Меню
Количка

АБОКА

Производител: АБОКА Арт.номер: 51791
Grintuss Adult Cough Syrup е невероятна хранителна добавка от Aboca под формата на сироп, предназначена за възрастни, която облекчава едновременно и суха и влажна кашлица, благодарение на мощния натурален комплекс от екстракти от живовляк, гринделия, хелихризум, в комбинация с мен и етерични масла. ..
24.34 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 50370
Grintuss Pediatric Cough Syrup е невероятна хранителна добавка под формата на сироп, предназначена за деца, която облекчава едновременно сухата и влажна кашлица, благодарение на мощния натурален комплекс от екстракти от живовляк, гринделия, хелихризум, в комбинация с мед и етерични масла. Гринтус Си..
24.34 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 51895
Grintuss Adult Cough е невероятна хранителна добавка под формата на таблетки, предназначена за възрастни, която облекчава едновременно и суха и влажна кашлица, благодарение на мощния натурален комплекс от екстракти от живовляк, гринделия, хелихризум, в комбинация с мен и етерични масла. Гринтус табл..
23.00 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 42802
Immunomix Plus Pediatric е специална хранителна добавка за деца от Aboca, под формата на вкусен сироп, съдържаща мощен патентован комплекс от екстракти от ехинацея, черен бъз и слез, която стимулира естествените защитни сили на организма и спомага за правилното функциониране на имунната система..
32.08 лв.
МЕЛИЛАКС микроклизма за възрастни 10 гр х 6 бр АБОКА
-10 %
Производител: АБОКА Арт.номер: 42520
Melilax е специално създадено медицинско изделие от Aboca, под формата на микроклизми за еднократна употреба с изцяло натурален състав, които спомагат за бързо и лесно изпразване на червата в случаи на запек и трудно изхождане. Мелилакс освобождава червата, като съшевременно с това защитава лигавица..
23.96 лв. 26.62 лв.
МЕЛИЛАКС микроклизма за деца 5 гр х 6 бр АБОКА
-10 %
Производител: АБОКА Арт.номер: 42521
Melilax Pediatric е специално създадено медицинско изделие за деца и кърмачета, под формата на микроклизми за еднократна употреба с изцяло натурален състав, които спомагат за бързо и лесно изпразване на червата в случаи на запек и трудно изхождане. Мелилакс освобождава червата, като съшевременно с т..
23.96 лв. 26.62 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 54971
NeoBianacid е специално иновативно медицинско изделие, 100% натурален продукт от Aboca, под формата на дъвчащи таблетки, които се прилагат при киселини, парене, стомашен дискомфорт, гастроезофагеален рефлукс и болки в стомаха. Само една таблетка НеоБианацид бързо и ефективно облекчава..
14.60 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 45175
NeoBianacid е специално иновативно медицинско изделие, 100% натурален продукт от Aboca, под формата на дъвчащи таблетки, които се прилагат при киселини, парене, стомашен дискомфорт, гастроезофагеален рефлукс и болки в стомаха. Само една таблетка НеоБианацид бързо и ефективно облекчава..
30.70 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 57534
Водата за уста Oroben намалява болката и подпомага заздравяването на афти, възпалени венци, повтарящи се афтозни стоматити и малки лезии в устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези. Действието на продукта се дължи на Resinox FP - натурален ..
20.76 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 56171
Sollievo Advanced на таблетки е 100% натурален продукт, роден от модерните научни платформи на Aboca Research, която създаде иновативния молекулен комплекс Laxosennin. Солиево Адванс е съставен от хидроксиантраценови производни, флавоноиди, хидроксицинамични киселини и мастни киселини от сена, ..
20.13 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 57794
АБОКА СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС таблетки * 27Медицинско изделие при запекSollievo PhysioLax е медицинско изделие предназначено за лечение на запек. Продуктът е 100% натурален и биоразградим.Комплексът от естествени вещества действа върху различни функции, използвани за регулиране на чревния транзит.Действие..
15.93 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 40625
АБОКА СОЛИЕВО ФИЗИОЛАКС таблетки * 45Медицинско изделие при запекSollievo PhysioLax е медицинско изделие предназначено за лечение на запек. Продуктът е 100% натурален и биоразградим.Комплексът от естествени вещества действа върху различни функции, използвани за регулиране на чревния транзит.Действие..
21.49 лв.
Производител: АБОКА Арт.номер: 37013
Fitonasal Spray от Aboca е 100% натурален продукт с Tannisal-FL -танинова и флавоноидна фракция от хамамелис и мащерка и естествена каменна сол. Без парене при впръскване. Новият продукт Fitonasal спрей концентрат действа като концентриран спрей, който отпушва, освобождава и защитава ..
26.61 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)