Меню
Количка

За стъкла и гладки повърхности

Производител: ВОКС ПРОДЪКТС ООД Арт.номер: 63882
VOXX микрофибърна кърпа за почистване на стъкла ЖЪЛТА 40x40 смЗа многократна употреба.Може да се използва със или без препарати.Може да се пере в пералня.Размер:40х40 см..
1.85 лв.
Производител: ХЕНКЕЛ Арт.номер: 62683
КЛИН ALL in 1 течен препарат за почистване на стъкла КРИСТАЛ 500 млПрепаратът на Clin Crystal за почистване на стъкла е безспорен Ваш спътник в почистването на прозорци. Формулата му с алкохол, почиства безупречно прозорци, стъкла и други повърхности. Clin Crystal e почистващият препат, който немину..
4.34 лв.
Производител: ХЕНКЕЛ Арт.номер: 62684
КЛИН ALL in 1 течен препарат за почистване на стъкла ЛИМОН 500 млПрепаратът на Clin с лимон за почистване на стъкла е безспорен Ваш спътник в почистването на прозорци. Формулата му с алкохол, почиства безупречно прозорци, стъкла и други повърхности. Clin Lemon e почистващият препат, който неминуемо ..
4.34 лв.
КЛИН ALL in 1 течен препарат за почистване на стъкла ЯБЪЛКА 500 мл
Топ цена
Производител: ХЕНКЕЛ Арт.номер: 62682
КЛИН ALL in 1 течен препарат за почистване на стъкла ЯБЪЛКА 500 млПрепаратът на Clin с ябълка за почистване на стъкла е безспорен Ваш спътник в почистването на прозорци. Формулата му с алкохол, почиства безупречно прозорци, стъкла и други повърхности. Clin ябълка e почистващият препарат, който немин..
4.00 лв.
КЛИН Pro Nature течен препарат за почистване на стъкла ГРЕЙПФРУТ 500 мл
Топ цена
Производител: ХЕНКЕЛ Арт.номер: 62686
КЛИН Pro Nature течен препарат за почистване на стъкла ГРЕЙПФРУТ 500 млПрепаратът на Clin pro nature с аромат на грейпфрут, с 99,9% естественo добити съставки не само ви осигурява чистота и блясък за Вашите прозорци, но е и щадящ за околната среда. Clin pro nature e почистващият препат, който немину..
3.91 лв.
Производител: ХЕНКЕЛ Арт.номер: 62685
КЛИН Pro Nature течен препарат за почистване на стъкла УНИВЕРСАЛ 500 млПрепаратът на Clin pro nature за почистване на стъкла е безспорен Ваш спътник в почистването на прозорци. Формулата му с алкохол, почиства безупречно прозорци, стъкла и други повърхности. Clin pro nature e почистващият препат, ко..
4.44 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62918
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности ОРИГИНАЛ с аромат на момина сълза, пълнител 500 млФормула с алкохол, която почиства безупречно, полира и ароматизира стъкла и всички гладки повърхности. Притежава система за кристален блясък, без следи и свеж аромат.Подходящ за..
2.12 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62923
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности ОРИГИНАЛ с аромат на момина сълза, СПРЕЙ 500 млЗа чистота и свежест с всяко пръскане - открийте мощната формула с алкохол за почистване на стъкла и гладки повърхности от Medix Glass. Почиства отлично стъклени и огледални повърх..
3.04 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62359
МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на люляк, пълнител 500 млФормула с алкохол, която почиства безупречно, полира и ароматизира стъкла и всички гладки повърхности. Притежава система за кристален блясък, без следи и свеж аромат. Почистващ препарат за стъкла и г..
2.12 лв.
МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ЛЮЛЯК, спрей 750 мл
Топ цена
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62366
МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ЛЮЛЯК, спрей 750 млЗа чистота и свежест с всяко пръскане - открийте мощната формула с алкохол за почистване на стъкла и гладки повърхности от MEDIX GLASS, съчетана със свежо ухание като току-що откъснат люляк. Формула с а..
2.74 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62920
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ПАМУК, пълнител 500 млФормула с алкохол, която почиства безупречно, полира и ароматизира стъкла и всички гладки повърхности. Притежава система за кристален блясък, без следи и свеж аромат.Подходящ за: стъклени и огл..
2.12 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62921
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ПАМУК, СПРЕЙ 500 млОткрийте мощната система за почистване 3 Crystal System от MEDIX GLASS, в съчетание с нов аромат, който изпълва дома със свеж и нежен полъх, чист и мек като памук.Подходящ за: стъклени и огледални..
3.04 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62919
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ФРЕЗИЯ И ЯБЪЛКА, пълнител 500 млФормула с алкохол, която почиства безупречно, полира и ароматизира стъкла и всички гладки повърхности. Притежава система за кристален блясък, без следи и свеж аромат. Почистващ препар..
2.12 лв.
Производител: МЕКСОН, БЪЛГАРИЯ Арт.номер: 62922
 МЕДИКС GLASS препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности с аромат на ФРЕЗИЯ И ЯБЪЛКА, СПРЕЙ 500 млФормула с алкохол, която почиства безупречно, полира и ароматизира стъкла и всички гладки повърхности. Притежава система за кристален блясък, без следи и свеж аромат.Подходящ за: стъклен..
2.83 лв.
Производител: АВАНС Арт.номер: 60240
ПРЕПАРАТ ЗА ПРОЗОРЦИ DUZZIT с пулверизатор 500 мл..
1.86 лв.
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 63214
 ФРОШ BABY Hygiene Cleaner спрей за хигиенично почистване 500 млFrosch Baby Hygiene Cleaner е спрей, предназначен за хигиенично почистване, който отстранява мръсотията от детските играчки. Препаратът не оставя следи, благодарение на силната си формула на действие, която съдържа провитамин B5.Ос..
4.57 лв.
Производител: ERDAL /WEMER & MERTZ GROUP/ Арт.номер: 64222
ФРОШ BIO SPIRIT препарат за прозорци, спрей 500 млFrosch Glass Cleaner Bio Spirit ефективно почиства стъкла и други гладки повърхности, без да оставя следи. Формулата с активен алкохол, разтварящ мазнини, осигурява чистота и кристален блясък. Не съдържа микропластмаса, EDTA, парабени или субстанции ..
4.42 лв.
Производител: UNILEVER POLSKA S A Арт.номер: 62618
ЦИФ ULTRAFAST GEAMURI WINDOWS продукт за почистване на прозорци 500 млCif Ultrafast Windows е препарат за прозорци, предназначен да отстранява мръсотията от прозорците. Препаратът е нова по-силна формула, която ефикасно отстранява неприятните замърсявания, оставяйки приятен аромат.Състав:5..
6.29 лв.
Показани са от 1 до 18 от 18 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.