Меню
Количка

Пробиотици Линекс

Производител: SANDOZ PHARMACEUTICALS Арт.номер: 61764
ЛИНЕКС БЕЙБИ капки + ВИТАМИН D3 8 млХранителна добавкаБифидобактериите се заселват по естествен път в организма на новороденото по време и след раждането и са важни за ранните етапи от развитието на бебето.Витамин D3 допринася за нормална функция на имунната система, има съществена роля за здравето ..
24.39 лв.
Производител: SANDOZ PHARMACEUTICALS Арт.номер: 48846
Линекс Бебе е хранителна добавка - детски пробиотик под формата на капки, който се препоръчва за формирането и поддържането на баланса на чревната микрофлора. От изключително значение за развитието на бебето са бифидобактериите, които подпомагат правилното функциониране на х..
23.26 лв.
ЛИНЕКС ГАСТРО капс х 16 бр
-20 %
Производител: SANDOZ PHARMACEUTICALS Арт.номер: 1710
Линекс Гастро е хранителна добавка, която представлява пробиотик с мощно действие, който подпомага възстановяването и поддържането на процесите в стомашно-чревния тракт. Продуктът предпазва организма от инфекции и води до повишаване на имунитета. Понижава Ph и подтиска развитието..
11.95 лв. 14.94 лв.
ЛИНЕКС за деца саше х 10 бр ЛИНЕКС за деца саше х 10 бр
-20 %
Производител: SANDOZ PHARMACEUTICALS Арт.номер: 32408
ЛИНЕКС ЗА ДЕЦА LINEX KIDS сашета  Хранителна добавка ЛИНЕКС ЗА ДЕЦА сашета съдържа живи лиофилизирани бактерии от бактерии от щама Bifidobacterium animalis subsp. lactis, BB-12®*, които възстановяват и поддържат баланса на чревната флора.  Действа благоприятно при: • &n..
11.09 лв. 13.86 лв.
Производител: SANDOZ PHARMACEUTICALS Арт.номер: 42397
Линекс за деца прах за перорална суспензия е хранителна добавка, която съдържа живи лиофилизирани бактерии от вида Bifidobacterium, които възстановяват и поддържат баланса на чревната микрофлора.Бифидобактериите (пробиотични бактерии) присъстват нормално в стомашно-чревния тракт и се нарич..
23.68 лв.
ЛИНЕКС КОМПЛЕКС капс x 14 бр
-15 %
Производител: SANDOZ PHARMACEUTICALS Арт.номер: 54331
Линекс Комплекс е хранителна добавка, която съдържа живи лиофилизирани пробиотични бактерии Lactobacillus rhamnosus GG - най-изследваният щам,поддържащ баланса на чревната микрофлора при възрастни и деца. В допълнение,  Linex Complex включва прецизно подбрани ..
18.17 лв. 21.38 лв.
ЛИНЕКС ФОРТЕ капс x 14 бр
-10 %
Производител: SANDOZ PHARMACEUTICALS Арт.номер: 30202
Линекс Форте на Сандоз е хранителна добавка - пробиотичен продукт, който спомага за регулиране и поддържане баланса на чревната флора. Linex Forte e oсобено подходящ за прием по време и след употреба на антибиотици. В продукта съдържат живи лиофилизирани млечнокисе..
14.41 лв. 16.01 лв.
ЛИНФОРТЕ капс x 14 бр ЛИНФОРТЕ капс x 14 бр
От брошура
Производител: SANDOZ PHARMACEUTICALS Арт.номер: 63830
ЛИНФОРТЕ капсули * 14 брЛистовка: информация за потребителяЛинфорте твърди капсулиLinforte hard capsulesLactobacillus acidophilus, LA-5 и Bifidobacterium animalis subsp. lactis, BB-12Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас..
13.59 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)