Меню
Количка

Хранителна Добавка - VIP

Вълнуващият секс е източник на физическо и емоционално удовлетворение. Често пъти обаче не можем да се насладим на пълно удоволствие, а причините за това могат да бъдат най-различни. Едната от тях е слабата или краткотрайна ерекция при мъжа, която не позволява щастливия развой и за двамата партньори в интимен план. Решението на този деликатен проблем може да е билковата хранителна добавка VIP, която е предназначена за постигането на силна възбуда определя се като силен афродизиак. В онлайн аптеката ще я откриете в няколко варианта и на изгодна цена.

Какво представлява добавката-стимулант VIP?

Стимулантите за високо либидо са харесван продукт и от двата пола. С тях сексът става вълнуващ, различен и удовлетворителен, което ги прави поръчван артикул от нашия сайт. Ефектът им се състои в това, че разширяват кръвоносните съдове и така се засилва ерекцията при мъжете. Освен това забавят еякулацията и подобряват потентността. Увеличават чувствителността и при жените, които след приема на хранителната добавка VIP изпитва силна сексуална възбуда. Действието на препарата се разгръща до 45 минути след неговия прием.

Какви са ефектите?

Понякога имаме нужда от “помощници” в секса, така че да му се насладим на 100%. За доброто представяне в леглото не е достатъчно само да приложим креватни техники, че да направим впечатление ако при мъжете не е налице силна и трайна ерекция, то неговата партньорка няма да изпита истинско удоволствие. Жените на свой ред трябва да заложат на дългата любовна игра, за да е половият акт вълнуващ. Ето какво е действието на хранителната добавка VIP:

     за жени действието на стимуланта се изразява с това, че повишава възбудата посредством увеличаването на кръвотока към влагалището. Други негово действието е ускоряването на овлажняването преди и по време на половия акт. С хранителната добавка VIP се наблюдава изразено повишаване на либидото, което е и търсеното действие;

     за мъже силната и продължителна ерекция е мечта за много мъже. Тя обаче често отсъства, а причината за това може да е притеснение, физически проблем и други. С хранителна добавка VIP ще се оптимизираме стойностите на половите хормони, както и функцията на простатата. Тестостеронът се повишава, а наред с това и количествата на семенната течност. Сексуалната мощ се подобрява, а броят на интимните контакти се увеличава.

Хранителна добавка VIP е билково средство за повишаване на сексуалния потенциал и за увеличаването на интимните контакти. Тя може да се пие и от двата пола, а ефектът е сигурен и в рамките на минути.

Кои са факторите за високо либидо?

Всеки е имал периоди, в които не е усещал сексуално желание. Стрес, проблеми в работата, ниско самочувствие и влошено здраве това са водещите причини за ниско либидо, които е добре да бъдат отстранени навреме. Освен с хранителни добавки като VIP, можем да повишим либидото си чрез други стимуланти като отпускаща музика, масажи на приглушена светлина, умерена консумация на алкохол, ролеви игри и консумация на шоколад. За да се насладим на хубав секс, трябва да изключим съзнанието си за злободневните проблеми и да сме максимално релаксирани.

Защо да изберете нас?

Нашата мисия е да предложим на клиентите си богат продуктов каталог, който е обвързан и с достъпни цени. В онлайн Аптеки Феникс ви очакват лекарства, козметични решения и хранителни добавки, а с времето асортиментът от артикули става все по-голям. Гарантираме доброто качествено на всеки един продукт на сайта, който можете да поръчате в няколко стъпки. Изпълняваме поръчките си коректно и в кратки срокове, което е още една причина да заложите именно на нас!

Няма добавени продукти в тази категория.