Меню
Количка

АБОКА

Производител: АБОКА Арт.номер: 55673
Aboca Golamir 2ACT Spray e медицинско изделие за възрастни и деца на възраст над 6 години, спрей с растителен комплекс ActiFilm DOL, който действа срещу болка, усещане за парене и затруднено преглъщане, предпазва лигавицата от дразнещи фактори. ActiFilm DOL съдържа танини, смоли, поли..
14.78 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 55672
Aboca Golamir 2ACT Spray No Alcohol е медицинско изделие за възрастни и деца на възраст над 1 годинка, спрей за гърлото без алкохол и с приятен плодов вкус.  Голамир 2 Акт Без алкохол е 100% натурален продукт с растителен комплекс ActiFilm DOL, който действа срещу болка..
14.78 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 60469
АБОКА ГОЛАМИР 2АКТ таблетки * 20 брМедицинско изделиеGolamir 2Act таблетки е иновативно медицинско изделие, което успокоява болката и дразненето, благодарение на непрякото противовъзпалително и защитно действие спрямо орофарингеалната лигавица. Показан е в случаи на възпалено гърло за лечение на дра..
13.96 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 51791
Grintuss Adult Cough Syrup е невероятна хранителна добавка от Aboca под формата на сироп, предназначена за възрастни, която облекчава едновременно и суха и влажна кашлица, благодарение на мощния натурален комплекс от екстракти от живовляк, гринделия, хелихризум, в комбинация с мен и етерични масла. ..
20.89 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 50370
Grintuss Pediatric Cough Syrup е невероятна хранителна добавка под формата на сироп, предназначена за деца, която облекчава едновременно сухата и влажна кашлица, благодарение на мощния натурален комплекс от екстракти от живовляк, гринделия, хелихризум, в комбинация с мед и етерични масла. Гринтус Си..
20.89 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 51895
Grintuss Adult Cough е невероятна хранителна добавка под формата на таблетки, предназначена за възрастни, която облекчава едновременно и суха и влажна кашлица, благодарение на мощния натурален комплекс от екстракти от живовляк, гринделия, хелихризум, в комбинация с мен и етерични масла. Гринтус табл..
19.57 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 60019
АБОКА ИМУНОМИКС ЗАЩИТА ЗА НОСА спрей 30 млМедицинско изделиеImmunoMix Защита за нека е 100% натурално медицинско изделие, което подпомага защитните механизми за защита на носа.На практика то образува мукоадхезивен слой, който подпомага защитата на лигавицата от външни агенти като вируси и бактерии и..
26.32 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 60020
АБОКА ИМУНО МИКС ЗАЩИТА ЗА УСТАТА спрей 30 млМедицинско изделиеИмуно микс представлява натурално медицинско изделие под формата на спрей. Спомага за укрепване на съпротивителните способности на организма срещу външни агенти като бактерии и вируси. Подкрепя физиологичните системи. Оказва бариерен ефе..
26.32 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 42390
Immunomix Plus е специална хранителна добавка от Aboca, съдържаща мощен патентован комплекс от екстракти от ехинацея, черен бъз и ункария (котешки нокът), която стимулира естествените защитни сили на организма и спомага за правилното функциониране на имунната система. Имуномикс Плюс е перфектно сред..
37.95 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 42802
Immunomix Plus Pediatric е специална хранителна добавка за деца от Aboca, под формата на вкусен сироп, съдържаща мощен патентован комплекс от екстракти от ехинацея, черен бъз и слез, която стимулира естествените защитни сили на организма и спомага за правилното функциониране на имунната система..
34.77 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 57220
Colilen IBS представлява иновативен продукт, медицинско изделие за лечение на синдрома на раздразненото черво, характеризиращ се с болка, подуване на корема и нарушена функция на червата. Colilen IBS е 100% натурален продукт, който действа благодарение на патентованият молекулен комплекс ActiMu..
38.83 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 53329
Ленодиар педиатрик е продукт, подходящ при диария от различен произход, предназначен за възрастни и деца над 1 година. Той допринася за намаляване на диаричните изхождания, като същевременно щади функцията на червата. Диарията е състояние, което се свързва с дразнене и възпаление на чревната лигавиц..
16.28 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 41164
Libramed е уникално медициско изделие от Aboca за отслабване със 100% натурална формула, съдържащо специален патентован комплекс от полизахаридни макромолекули, което служи за лечение на наднормено тегло и затлъстяване и спомага за намаляване обиколката на талията. Либрамед е подхящ за намаляване на..
58.73 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 42520
Melilax е специално създадено медицинско изделие от Aboca, под формата на микроклизми за еднократна употреба с изцяло натурален състав, които спомагат за бързо и лесно изпразване на червата в случаи на запек и трудно изхождане. Мелилакс освобождава червата, като съшевременно с това защитава лигавица..
