Меню
Количка

Апарати за Кръвно Налягане

Високото кръвно налягане е опасно, защото може да доведе до инфаркт или инсулт. Колкото по-рано се открие подобен проблем, толкова по-вероятно е да се вземат необходимите мерки за лечение. Често хората не могат да разберат, че страдат от високо кръвно налягане, понеже нямат никакви симптоми.

Щом стойностите му са ниски, е възможно да имате силно главоболие и гадене, но при високи те много често отсъстват. Вероятно това е причината да го наричат "тихият убиец". Това което бихте могли да направите като превенция, е да се сдобиете с добър и надежден апарат за измерване на кръвното налягане. Единственият сигурен начин да разберете дали стойностите при вас са завишени.

Какви са предимствата от ежедневното измерване на кръвното налягане?

Много от показателите на човешкото здраве се променят при различни условия на околната среда. В рамките на денонощието е възможно кръвното налягане да измени стойностите си многократно. Специалистите препоръчват да го измервате всеки ден в определен час.

Това е най-сигурният начин да сравните параметрите правилно и да сте сигурни в здравословното си състояние. Специалистите предлагат да го проверявате два-три пъти през деня в един и същи момент и да записвате цифрите в дневник. Ако разполагате със съвременен апарат, той ще има функция да запамети измерените стойности с дата и час. Следете ежедневно показателите си, защото това е методът навреме да откриете здравословен проблем и да приложите правилно лечение.

Какви апарати за кръвно налягане ще откриете при нас?

Тук ви очакват разнообразни и качествени модели на едни от най-реномираните производители в света. Може да избирате между електронни и механични апарати в различен ценови клас. Предлагаме ви да научите повече детайли за:

     апарат за кръвно Сендо – удобен за употреба у дома. Функцията HIRA прави анализ на аритмичния пулс. Моделът разполага с един бутон, а на дигиталния дисплей ще видите горната и долна граница на налягането както и честотата на пулса. Има индикатор за изтощена батерия и се изключва автоматично, за да я пести;

     Микролайф Комфорт – когато използвате подходящ уред и той открие аритмия ще сигнализира. Лесно може да запамети 30 измервания с дата и час. Гарантира най-висок клас на точност;

     Омрон – ще насочи вниманието ви, ако не сте поставили маншета както трябва. Като допълнителна функция ще отчете неравномерния сърдечен ритъм. Омрон осреднява последните три измервания, за да се ориентирате по-добре в личните си показатели;

     уникален апарат с 10 години гаранция – засича аритмии и мъждене, за да сведе до минимум възможността за инсулт и инфаркт. Специалната технология, с която е снабден сигнализира, ако маншетът е поставен неправилно.

В каталога на онлайн аптеката има още много модели, които ще ви направят впечатление и ще пожелаете да разгледате. С тях се работи лесно и ще имате шанс всеки ден да проверявате показателите си, за да поддържате здравето си по най-добрия начин. 

Откъде да поръчаме онлайн?

Подобни апарати за диагностика на кръвното налягане, трябва да поръчвате от сигурен търговец, който ви гарантира качество и произход на изделието. При нас ще намерите именно такива - апарати на доказани производители, притежаващи полезни и практични функционалности и екстри. Най-важното е прецизната работа на устройството и достъпната му цена.

Поръчката онлайн може да бъде направена много бързо и лесно, за да получите покупката си в най-кратък срок. Може да платите с кредитна или дебитна карта с наложен платеж или по банков път. Подобен тип покупка ви дава удобството да изберете доставка до дома си или до офис на фирмата куриер.

