Меню
Количка

Почистващи препарати

Производител: ВОКС ПРОДЪКТС ООД Арт.номер: 63876
AUTOX WHEEL спрей за автомобилни джанти 250 млПодходящ за всички видове джанти от стомана и леки сплави, боядисани, хромирани, полирани и матови джанти.Бързо премахва прах от накладки и всички типични замърсявания.Без киселини, не уврежда лакови покрития, гумени, пластмасови и метални детайли...
3.16 лв.
Производител: ВОКС ПРОДЪКТС ООД Арт.номер: 64205
MANIA CLEANING спрей против мухъл и плесен 750 мл от АПТЕКИ ФЕНИКССпрей за отстраняване на мухъл и плесен с натриев хипохлорид..
3.54 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 64290
SILVER ТЕЧНА БОЯ ЗА ОБУВКИ НЕУТРАЛНА 75 млПочиства и придава блясък на всички видове кожени обувки.Състав:Вода, вакса, свързващо вещество, емулгатор, консервант.Начин на употреба:Разклатете преди употреба.Натиснете апликатора върху предварително почистена обувка и нанесете тънък слой.Оставете да изс..
2.14 лв.
Производител: АГИВА Арт.номер: 64291
SILVER ТЕЧНА БОЯ ЗА ОБУВКИ ЧЕРНА 75 млПочиства и придава блясък на всички видове кожени обувки.Състав:Вода, вакса, свързващо вещество, емулгатор, консервант.Начин на употреба:Разклатете преди употреба. Натиснете апликатора върху предварително почистена обувка и нанесете тънък слой. Оставете да изсъх..
2.14 лв.
Производител: FATER Арт.номер: 65847
Мус-белината с обезмаслител на "ACE" е със специална формула, която осигурява ефикасност при хигиенизирането на повърхностите у дома и обезмаслява печката и приборите за готвене. Благодарение на структурата на муса, той не тече и не пръска и има способността да премахва също замърсявания и упорити п..
4.85 лв.
Производител: COLGATE-PALMOLIVE Арт.номер: 66540
> Спрей за почистване на баня> Премахва варовик, сапун и мазнини> За чиста и лъскава баня> 100% рециклируема опаковкаПрепаратът за баня Ajax Bathroom съдържа мощна иновативна формула, която премахва котлен камък, сапун и мастни натрупвания, натрупани върху ваната, мивката, душ кабината, ..
6.91 лв.
Производител: COLGATE-PALMOLIVE Арт.номер: 66539
Почистващият препарат от Ajax е разработен с формула, която ефективно премахва упорити мазнини и петна по кухненските плотове. С негова помощ ще почистите с лекота замърсяванията и нечистотиите от кухненската печка, абсорбатора или мивката.Характеристики на препарата за кухня Ajax:формула с 97% съст..
6.91 лв.
Производител: АВАНС Арт.номер: 60385
БЕБО ЕКО универсален почистващ препарат 1000 млМултифункционален препарат за почистване, осигуряващ отлична хигиена на всички повърхности в обкръжението на детето. Можете да бъдете спокойни, че не използвате вредни продукти в домакинството си, защото този почистващ продукт е разработен с изцяло нату..
6.76 лв.
Производител: ВОКС ПРОДЪКТС ООД Арт.номер: 65746
VOXX Универсален обезмаслителза печки, абсорбатори, дрехи, двигателиПРЕПАРАТ: Основен обезмасляващ агент е моноетаноламин, който е много по-щадящ химикал от масово използваната за целта сода каустик /натриева основа/. Същевременно високата концентрация на активните вещества позволява качествено осап..
3.14 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 66773
УНИВЕРСАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ MEGLIO ЛИМОН 750 МЛУниверсалният обезмаслител на Meglio безпроблемно отстранява упорити мазнини и мръсотия върху различни повърхности.Бързо и лесно почиства замърсяванията от електроуредите в дома...
6.02 лв.
Производител: BOLTON MANITOBA, ИТАЛИЯ Арт.номер: 66774
Универсалният обезмаслител на Meglio безпроблемно отстранява упорити мазнини и мръсотия върху различни повърхности.Бързо и лесно почиства замърсяванията от електроуредите в дома...
4.91 лв.
Производител: PROCTOR & GEMBAL Арт.номер: 65389
МИСТЪР ПРОПЪР препарат за почистване на КУХНЯ Лимон, спрей 750 млПочистващият спрей за кухня на Mr. Proper отстранява упоритата мазнотия и натрупаната мръсотия от твърдите повърхности в кухнята за дълбока хигиена. Идеален за редовна употреба в кухнята, за чисти и блестящи повърхности всеки ден. Благ..
