Меню
Количка

Диагностика

Производител: NANTONG EGENS BIOTECHNOLOGY CO Арт.номер: 49864
Pregnancy test Be.Live ProТест за бременност Билив Про Описание:Билив тест за бременност има чувствителност 20 miU/ml към хромона човешки хорионгонадотропин. Нивото на този хормон се увеличава при зачеването, затова се използва за ранна диагностика на бременност. На първия ден от закъснението на мес..
16.88 лв.
Производител: EU Арт.номер: 41055
СТЕРИЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА ПРОБИ С ЛЪЖИЧКА 60 млПредназначение:За съхранение на лабораторни проби (урина, екскременти и др.)Съхранение:В оригиналната опаковка, в чисти, сухи, закрити помещения, без достъп на пряка слънчева светлина и далече от топлинни източници.Вместимост:60 мл.Опаковка:1 брой...
0.68 лв.
Производител: МЕД ЕКО Арт.номер: 31457
Стерилен контейнер за урина с вместимост 100мл. Контейнерът е изработен от нетоксична пластмаса.Затваря се плътно с капачка на винт. Съхранение : На сухо и проветриво място.Далеч от пряка слънчева светлина...
0.68 лв.
Производител: КОНДОР МЕДИКА Арт.номер: 52972
СТЕРИЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА УРИНА 120 млПредназначение:За съхранение на лабораторни проби (урина, екскременти и др.)Съхранение:В оригиналната опаковка, в чисти, сухи, закрити помещения, без достъп на пряка слънчева светлина и далече от топлинни източници.Вместимост:120 мл.Опаковка:1 брой.Производител:&nbs..
0.49 лв.
Производител: МЕД ЕКО Арт.номер: 25314
Стерилен контейнер за урина с вместимост 15 мл.Контейнерът е изработен от нетоксична пластмаса.Затваря се плътно с капачка на винт.Съхранение : На сухо и проветриво място.Далеч от пряка слънчева светлина...
0.96 лв.
Производител: EU Арт.номер: 33196
КОНТЕЙНЕР СТЕРИЛЕН ЗА УРИНА 30 мл. За лабораторни изследвания , проби..
0.44 лв.
Производител: EU Арт.номер: 32982
СТЕРИЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА УРИНА 60 млПредназначение:За съхранение на лабораторни проби (урина, екскременти и др.)Съхранение:В оригиналната опаковка, в чисти, сухи, закрити помещения, без достъп на пряка слънчева светлина и далече от топлинни източници.Вместимост:60 мл.Опаковка:1 брой...
0.95 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 65119
КОНТЕЙНЕР СТЕРИЛЕН за урина 60 мл МАГНУМ..
0.35 лв.
Производител: МЕД ЕКО Арт.номер: 29453
Стерилен контейнер за проби от фекалии, с капачка на винт и лъжичка 15 мл Контейнера има място за надписване. Материал: Пластмаса Съхранение: Да се съхранява на сухо и чисто място, без пряка слънчева светлина. Вместимост: 15 мл...
0.30 лв.
Производител: EU Арт.номер: 56913
СТЕРИЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА ФЕКАЛИИ 30 млПредназначение:За съхранение на лабораторни проби (урина, екскременти и др.)Съхранение:В оригиналната опаковка, в чисти, сухи, закрити помещения, без достъп на пряка слънчева светлина и далече от топлинни източници.Вместимост:30 мл.Опаковка:1 брой...
0.39 лв.
Производител: CHINA Арт.номер: 65120
КОНТЕЙНЕР СТЕРИЛЕН за фекалии 30 мл МАГНУМ..
0.35 лв.
Производител: EU Арт.номер: 37988
Стерилен контейнер за фекалии Обем - 60 мл.Винтова капачка с лъжичка...
0.39 лв.
Производител: MICROLIFE Арт.номер: 39544
ЛАНЦЕТИ BIONIME GL 300 х 100 брBionime Игли за глюкомер представляват стерилна ланцети за еднократна употреба. Върхът на иглата е напълно стерилизиран. С цел да се избегне развитието на инфекция, всяка игла трябва да се използва само веднъж. С използването на ланцети пробождането на кожата став..
17.45 лв.
Производител: МЕДХАУС Арт.номер: 48830
ЛАНЦЕТИ DR.FREI х 50 брСамо за еднократна употреба.50 броя ланцети...
10.31 лв.
Производител: BIONIME Арт.номер: 48592
Стерилни игли с лазерно заточване за безболезнено убождане и минимална капка кръв. Подходящи са за всички кръгли убождащи устройства.   100 бр. в опаковка (10 плика с по 10 бр. игли)..
17.42 лв.
Производител: BAYER Арт.номер: 45820
ЛАНЦЕТИ MIKROLET BAYERBayer Microlet Lancets са медицинско изделие за еднократна употреба и представляват игли (ланцети) за убождащи устройства Bayer Microlet, предназначени за глюкомери Bayer Contour Plus и Bayer Contour TS. Иглите са покрити със си..
