Меню
Количка

За канали

PEAK OUT COLD WATER препарат за отпушване на канали със студена вода, еднократни дози х 1 бр
Топ цена
Производител: АКСОН ГРУП Арт.номер: 62546
PEAK OUT COLD WATER препарат за отпушване на канали със студена вода, еднократни дози х 1 брPeak Cold Water е почистващ препарат за сифони и канали, който ефикасно отпушва отстранявайки замърсяванията още след първата употреба. Препаратът е предназначен за употреба един път месечно със студена вода ..
1.22 лв.
Производител: АКСОН ГРУП Арт.номер: 62545
PEAK OUT HOT WATER препарат за отпушване на канали със гореща вода, еднократни дози х 1 брPeak Hot Water е почистващ препарат за сифони и канали, който ефикасно отпушва отстранявайки замърсяванията още след първата употреба. Препаратът е предназначен за употреба един път месечно с топла вода за да п..
1.52 лв.
Производител: ВОКС ПРОДЪКТС ООД Арт.номер: 65750
СПЕЦИАЛНА ФОРМУЛА С ДОБАВЕНА КАЛИЕВА ОСНОВА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА СИЛАПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Мощeн гел зa отпушване на мивки, сифони и канали. Специална формула с добавена калиева основа, която разгражда замърсяванията, като ги втечнява и по този начин по-лесно се отмиват. Прониква през застояла вода, почиства н..
3.43 лв.
Производител: ВОКС ПРОДЪКТС ООД Арт.номер: 64209
Гел за отпушване на мивки и канали. Произвежда се по класическа рецепта, която използват всички западни производители - смес от висока концентрация Натриева основа и Натриев хипохлорит/ белина/,  сгъстена с подходящ пенител, която успява  успешно да разтвори кератина в космите, основна при..
3.14 лв.
МИСТЪР МУСКУЛ препарат за отпушване на канали, гел 1000 мл
Топ цена
Производител: JOHNSON WAX SC Арт.номер: 63543
МИСТЪР МУСКУЛ препарат за отпушване на канали, гел 1000 млГел за отпушване на канали в кухнята със специална формула за премахване на наслагванията в мивката. Гелът безотказно преминава през упорити наслагвания от храни, мазнини и застояла вода, елиминира неприятните миризми при запушване и премахва..
7.80 лв.
Производител: ERGOPACK Арт.номер: 63482
 РОРАКС Action ROHRFREI препарат за отпушване на канали със гореща вода, еднократни дози х 10 брRorax Action са гранули за отпушване и почистване, които бързо и ефикасно разграждат и отстраняват неприятните замърсявания от тръбите. Гранулите притежават бързо действие, благодарение на силната си..
1.38 лв.
Производител: САРАНТИС Арт.номер: 62400
ТУБОФЛО COLD WATER препарат за отпушване на канали със студена вода, еднократни дози х 10 бр - Съдържанието на пакетчето се изсипва в канала след което се изсипва 1 литър студена вода - Изчаква се 5-10 минути и се изсипва отново 1-2 литра студена вода и канала е отпушен от наслагвания, мръ..
13.91 лв.
Производител: САРАНТИС Арт.номер: 62401
ТУБОФЛО HOT WATER препарат за отпушване на канали със гореща вода, еднократни дози х 10 бр - Съдържанието на пакетчето се изсипва в канала след което се изсипва 1 литър топла вода - Изчаква се 5-10 минути и се изсипва отново 1-2 литра топла вода и канала е отпушен от наслагвания, мръсотий ..
1.30 лв.
Производител: САРАНТИС Арт.номер: 65411
ТУБОФЛО течен препарат за отпушване на канали х 500 млПрепарат за отпушване на канали.Състав:Натриев Хипохлорит, Натриев Хидроксид, Амин, Коко Алкилдиметил, N- Оксид.Начин на употреба:Да се използва само по предназначение.Внимание:Да не се яде, пие и пуши. Да се осигури адекватна обща и локална вент..
3.30 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.