Меню
Количка

Противоалергични Лекарства

Производител: SANOFI AVENTIS Арт.номер: 41014
Allegra tabl. 120 mg. х 10 br. /Алегра таблетки 120 мг. х 10 броя 1. Какво представлява Алегра 120 mg и за какво се използва? Фексофенадинов хидрохлорид, активното вещество на Алегра 120 mg, е продукт от групата лекарства, наречени антихистамини. За какво се използва Алегра 120 mg? Алегра 120 mg се ..
10.45 лв.
АЛЕЗОДАК табл 10 мг х 10 бр
От брошура
Производител: SANOFI AVENTIS Арт.номер: 56030
АЛЕЗОДАК 10МГ Х 10 ТАБЛЕТКИ Листовка: информация за потребителяАЛЕЗОДАК 10 mg филмирани таблеткицетиризинов дихидрохлоридALLEZODAC 10 mg film-coated tabletscetirizine dehydrochlorideПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за В..
8.88 лв.
Производител: МАГНАЛАБС Арт.номер: 50547
МАГНАЛАБС АЛЕРГАМИН капсули * 30 брАЛЕРГАМИН влияе благоприятно за:Функциите на имунната система при ринит и по време на сезонни алергии;Нормалната устойчивост на организма на алергии.Не предизвиква отпадналост и сънливост.Активни съставки:Кверцетин (Quercetin) - бифлавоноид. Укрепва клетъчните стен..
20.33 лв.
Производител: MYLAN Арт.номер: 94
1. Какво представлява Алергодил спрей за нос, разтвор и за какво се използваАлергодил спрей за нос, разтвор е противоалергичен лекарствен продукт за назално приложение, съдържащ азеластинов хидрохлорид като активно вещество.Алергодил спрей за нос, разтвор се прилага за симптоматично лечение на сенна..
12.08 лв.
АЛЕРГОЗАН крем 1% 18 гр
От брошура
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 98
Алергозан крем съдържа активното вещество хлоропирамин от групата на т. н. антихистамини. Той притежава добре изразено противоалергично действие. Приложен върху кожата потиска сърбежа, премахва зачервяването, отока и обривите. Алергозан крем се използва при: ухапване от насекоми; контактен дерм..
7.55 лв.
АЛЕРГОЗАН крем 1% 60 гр
От брошура
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 28587
Алергозан крем съдържа активното вещество хлоропирамин от групата на т. н. антихистамини. Той притежава добре изразено противоалергично действие. Приложен върху кожата потиска сърбежа, премахва зачервяването, отока и обривите. Алергозан крем се използва при:ухапване от насекоми; контактен дерма..
13.82 лв.
АЛЕРГОЗАН табл 25 мг x 20 бр
От брошура
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 99
Алергозан таблетки съдържа активното вещество хлоропираминов хидрохлорид, което принадлежи към групата на класическите антихистамини за лечение на алергични реакции. Той потиска ефектите на хистамина, който се образува в организма и обуславя алергичните реакции.Алергозан таблетки се използва за симп..
5.64 лв.
АЛЕРГОЗАН унгв 1% 18 гр
От брошура
Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 100
Алергозан маз съдържа активното вещество хлоропирамин от групата на т.н. антихистамини. Той притежава добре изразено противоалергично действие. Приложен върху кожата потиска сърбежа, премахва зачервяването, отока и обривите. Алергозан маз се използва при:ухапване от насекоми;контактен дерматит и дру..
7.55 лв.
Производител: МИРТА МЕДИКУС Арт.номер: 59579
АЛЕРГОЦИН ДУО КОМПЛЕКТ капсули * 20 бр + сироп 100 мл МИРТА МЕДИКУСХранителна добавкаКомплектът съдържа комбинация от активни съставки под формата на капсули и на сироп, която:Благоприятства естествените антиоксидантни и антиалергични механизми.Допринася за балансирано функциониране на имунната сист..
17.28 лв.
Производител: МИРТА МЕДИКУС Арт.номер: 59293
АЛЕРГОЦИН КИДС сироп за деца с аромат на портокал 100 мл МИРТА МЕДИКУСХранителна добавкаАлергоцин Кидс е хранителна добавка, с активни съставки, които:Допринасят за балансиране функцията на имунната система.Подкрепят нормалната структура на опорно-двигателния апарат и съединителната тъкан.Благоприят..
9.87 лв.
