Меню
Количка

ALLIANCE PHARMACEUTICALS

Производител: ALLIANCE PHARMACEUTICALS Арт.номер: 45353
Кело-кот е силиконов гел за третиране на белези. Предназначен е за лечение на стари и нови хипертрофични и келоидни белези, получени в резултат на хирургични процедури, травми, рани и изгаряния. Помага за омекотяване, изравняване и изглаждане на белега.  Съвременната формула на Кело-кот: ..
57.67 лв.
Производител: ALLIANCE PHARMACEUTICALS Арт.номер: 45634
  Кело-Кот е лек, самоизсъхващ силиконов гел за третиране на белези. Кело-Кот гел изсъхва бързо като образува филм, силиконовият гел е кислородопропусклив, еластичен и водоустойчив.Кело-Кот образува връзка с роговия слой (горния слой от мъртви клетки), като образува защитна бариера срещу химиче..
30.39 лв.
Производител: ALLIANCE PHARMACEUTICALS Арт.номер: 48397
КЕЛО - КОТ спрей против белези 100 мл.Kelo-cote Spray® е продукт, специално разработен за болезнени, чувствителни и широко разпространени белези, особено тези на труднодостъпни части на тялото.Подходящ е за белези от всякакви видове рани, изгаряния, наранявания и операции. Препоръчва се да се използ..
106.69 лв.
Производител: ALLIANCE PHARMACEUTICALS Арт.номер: 57088
МАКУШИЛД ОРИГИНАЛНА ФОРМУЛА капсули * 30 брМакушилд Оригинална формула е хранителна добавка, съдържаща комбинация от 3 макулни пигмента - мезо-зеаксантин, лутеин и зеаксантин. Подпомага нормалното функциониране на ретината. Подобрява в значителна степен зрението. Това е единственият продукт, съдържа..
41.82 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)