Производител: МЕДХАУС Арт.номер: 47642
АПАРАТ ЗА КРЪВНО DR.FREI M-300 A автоматDr. Frei M-300A Digital Blood Pressure Monitor е автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката. Маншет размер М (среден) за ръка с размери 22 - 42 см. Индикатор за сърдечна аритмия. Паметта на уреда запаз..
114.24 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО DR.FREI М-400 А автомат АПАРАТ ЗА КРЪВНО DR.FREI М-400 А автомат
-10 %
Производител: МЕДХАУС Арт.номер: 47232
АПАРАТ ЗА КРЪВНО DR.FREI М-400 А автоматАвтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за горната част на ръката.Характеристики:показател за границите на кръвното наляганедетектор за сърдечна аритмиятехнология "Клинично точно измерване"запаметяване на 90 стойностиизчислява средната стойнос..
111.45 лв. 123.83 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО PLUSMED полуавтомат PM-K03Y
-10 %
Производител: TRIMPEX Арт.номер: 45904
АПАРАТ ЗА КРЪВНО PLUSMED полуавтомат PM-K03YPlusmed PM-K03Y е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане. Достъпен избор за хора, които са свикнали да измерват по традиционен начин. Снабден с патентован маншет за горната част на ръката без латекс. Изчистеният дизайн го прави лесен за изп..
64.69 лв. 71.88 лв.
Производител: PROLIFE Арт.номер: 56512
АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife PА3 BACKLIGHTProlife PA3 Backlight е електронен автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс. Притежава иновативни технологии, благодарение на които измерването и проследяването на кръвното налягане се осъществява бързо и лесно в домашни условия.Характеристики:H..
123.84 лв.
Производител: PROLIFE Арт.номер: 56509
АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife PА2 BASICProlife PA2 Basic е електронен автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, с маншет за над лакътя. Разполага с три иновативни технологии, които го правят удобен, надежден и лесен за употреба в домашни условия. Благодарение на HAI технологията се гаран..
75.86 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife PА3 EXPERT АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife PА3 EXPERT
-10 %
Производител: PROLIFE Арт.номер: 56510
АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife PА3 EXPERTProlife модел PA3 Expert е електронен автоматичен апарат за прецизно измерване на кръвното налягане и за откриване на нарушения в сърдечния ритъм. Притежава HAI технология - индикатор за сърдечна аритмия. ComfortSense технология - благодарение на нея, апаратът опре..
85.54 лв. 95.04 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife PА5 COMFORT АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife PА5 COMFORT
-10 %
Производител: PROLIFE Арт.номер: 64977
АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife PА5 COMFORTProlife PA5 Comfort Automatic Blood Pressure Monitor / Пролайф PA5 Комфорт Автоматичен апарат за кръвно налягане Характеристики:Prolife PA5 Comfort притежава усъвършенстваната технология Comfort Pro. Апарата отчита показанията на кръвното налягане  в мом..
85.54 лв. 95.04 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife механичен апарат с L-маншет АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife механичен апарат с L-маншет
-10 %
Производител: PROLIFE Арт.номер: 58107
АПАРАТ ЗА КРЪВНО Prolife механичен апарат с L-маншетProlife Professional е механичен апарат за измерване на кръвно налягане. Предназначен е за самостоятелно използване у дома, а също и за употреба в лечебни заведения, като клиники, болници и медицински кабинети.Апаратът разполага със съвременен меха..
28.43 лв. 31.59 лв.
Производител: ROSSMAX INTERNATIONAL Арт.номер: 45230
Висококачественият манометър със стрелка без ограничител е много широк (65 мм), което го прави лесен за използване. Удобна круша (помпа), метални дъги и глава на стетоскопа. Описание:Професионален сфигмоманометър /Механичен апарат за измерване на кръвно налягане/.За самостоятелно измерване.Голям ман..
34.08 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD EASY
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52406
Zedd Easy е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвното налягане при бицепса. Зедд Изи е с  голям дисплей с големи цифри, за лесно разчетане на резултата. Индикатор на дисплея сигнализира при отчтането на аритмичен пулс ( неправилен сърдечен рит..
56.34 лв. 62.60 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 55737
Zedd Go представлява автоматичен електронен апарат за измерване на кръвно налягане с индикатор за аритмичен пулс. Зед Гоу е предназначен за употреба на бицепса и е с прикрепен маншет. Разполага с функция памет за двама потребители, запаметяваща до 90 измервания. Компактен и лесен за използ..
104.33 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD MINI
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52390
Zedd Mini е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвно налягане на китката. Зедд Изи предлага напълно ефективна и лесна за използване технология за по-добро самообслужване и поддържане на здравето. Предоставя базова функционалност, без да се прави компромис в качеството. Опция за ..
37.55 лв. 41.72 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЕЛЕКТРОНЕН NISSEI DS-11 за бицепс
-10 %
Производител: ТИЙМ ПРО Арт.номер: 53661
ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО NISSEI DS 11 БИЦЕПСПредназначение:За измерване на бицепса (над лакътя). Снабден с всеобхватен маншет ( 22 - 42 см ), което го прави подходящ за по-голяма част от потребителите. Маншетът може да се поставяне с една ръка.Характеристики:Апаратът е удобен и лесен за използван..
130.66 лв. 145.18 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 60327
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЕЛЕКТРОНЕН ПИК LITE RAPIDИталианската компания PIC solution е специализирана в разработване и производство на медицински изделия. Сред тях са апарати за измерване на кръвно налягане, термометри, инхалатори за аерозолна терапия, пластири и санитарни продукти. Всяко едно от те..
97.08 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ЗА КИТКА ПИК LITE RAPID
-10 %
Производител: ARTSANA Арт.номер: 60129
ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА PIC LITE RAPIDХарактеристики:Дисплей с голям размер и контрастни символи.Осигурява запаметяване на 2 х 60 стойности.Изчислява средната стойност на последните три измервания.Отчита датата и часа на измерването.Разполага с индикатор за ритъмни..
68.90 лв. 76.56 лв.
Производител: ТВИНС ТЕК - РУСИЯ Арт.номер: 58289
АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ 911 GT702C електроненОписание:Despic 911 GT-702C Digital Voice Blood Pressure Monitor представлява компактен, напълно автоматичен апарат с човешки глас за измерване на кръвно налягане с маншет над лакътя. С Деспик 911 GT-702C можете лесно и бързо да изме..
142.80 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ LD-30 дигитален LITTLE DOCTOR
-10 %
Производител: ТИЙМ ПРО Арт.номер: 61073
ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ГОРНА ЧАСТ НА РЪКАТА ЛИТЪЛ ДР. LD30LD30 е дигитален апарат за кръвно налягане, който е с голям дисплей, по-широк маншон и с индикатор за време и дата.Предимства:     • Устройството показва резултати в съответствие с класиф..
92.66 лв. 102.95 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ LD-91 механичен LITTLE DOCTOR
-10 %
Производител: ТИЙМ ПРО Арт.номер: 57034
Характеристики:Олекотен манометър с Ø 55 мм.СтетоскопМаншет с метален рингМетод на измерване: Рива Рочи/ КоротковОбхват на измерване: 0 до 300 mmHgОбхват на налягане: 0 до 300 mmHgТочност на измерването: ± 3 mmHg Окомплектовка:Апарат за кръвно наляганеСтетоскопМаншет за възрастни ..
70.93 лв. 78.81 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ NISSEI WSK-1011 електронен за китка
-10 %
Производител: ТИЙМ ПРО Арт.номер: 51138
ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО за Китка NISSEI WSK 1011Предназначение:Той е предназначен за измерване на китката. Напълна автоматичен. Компактен.Лесен и удобен за използване. С голям и ясен дисплей, големи цифри. Лесен за поставяне.Характеристики:Този продукт има индикатор за анормален пулсов ритъм и и..
122.47 лв. 136.08 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 48821
Пик автоматичен апарат за кръвно налягане карди симпле /Pic automatic blood pressure monitor cardio simple Лесен за пренасяне атвоматичен апарат за кръвно наляганеPIC Cardio Simple е напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за над лакът. С неговите компактни размери и кал..
75.48 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 48629
Пик апарат за кръвно налягане автоматиченPic blood pressure monitor clear rapid automatic Апарат за КРЪВНО НАЛЯГАНЕ Clear Rapid е напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на италианската фирма PIC solution. Той е проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии...
134.40 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ПИК EASY RAPID
-10 %
Производител: ARTSANA Арт.номер: 48058
Пик автоматичен апарат за кръвно наляганеPic automatic blood pressure monitor easy rapid Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане easy rapid Проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии. Технологията Rapid-Tech Comfort Experience е най-съвременната технология, избра..
97.85 лв. 108.72 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 2 пълен автомат + адаптор АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 2 пълен автомат + адаптор
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52866
Sendo Advance Automatic Blood Pressure Monitor представлява невероятен иновативен напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса, който предлага бързо, лесно, удобно и максимално точно самостоятелно измерване на стойностите в домашни условия. Сендо Адванс е проектиран з..
122.09 лв. 135.66 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 3-HIRA пълен автомат + Подарък АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 3-HIRA пълен автомат + Подарък
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 49509
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 3-HIRA пълен автомат + ПодаръкСендо апарат за кръвно Sendo Advance 3 за измерване на кръвно налягане над лакътя се изработва в съответствие с най - високите производствени стандарти, за да предложи дългосрочно наблюдение на сърдечно - съдовата система. Из..
150.31 лв. 167.01 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО ЕКОНОМИК полуавтомат
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 33119
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Economy е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Сендо Економи е с ръчно напомпване, като има опция за автоматично или ръчно изпускане на въздуха и е оборудван с удобен маншет, к..
84.50 лв. 93.89 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО ПРИМО механичен
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 31415
Апаратът за кръвно Sendo Primo е подходящ за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка. Сендо Примо е с голям дисплей и големи цифри за лесно, удобно и практично измерване. Стетоск..
42.25 лв. 46.94 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 54563
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Smart 2 е надежден модерен апарат за измерване на кръвното налягане при китката. Интуитивен и лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Сендо Смарт 2 ..
119.98 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО СТАНДАРТ механичен
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 31414
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Standard Blood Pressure Monitor е подходящ за класическо измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на стетоскоп и помпа. Стетоскопът е разработен със специална високопроводима мембрана, което гарантира по-ясен звук з..
25.34 лв. 28.15 лв.
МЕДЕЛ ЕЛИТ АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ 95123
-20 %
Производител: MEDEL INTERNATIONAL SRL Арт.номер: 59591
С индикатор за движение;Измерването започва още по време на напомпването - за по-бързо измерване;Предоставя средна стойност от последните 3 измервания в рамките на 15 минути.5 години гаранция...
93.08 лв. 116.35 лв.
МЕДЕЛ КОНТРОЛ АВТОМАТИЧЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ 95142
-20 %
Производител: MEDEL INTERNATIONAL SRL Арт.номер: 59592
С индикатор за правилно поставен маншет;Индикира сърдечна аритмия.5 години гаранция...
58.29 лв. 72.86 лв.
Показани са от 1 до 30 от 48 резултата (2 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.