Меню
Количка

Пробиотици Лактофлор

Знаете ли, че силният имунитет зависи от чревната флора? Ако тя е не е достатъчно добра, то е много вероятно да имате влошено здраве и често да ви се налага да използвате лекарствени продукти. Работата на червата е изключително важна за целия организъм, а пробиотиците Лактофлор подпомагат храносмилателните процеси и ефективното усвояване на полезните вещества. Те имат пряко отношение към редовното ходене до тоалетна и дори към това да сме не страдаме от психологични разстройства.

Защо да изберем пробиотиците на Лактофлор?

Лактофлор е българска марка, която е на пазара повече от 25 години. Пробиотиците на бранда са разработени на базата на Lactobacillus bulgaricus млечно-кисела бактерия, която е била открита още през далечната 1905 година. За нея се знае, че е природен начин да си осигурим здраве и дълголетие, което я прави използвана в направата на пробиотични препарати.

За да се поддържа баланс в храносмилателната система, е нужно да консумираме продукти, богати на фибри, ензими, витамини и минерали. По този начин ще имаме бърз метаболизъм, а обработването на храната ще се случва безпроблемно във всеки един етап от преминаването ѝ в стомашно-чревния тракт. За да се разградят полезните вещества до микрониво, червата трябва да функционират правилно, а “добрите” бактерии да преобладават. Когато това е така, не само ще се радваме на чревен комфорт, но и ще боледуваме по-рядко.

Какви са ползите от техния прием?

Преди да започнете прием на пробиотици Лактофлор, е добре да се информирате подробно за техните ползи. За този вид препарати е важно да се знае следното:

     имат високо съдържание на живи микроорганизми когато се приемат в подходящи дози, оказват положително влияние върху целия организъм, но най-вече върху работата на червата;

     балансират тяхната микрофлора и не позволяват размножаването на лошите бактерии чрез приема на пробиотици се извеждат от токсините от тялото, стимулира се имунният отговор и се подобрява външният вид;

     ако се използват редовно, добрите бактерии ще “властват” над лошите и ще предотвратят размножаването на патогените последните намаляват защитните сили на организма и затова е важно да се ограничат посредством приема на пробиотични средства като Лактофлор;

     полезни при затлъстяване наднорменото тегло е проблем, зачестил през последните години. Изследвания показват, че затлъстелите хора имат компрометирана чревна флора, което се дължи на прекомерния прием на мазни и вредни храни. Когато в червата не постъпват достатъчно фибри, развитието на вредните бактерии и патогените нараства, а това изисква употребата на пробиотици като тези с марката Лактофлор.

Причините да пием пробиотици са доста. Решенията на марката Лактофлор са отличен избор, тъй като са с високо качество и са ценово достъпни. Сред тях и препарати за деца, които са с приятен вкус и са лесни за прием.

Какви пробиотици Лактофлор предлагаме?

Пробиотиците Лактофлор са качествени и достъпни в различни варианти био плюс с фибри, за деца и за възрастни, под формата на сашета, капсули и таблетки за смучене. В онлайн аптеката ще ги откриете на достъпни цени и налични за бърза поръчка. Изберете подходящия за вас или децата препарат и се насладете на неговите ползи.

Защо да се доверите на Аптеки Феникс?

Ние сме професионалисти в грижата за здравето, а мисията ни е да помогнем да повече хора да имат пълноценен живот, в който няма място за болести! Доверете се на нашия опит и заложете на разнообразния продуктов каталог, който сме създали специално за вас. Всеки един продукт на сайта е с оригинален произход и може да бъде поръчан на изгодна цена. В онлайн аптеката ще намерите и атрактивни намаления, които ще ви дадат възможност да купувате изгодно.

Няма добавени продукти в тази категория.