Производител: BOIRON Арт.номер: 16660
Алиум цепа 15 CH / Allium cepa 15 СН Кромид лукИзходен материал: Свежи глави от кромид лук.Области на приложение: използва се при остри алергични и не алергични хреми с обилно изтичане на секрет от носа и сълзене на очите, неврити и невралгии, когато дразненето и бистрият секрет са водещи в симптоми..
4.87 лв.
Производител: BOIRON Арт.номер: 16659
Allium сера 9 СНАлиум цепа 9 CH Кромид лукИзходен материал: Свежи глави от кромид лук.Области на приложение: използва се при остри алергични и не алергични хреми с обилно изтичане на секрет от носа и сълзене на очите, неврити и невралгии, когато дразненето и бистрият секрет са водещи в симптомите.Ос..
4.87 лв.
Производител: CAPEYPHARMA Арт.номер: 61801
АТОМЕР спрей за нос с МОРСКА ВОДА 100 млСтерилен изотоничен разтвор с морска вода за почистване, овлажняване и отпушване на носа. Спреят премахва натрупания секрет, овлажнява носната лигавица и улеснява дишането. Произведен с вода от Егейско море, в региона на Света гора, на разстояние 5 км от брега..
10.07 лв.
Производител: SCHERING-PLOUGH Арт.номер: 44524
Приложение: Възрастни, деца и юноши над 10-годишна възраст: 1-2 впръсквания във всяка ноздра, на всеки 12 часа.Деца на възраст между 6 и 10 години: 1 впръскване във всяка ноздра, на всеки 12 часа.  Не трябва да се да правят повече от общо 8 впръсквания на възрастни (4 за деца) в рамките на 24 ч..
10.27 лв.
Производител: SCHERING-PLOUGH Арт.номер: 44525
Африн ND спрей за нос, разтвор  съдържа активното вещество оксиметазолинов хидрохлорид.Африн ND е деконгестант, който облекчава запушения нос като свива кръвоносните съдове в носа. Действието му започва след няколко минути и продължава с часове. Африн ND се прилага за симптоматично облекча..
10.27 лв.
Производител: SCHERING-PLOUGH Арт.номер: 69
Африн е ефикасно лекарство с продължително действие, което бързо облекчава  симптомите, свързани със запушване на носа, дължащо се на простуди, синузити, сенна хрема и други алергии на горните дихателни пътища. Употребата на Африн два пъти дневно обикновено е достатъчна да улесни дишането през ..
9.35 лв.
БЕЙБИКАП амп 5 мл х 10 бр
-10 %
Производител: CAPEYPHARMA Арт.номер: 52159
BabuCap Saline lavage of the nose and eyes 5 ml 10 ampoulesБейбиKaп  Физиологичен разтвор за промивка на носа и очите 5 мл х10 ампулиБейбикап амп. за нос и очи представлява физиологичен разтвор и се препоръчва за ежедневни промивки и хигиена на очите и носа при бебета, деца и възрастни. Бейбика..
3.88 лв. 4.31 лв.
Производител: ALKALOID Арт.номер: 57996
БЕКУТАН КИДС ВИТС спрей за нос 30 млМедицинско изделиеБекутан КИДС ВИТС изотоничен разтвор за нос съдържа вода от залива Канкале в Бретан. Известен е с 12 м приливен диапазон, със силни преобладаващи течения, които не позволяват замърсяване на водата. Тази комбинация осигурява постоянно чиста вода. ..
23.59 лв.
БЕПАНТЕН СЕНСИДЕРМ крем 20 гр
-10 %
Производител: BAYER Арт.номер: 49791
БЕПАНТЕН СЕНСИДЕРМ крем 20 гр. /BEPANTHEN SENSIDERM cream 20 g. БЕПАНТЕН СЕНСИДЕРМ крем облекчава сърбежа и зачервяването при кожни раздразнения Bepanthen® Сенсидерм Крем е формула, която не съдържа кортизон и съчетава ефекта от намаляване и успокояване на сърбежа с този на регенериране на естествен..
13.25 лв. 14.72 лв.
ВИБРОЦИЛ сол 15 мл
-4 %
Производител: GLAXO SMITH KLINE Арт.номер: 3180
Vibrocil Drops Nasal представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на капки за нос, съдържащ  назален деконгестант и антихистамин и се прилага за облекчаване на неприятните симптоми на запушен нос и хрема. Активните съставки на Виброцил капки за нос са фенилефрин и димети..
