Съставни ча..
104.40 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 45232
Инхалатор AirFamily за цялото семейство Инхалатора Еърфемили е медицинско изделие клас IIa, което превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прилага директно в дихателната система. Благодарение на небулизаторната чашка Сайдстрийм, медикаментите проникват по-лесно в дихателните пътища, по..
139.68 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 52820
Инхалатор на Пик за аерозолна терапия, проектиран и произведен с най-съвременни технологии. Ултра компактен и супер безшумен. Air Stylo е най-малкият аерозол в гамата Pic, идеален за тези, които винаги са в движение, но не искат да се откажат от надеждността и ефективността на аерозолната терапия. М..
134.16 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.