Меню
Количка

Пробиотици Лактофлор

ЛАКТОФЛОР ENTERIC ECOL капс х 10 бр
-10 %
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 32468
Лактофлор Ентерик Екол представлява хранителна добавка комбинираща специално подбрани млечнокисели бактерии, които успокояват симптомите на остра инфекциозна диария и колит при възрастни и деца, като им доставят стомашно-чревен комфорт. Продукта е подходящ за употреба и в комбинация с антибиотичното..
9.65 лв. 10.72 лв.
ЛАКТОФЛОР ENTERIC ECOL капс х 12 бр
-10 %
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 35811
ЛАКТОФЛОР ENTERIC ECOL капсули * 12 брХранителна добавкаЛактофлор Enteric Ecol представлява пробиотичен продукт, подпомагащ стомашно-чревния комфорт. Препоръчва се при ускорен чревен пасаж. Съдържа Saccharomyces boulardii - дрожди, подпомагащи баланса в чревната микрофлора. След като достигнат в сто..
9.65 лв. 10.72 лв.
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 52148
Лактофлор Био Плюс допринася за възстановяване на чревната микробна флора, която се нарушава при лечение с антибиотици и инфекции. Използва се за чревен комфорт и баланс, за добра перисталтика и пречистване на организма. Пребиотиците (инулин) влияят благоприятно върху храносмилателните процеси и чре..
24.50 лв.
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 52192
ЛАКТОФЛОР BIO PLUS таблетки за смучене * 20 брХранителна добавкаЕстествен синбиотик, съчетаващ полезната активност на натурален пребиотик (фибри) и три специално подбрани щама пробиотични бактерии, които стимулират чревното здраве. В комбинация с изомалт продуктът предпазва от натрупването на зъбна ..
15.31 лв.
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 56427
Пробиотикът за добро чревно здраве и устна кухина, сега с нова визия, за да улесни вашата препоръка при деца и възрастни  Напомняме, че….  •          Щамовете, включени в Лактофлор Био Плюс таблетки, притежават добра устойчивост към агрес..
15.31 лв.
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 36896
Лактофор Кидс е синбиотик, който комбинира пробиотик с природни фибри (пребиотици), специално създаден за малки деца и бебета. Той подкрепя тяхната имунната система, възпрепятства проникването на вируси, развитието на патогени и възстановява чревния баланс. Продукта е подходящ за употреба ..
10.72 лв.
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 44853
Лактофлор Опти 6 Синбиотик е натурално средство за бързо повишаване на имунитета и връщането на естествените защитни сили на тялото. Съдържа в себе си 20 милиарда жизнеспособни пробиотични бактерии. Синбиотика е подходящ по време и след антибиотично лечение. Ефективно противодейства на бол..
26.03 лв.
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 15679
Лактофлор пробиотик оказва благоприятно въздействие върху функциите на стомашната и чревна флора, които са нарушени при чревни инфекции и лечение с антибиотици. Подходящ е за възрастни и деца. Препоръчва се за цялостно подобряване на здравето и устойчивост на организма срещу инфекции. Съст..
24.50 лв.
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 49872
LACTOFLOR NATURAL FIBERS е натурален продукт, който помага за нормалното функциониране на червата, изчиства организма от токсини и увеличава честотата на изхождане.Подпомага състоянието при констипация.Детоксикира организма.Съдейства за по-доброто усвояване на калция.Поддържа нормалното телесно тегл..
13.78 лв.
ЛАКТОФЛОР ХЕЛИКО ПРОТЕКТ капс х 15 бр
-10 %
Производител: KENDY LTD Арт.номер: 53965
Лактофлор Хелико Протект е хранителна добавка под формата на капсули, предназначена за контрол на нивата на Helicobacter Pylori в стомаха, обединява микроорганизмите и клетъчните култури. Съставът му е подсилен с комбинация от цинк и Л-карнозин, които подпомагат възстановяването на га..
22.05 лв. 24.50 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)