9.13 лв. 9.51 лв.
Производител: GLAXO SMITH KLINE Арт.номер: 56136
Vibrocil Nasal spray, solution представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на спрей за нос, съдържащ назален деконгестант и антихистамин и се прилага за облекчаване на неприятните симптоми на запушен нос и хрема. Активните съставки на Виброцил капки за нос са ..
12.74 лв.
Производител: TEVA PHARMACEUTICAL Арт.номер: 51891
Vicks Sinex Nasal Spray представлява лекарствен продукт под формата на срей, без лекарско предписание, съдържащ оксиметазолинов хидрохлорид, предназначен за локално облекчаване на симптомите на запушен нос, свързани с настинка или ринит. Евкалиптът съдържа етерично масло, флавоноиди, танин..
12.30 лв.
Производител: PHARMA LINE Арт.номер: 60595
ВИСКОФЛУ спрей за нос 30 млМедицинско изделие3% натриев хлорид 6% N-ацетилцистеин1. Показания, състав и предназначение на медицинското изделие     1.1 Описание и показанияВискофлу спрей за нос е медицинско изделие, съставено от 3% хипертоничен разтвор на натриев хлорид при к..
16.13 лв.
Производител: POLFA TARCHOMIN S.A. Арт.номер: 56936
Goldisept Спрей за нос 20 мл Polfa е спрей, спомагащ вродените свойства на носната лигавица, като я овлажнява, релаксира и възстановява. Голдисепт Спрей за нос 20 мл Полфа е подходящ за ползване в случаи на увредена или раздразнена лигавица, редуцира инфекциите на горните дихателни пъ..
10.13 лв.
ГРИП СТОП капки за нос 15 мл
-10 %
Производител: D.M.G.ITALIA Арт.номер: 43835
ГРИП СТОП / GRIP STOP капки за нос - Подходящ за честа и продължителна употреба.Представлява разтвор с локален ефект на основата на Лактоферин и бета 1-3 D- глюкан, който се прилага при запушен нос, при предна / задна ринорея, както и при намалено или загубено обоняние. Благодарение на активните със..
15.68 лв. 17.42 лв.
ГРИП СТОП спрей за нос 20 мл
-10 %
Производител: D.M.G.ITALIA Арт.номер: 42602
Grip Stop nasal spray 20ml / Грип Стоп спрей за нос 20мл  Подходящ за честа и продължителна употреба.Представлява разтвор с локален ефект на основата на Лактоферин и бета 1-3 D- глюкан, който се прилага при запушен нос, при предна / задна ринорея, както и при намалено или загубено обоняние. Бла..
17.12 лв. 19.02 лв.
Производител: MEDOCHEMIE Арт.номер: 43467
Делмар e спрей за нос, който съдържа 0,9% разтвор на морска вода (изотоничен разтвор), минерални соли и микроелементи, които подобряват функционирането на носната лигавица. Делмар се препоръчва за: Ежедневна хигиена на носната кухина: - при престой в затворени помещения и продължителен контакт в со..
9.45 лв.
Производител: MEDOCHEMIE Арт.номер: 54159
Delmar Panthenol Sea Water Назален спрей за нос с пантенол е продукт на фирма Medochemie и е изотоничен разтвор на морска вода, обогатен с пантенол (калциев пантотенат) за бързо и лесно облекчаване симптомите при запушен нос. Делмар Пантенол спрей за нос е предназн..
9.45 лв.
ДЕЛМАР спрей с алое вера 50 мл
-10 %
Производител: MEDOCHEMIE Арт.номер: 54148
Delmar Sensitive Sea Water Назален спрей за нос с алое вера на Medochemie е изотоничен разтвор на морска вода, обогатен с екстракт от листа от алое вера за бързо и лесно облекчаване симптомите при запушен нос.Делмар Сензитив е предназначен за назални лигавици с нарушена физи..
8.51 лв. 9.45 лв.
Производител: MEDOCHEMIE Арт.номер: 54160
Delmar Fresh Sea Water Eucalyptus Назален спрей за нос с евкалипт на Medochemie, е изотоничен разтвор на морска вода, обогатен с евкалиптово масло за бързо и лесно облекчаване симптомите при запушен нос. Разтворът, съдържащ се в спрея за нос, възстановява естествената влага ..
8.59 лв.
Показани са от 1 до 30 от 183 резултата (7 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.