48.00 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 61405
ТЕСТ ALLERGY-CHECK за алергични реакции, касета х 1 бр ADVENT LIFEЗапушен или течащ нос, кихане или кашлица, обриви по кожата, сърбеж в носа, очите или ушите са само част от симптомите, които се проявяват при алергична реакция. Тя представлява отговор на имунната система, породен от свръхчувствителн..
14.43 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 61406
ТЕСТ FERRI-CHECK за анемия, касета х 1 бр ADVENT LIFEТест за анемия в домашни условияАнемията, породена от дефицит на желязо, е широко разпространена при деца и жени от всички възрасти, но главно при жени, които все още имат цикъл (поне 20% страдат от дефицит на желязо). Основните признаци като блед..
14.43 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 61407
ТЕСТ GLUTEN ALARM за глутенова непоносимост, касета х 1 бр ADVENT LIFEТест за глутенова непоносимост (целиакия) в домашни условияАко страдате от стомашни болки или подуване, диария, постоянно чувство на умора, анемия, дерматит, чести промени в настроението, възможно е да имате форма на глутенова неп..
17.25 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 61408
ТЕСТ LIVER-SCREEN за функция на черен дроб, касета х 1 бр ADVENT LIFEТест за функция на черен дроб в домашни условия (AST/ALT)Черният дроб е основен орган, който има решаваща роля за здравето. Той спомага за разграждането на храната, пречистването на кръвта, производството на протеини и съхраняванет..
17.25 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 61404
ТЕСТ MENO-CHECK за менопауза, касета х 1 бр ADVENT LIFEТест за менопауза (FSH) в домашни условияМенопаузата се причинява от изменението на хормоналния баланс в женския организъм. Тази промяна обикновено започва когато жената наближи 45 годишна възраст. Въпреки това истинските симптоми се забелязват ..
14.43 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 61409
ТЕСТ ROTADENO-SCREEN за ротавирус и аденовирус, лента х 1 бр ADVENT LIFEТест за ротавирус и аденовирус в домашни условияРотавирусите са най-честата причина за диария сред кърмачета и малки деца. Този и няколко подобни вируси също са най-честата причина за така наречения стомашен грип. До 5-годишна в..
17.25 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 61410
ТЕСТ THYRO-CHECK за функция на щитовидна жлеза, касета х 1 бр ADVENT LIFEТест за функция на щитовидната жлеза в домашни условия (TSH)Нарушенията на щитовидната жлеза са едно от най-разпространените медицински състояния в света, особено при жените, като все по-голяма част от населението страда от нед..
14.43 лв.
Производител: BIOTECH CO Арт.номер: 57233
БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА КОРОНАВИРУС / COVID-19 КАСЕТА (ТАМПОН) * 1 REOPENПредназначениеБързият тест за COVID-19 антигени reOpenTest представлява поточно имунологично изследване предназначено за откриване на нуклеокапсиден протеинов антиген от вируса SARS-CoV-2, който причинява COVID-19 в Назофарингеа..
4.80 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 57352
Тест за антитела е предназначен за откриване на IgM/IgG (имуноглобулин ем и имуноглобулин джи) антитела срещу SARS-CoV-2 в кръв /серум/плазма. Основни предимства на продукта са високата степен на точност на резултатите (над 90%) – тестът е разработен за професионална употреба. Тестът може да бъ..
19.55 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 60546
ТЕСТ БЪРЗ КОМБИНИРАН ADVENT LIFE COVID-19 и грип тип А и БПредназначение:Комбинираният бърз тест-касета за SARS-Cov-2 и за грип A/B (тампон) е инвитро диагностичен тест за качествено откриване на антигени на коронавирус и на грип A и B от назофарингеален секрет с помощта на бързия имунохроматогра..
10.35 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 64835
ТЕСТ ЗА HELICOBACTER PYLORI RapidFor VITROSENSВажно за Helicobacter Pylori бактерията:H.Pylori, известна още като Helicobacter Pylori е тип бактерия, която населява в стомашната среда и дебелото черво на хората. Тя може да предизвика различни здравословни проблеми и е способна да оцелява в агресивна..
12.48 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 11231
Тестът се прилага само за 3 минути след седмия ден от зачеването. Създаден е по иновативна американска биотехнология и дава точност на показанието над 99.5 %. Клиър Тест – Лента за Ранно Установяване на Бременност изцяло може да се прилага в домашни условия и е с чувствителност 25 mlU/ml. Начин на ..
3.30 лв.
Производител: ТВИНС ТЕК - РУСИЯ Арт.номер: 59186
ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ DESPIC EASY CHECK писалка х 1 брСилно чувствителен тест за бременност, който има над 99% точност в резултатите. Ясен за четене и лесен за употреба. Тестът е отрицателен ако в контролната зона се появи само една розова линия. Ако две розови линии се появят както в контролната зона,..
4.05 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 20449
Easy HCG Test представлява трипластов имуно-диагностичен тест за ранно откриване на бременност. HCG тестът може да отчете нива от 25 mlU/ml и нагоре. При нормална бременност нивото на HCG хормона може да достигне 50 mlU/ml, най-рано 7 дни след зачеването. Когато се добави урина на тестовия..
2.93 лв.
Показани са от 1 до 30 от 62 резултата (3 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.