Меню
Количка

Аспиратори за Нос

Производител: GILBERT Арт.номер: 30629
Marimer baby aspirator 100 mlМаример бебешки аспиратор 100 млОписание: МАРИМЕР се използва за нежно и деликатно почистване на носните секрети, които запушват нослето на Вашето малко съкровище! Формата на накрайника е заоблена, за да се гарантира добро и ефективно всмукване. Също така формата по..
15.96 лв.
МЕДЕЛ МЕБИ НОУС КЛИЙН ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАЗАЛЕН АСПИРАТОР 95195 МЕДЕЛ МЕБИ НОУС КЛИЙН ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАЗАЛЕН АСПИРАТОР 95195
-20 %
Производител: MEDEL INTERNATIONAL SRL Арт.номер: 59603
МЕДЕЛ МЕБИ НОУС КЛИЙН ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАЗАЛЕН АСПИРАТОР 95Mebby Nose Clean на Medel е електрически назален аспиратор, който е полезен за деликатното и ефективно премахване на прекомерния секрет от носа на бебето. Той е тих, компактен и лесен за употреба.Характеристики:Мек силиконов накрайник, подлежащ ..
49.46 лв. 61.82 лв.
Производител: CEUMED Арт.номер: 57821
СТЪКЛЕН АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКОАспираторът Носко отстранява секрета от носа на детето, за да улесни дишането му и да предотврати евентуални усложнения.Как се използва аспираторът за нос?Поставете камбанообразния му край върху края на тръбата на домашната Ви прахосмукачка. Включете я и настройте необх..
30.20 лв.
Производител: CEUMED Арт.номер: 50364
Назалният стъклен аспиратор Носко се свързва дирекно към прахосмукачка, за да отстрани секретите от носа, чрез постоянно и безопасно всмукване от 0.2 бара, независимо от смукателната мощност. Разработен на базата на най-ефективната вакуумна технология. Не съдържа вредни за з..
33.42 лв.
Производител: CEUMED Арт.номер: 49097
АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО ЗА ИЗСМУКВАНЕ С УСТАИнструкции за употребаАспираторът за нос се използва за отстраняването на носния секрет, който се е събрал в носа на детето, като по този начин се облекчава неговото дишане и се избягват усложненията.Използване на аспиратора за нос: Поставете накрайника за ..
15.60 лв.
Производител: CEUMED Арт.номер: 55909
Носко е аспиратор за нос за новородени и бебета, при които все още няма развити умения и рефлекс за издухване на носа. Той лесно и бързо се включва към домашната прахосмукачка и гарантира безопасна всмукателна сила от 0,2 бара, без значение от всмукателната мощност на прахосмукачката Ви.   Де..
30.20 лв.
Производител: CEUMED Арт.номер: 49164
НОСКО АСПИРАТОР ЗА НОС + накрайник за прахосмукачкаАспираторът на "nosko" почиства нослето на вашето дете с помощта на прахосмукачка. Той е създаден така, че да почиства бебешкото носле безопасно и ефективно. С негова помощ ще може да отстраните секретите, които са се събрали в носа на вашето бебе и..
30.20 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.