23.21 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 42521
Melilax Pediatric е специално създадено медицинско изделие за деца и кърмачета, под формата на микроклизми за еднократна употреба с изцяло натурален състав, които спомагат за бързо и лесно изпразване на червата в случаи на запек и трудно изхождане. Мелилакс освобождава червата, като съшевременно с т..
23.21 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 58046
АБОКА НАТУРА МИКС ЕНЕРГИЯ саше * 20 брХранителна добавкаNatura Mix Advanced Енергия представлява 100% натурален продукт, съдържащ вещества като ксантини (сред които кофеин), витамини, терпени (сред които гинзенозиди), незаменими мастни киселини, антоцианини, минерали, други флавоноиди и аминокиселин..
23.80 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 57077
Natura Mix Advanced Подсилване е 100% мултинатурален продукт с незабавна ефикасност. Натура Микс Адвансд Подсилване е хранителна добавка на основата на стотици вещества, естествено съдържащи се в пчелното млечице, ацерола и Cyanidin-3 (микс от червени плодове): липиди (включително 10-хидро..
23.41 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 20913
Aboca NeoBianacid Pediatric е медицинско изделие, средство за защита на лигавицата при лечение на гастроезофагеален рефлукс и функционална диспепсия. NeoBianacid Pediatric е продукт на основата на растителни и минерални молекулни комплекси, който защитава и следователно успокоява гаст..
22.20 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 54971
NeoBianacid е специално иновативно медицинско изделие, 100% натурален продукт от Aboca, под формата на дъвчащи таблетки, които се прилагат при киселини, парене, стомашен дискомфорт, гастроезофагеален рефлукс и болки в стомаха. Само една таблетка НеоБианацид бързо и ефективно облекчава..
13.79 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 45175
NeoBianacid е специално иновативно медицинско изделие, 100% натурален продукт от Aboca, под формата на дъвчащи таблетки, които се прилагат при киселини, парене, стомашен дискомфорт, гастроезофагеален рефлукс и болки в стомаха. Само една таблетка НеоБианацид бързо и ефективно облекчава..
28.04 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 57534
Водата за уста Oroben намалява болката и подпомага заздравяването на афти, възпалени венци, повтарящи се афтозни стоматити и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези. Действието на продукта се дължи на Resinox FP - натурален ..
20.76 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 57535
Oroben гел за уста е специфичен адювант за терапия при афти, повтарящи се стоматити и възпалени венци. Може да се използва и при малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези. Може да се използва при деца над 3 години. Безвреден п..
20.55 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 56171
Sollievo Advanced на таблетки е 100% натурален продукт, роден от модерните научни платформи на Aboca Research, която създаде иновативния молекулен комплекс Laxosennin. Солиево Адванс е съставен от хидроксиантраценови производни, флавоноиди, хидроксицинамични киселини и мастни киселини от сена, ..
21.01 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 57794
АБОКА СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС таблетки * 27Медицинско изделие при запекSollievo PhysioLax е медицинско изделие предназначено за лечение на запек. Продуктът е 100% натурален и биоразградим.Комплексът от естествени вещества действа върху различни функции, използвани за регулиране на чревния транзит.Действие..
16.09 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 40625
АБОКА СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС таблетки * 45Медицинско изделие при запекSollievo PhysioLax е медицинско изделие предназначено за лечение на запек. Продуктът е 100% натурален и биоразградим.Комплексът от естествени вещества действа върху различни функции, използвани за регулиране на чревния транзит.Действие..
18.63 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 46962
Aboca Fitonasal 2ACT Nasal Spray е медицинско изделие, което се препоръчва в случаи на конгестия и раздразнена назална лигавица при грипни симптоми, настинка, алергични ринити и остри или хронични синузити. Фитоназал спрей за нос има благоприятно действие благодарение н..
21.37 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 55674
Fitonasal Pediatric Nasal Spray е медицинско изделие, деконгестант като аерозолен спрей за приложение при деца от 6-месечна възраст, който отпушва носа и защитава лигавицата. Благоприятното действие на Фитоназал Педиатрик на Абока се дължи на съдържащия се Tannisal – молекулен ко..
27.62 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 37013
Fitonasal Spray от Aboca е 100% натурален продукт с Tannisal-FL -танинова и флавоноидна фракция от хамамелис и мащерка и естествена каменна сол. Без парене при впръскване. Новият продукт Fitonasal спрей концентрат действа като концентриран спрей, който отпушва, освобождава и защитава ..
21.37 лв.
Показани са от 1 до 30 от 32 резултата (2 страници)