Меню
Количка

За стъкла и гладки повърхности

Производител: ХЕНКЕЛ - СЛОВЕНИЯ Арт.номер: 62683
КЛИН ALL in 1 течен препарат за почистване на стъкла КРИСТАЛ 500 млПрепаратът на Clin Crystal за почистване на стъкла е безспорен Ваш спътник в почистването на прозорци. Формулата му с алкохол, почиства безупречно прозорци, стъкла и други повърхности. Clin Crystal e почистващият препат, който немину..
4.34 лв.
Производител: ХЕНКЕЛ - СЛОВЕНИЯ Арт.номер: 62684
КЛИН ALL in 1 течен препарат за почистване на стъкла ЛИМОН 500 млПрепаратът на Clin с лимон за почистване на стъкла е безспорен Ваш спътник в почистването на прозорци. Формулата му с алкохол, почиства безупречно прозорци, стъкла и други повърхности. Clin Lemon e почистващият препат, който неминуемо ..
4.44 лв.
Производител: ХЕНКЕЛ - СЛОВЕНИЯ Арт.номер: 62682
КЛИН ALL in 1 течен препарат за почистване на стъкла ЯБЪЛКА 500 млПрепаратът на Clin с ябълка за почистване на стъкла е безспорен Ваш спътник в почистването на прозорци. Формулата му с алкохол, почиства безупречно прозорци, стъкла и други повърхности. Clin ябълка e почистващият препарат, който немин..
4.44 лв.
Производител: ХЕНКЕЛ - СЛОВЕНИЯ Арт.номер: 62686
КЛИН Pro Nature течен препарат за почистване на стъкла ГРЕЙПФРУТ 500 млПрепаратът на Clin pro nature с аромат на грейпфрут, с 99,9% естественo добити съставки не само ви осигурява чистота и блясък за Вашите прозорци, но е и щадящ за околната среда. Clin pro nature e почистващият препат, който немину..
4.34 лв.
Производител: ХЕНКЕЛ - СЛОВЕНИЯ Арт.номер: 62685
КЛИН Pro Nature течен препарат за почистване на стъкла УНИВЕРСАЛ 500 млПрепаратът на Clin pro nature за почистване на стъкла е безспорен Ваш спътник в почистването на прозорци. Формулата му с алкохол, почиства безупречно прозорци, стъкла и други повърхности. Clin pro nature e почистващият препат, ко..
4.44 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62923
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности ОРИГИНАЛ с аромат на момина сълза, СПРЕЙ 500 млЗа чистота и свежест с всяко пръскане - открийте мощната формула с алкохол за почистване на стъкла и гладки повърхности от Medix Glass. Почиства отлично стъклени и огледални повърх..
2.55 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62359
МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на люляк, пълнител 500 млФормула с алкохол, която почиства безупречно, полира и ароматизира стъкла и всички гладки повърхности. Притежава система за кристален блясък, без следи и свеж аромат. Почистващ препарат за стъкла и г..
2.00 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62366
МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ЛЮЛЯК, спрей 750 млЗа чистота и свежест с всяко пръскане - открийте мощната формула с алкохол за почистване на стъкла и гладки повърхности от MEDIX GLASS, съчетана със свежо ухание като току-що откъснат люляк. Формула с а..
2.86 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62920
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ПАМУК, пълнител 500 млФормула с алкохол, която почиства безупречно, полира и ароматизира стъкла и всички гладки повърхности. Притежава система за кристален блясък, без следи и свеж аромат.Подходящ за: стъклени и огл..
2.00 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62921
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ПАМУК, СПРЕЙ 500 млОткрийте мощната система за почистване 3 Crystal System от MEDIX GLASS, в съчетание с нов аромат, който изпълва дома със свеж и нежен полъх, чист и мек като памук.Подходящ за: стъклени и огледални..
2.86 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62919
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ФРЕЗИЯ И ЯБЪЛКА, пълнител 500 млФормула с алкохол, която почиства безупречно, полира и ароматизира стъкла и всички гладки повърхности. Притежава система за кристален блясък, без следи и свеж аромат. Почистващ препар..
2.00 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62922
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ФРЕЗИЯ И ЯБЪЛКА, СПРЕЙ 500 млФормула с алкохол, която почиства безупречно, полира и ароматизира стъкла и всички гладки повърхности. Притежава система за кристален блясък, без следи и свеж аромат.Подходящ за: стъклен..
2.86 лв.
Производител: АВАНС Арт.номер: 60240
ПРЕПАРАТ ЗА ПРОЗОРЦИ DUZZIT с пулверизатор 500 мл..
1.75 лв.
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63214
 ФРОШ BABY Hygiene Cleaner спрей за хигиенично почистване 500 млFrosch Baby Hygiene Cleaner е спрей, предназначен за хигиенично почистване, който отстранява мръсотията от детските играчки. Препаратът не оставя следи, благодарение на силната си формула на действие, която съдържа провитамин B5.Ос..
4.57 лв.
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63480
 ФРОШ Glas Reiniger Spiritus Препарат за прозорци Био спирт пълнител 750 млБезпроблемно почистване на стъкла и почти всички гладки повърхности. • Формулата с мощен, активен алкохол, разтварящ мазнини, осигурява повърхност без следи и искряща чистота. Състав:<5% анионни ПАВ. Други състав..
4.33 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.