7.49 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 66615
Sano - Universal е препарат за отстраняване на петна от котлен камък, мазнини, упорити замърсявания, петна и ръжда. Идеален е за почистване на кранчета, санитарни принадлежности и керамични плочки и покрития, инокс, котлони, тенджери и кухненски повърхности. Отстранява котлен камък, следи от вода и ..
7.23 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 66614
Sano - Anti Kalk е ефективен препарат почистващ смесители, санитарен фаянс, керамични плочки, пластмасови и стъклени предмети и други от минерални отлагания, мазнини, ръжда и застояла мръсотия. На базата на хранителна киселина.Начин на употреба:Нанесете, след няколко минути почистете повърхността с ..
8.80 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 64116
Sano - Jet премахва отлично котлен камък, петна от ръжда, остатъци от сапун, мухъл и плесен. Подходящ за вани, аксесоари за баня, душ кабини, керамични и порцеланови повърхности.Притежава дезинфекциращо действие. Унищожава 99.9% от микробите за една минута.Опаковка: 750 ml..
6.98 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 64124
Ароматизаторът за тоалетна чиния Sano - WC Green Forest е предназначен за почистване, дезинфекция и ароматизиране на тоалетни като им придава блясък, оставя приятна миризма и оцветява водата.При редовна употреба предотвратява образуването на варовикови отлагания и неприятни миризми.Начин на употреба..
3.09 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 66646
Ароматизаторът за тоалетна чиния Sano - WC Lavender е предназначен за почистване, дезинфекция и ароматизиране на тоалетни като им придава блясък, оставя приятна миризма и оцветява водата.При редовна употреба предотвратява образуването на варовикови отлагания и неприятни миризми.Начин на уп..
3.09 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 64123
Ароматизаторът за тоалетна чиния Sano - WC Bon Luxury hotel е предназначен за почистване, дезинфекция и ароматизиране на тоалетни като им придава блясък, оставя приятна миризма и превръща водата в красив син цвят.При редовна употреба предотвратява образуването на варовикови отлагания и неприятни мир..
3.09 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 64125
Ароматизаторът за тоалетна чиния Sano - WC Bon Blue Peach е предназначен за почистване, дезинфекция и ароматизиране на тоалетни като им придава блясък, оставя приятен аромат на праскова и превръща водата в красив син цвят.При редовна употреба предотвратява образуването на варовикови отлага..
3.09 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 64126
Ароматизаторът за тоалетна чиния Sano - WC Bon Blue е предназначен за почистване, дезинфекция и ароматизиране на тоалетни като им придава блясък, оставя приятен аромат на праскова и превръща водата в красив син цвят.При редовна употреба предотвратява образуването на варовикови отлагания и ..
3.09 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 64127
Ароматизаторът за тоалетна чиния Sano - WC Bon Blue Apple е предназначен за почистване, дезинфекция и ароматизиране на тоалетни като им придава блясък, оставя приятен аромат на ябълка и превръща водата в красив син цвят.При редовна употреба предотвратява образуването на варовикови отлагани..
3.09 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 64111
Препаратът Sano - Forte Plus премахва загорели мазнини и мръсотия, почиства бързо без остра миризма. Предназначен за почистване на тенджери, тигани, термоустойчиви съдове, фурни и други повърхности.Пенлив, с високо Ph и силно проникващ ефект, той разтваря напълно мазнините без затопляне. П..
7.59 лв.
Производител: SANO Bruno's Enterprises LTD, ИЗРАЕЛ Арт.номер: 64110
Препаратът Sano - Forte Lemon премахва загорели мазнини и мръсотия, почиства бързо без остра миризма. Предназначен за почистване на тенджери, тигани, термоустойчиви съдове, фурни и други повърхности.Подходящ за метални, керамични и стъклени повърхности. Не е подходящ за почистване на тефло..
7.59 лв.
Производител: САРАНТИС Арт.номер: 59045
ФИНО мокри кърпи за очила и екрани 30 брFino Wet wipes for glass & screens представляват влажни кърпи за очила и екрани, специално предназначени да отстранят неприятните замърсявания и прах. Те са компостируеми, изработени от целулозен материал, а размерът им е идеален за почистване на очила, об..
2.18 лв.
Показани са от 1 до 27 от 27 резултата (1 страници)