Меню
Количка

АЛОЕ амп 1 мл x 10 бр/екстракт/

Aloe extract ampoules 1 ml х 10 / Алое екстракт ампули 1 мл.х 10 - Имунитет
АЛОЕ амп 1 мл x 10 бр/екстракт/
  • Наличност: В наличност
  • Производител: BIOPHARMA
  • Арт.номер: 30483
  • Тегло: 0.01кг
10.69 лв.
Единствено водният АЛОЕ ЕКСТРАКТ в ампули, притежава имуностимулиращо и регенериращо действие. Подсилва имунната система. Притежава общоукрепващо, стимулиращо и тонизиращо организма действие. Активира обмяната на веществата в тъканите посредством увеличаване на тъканната проницаемост и ускорява процесите на регенерация.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

АЛОЕ амп 1 мл x 10 бр/екстракт/ от Аптеки Феникс

Aloe extract ampoules 1 ml х 10

Алое екстракт ампули 1 мл.х 10

От всички растителни биостимулатори най-пълно изучен, достъпен и широко прилаган в медицинската практика е водният АЛОЕ ЕКСТРАКТ в ампули, получен по метода на Академик В. П. Филатов от свежи, биостимулирани листа на растението Дървовидно алое (Aloe Arborascens Mill). Единствено водният АЛОЕ ЕКСТРАКТ в ампули, притежава имуностимулиращо и регенериращо действие. Подсилва имунната система. Притежава общоукрепващо, стимулиращо и тонизиращо организма действие. Активира обмяната на веществата в тъканите посредством увеличаване на тъканната проницаемост и ускорява процесите на регенерация. Подпомага организма при борбата му с болестите посредством многостранното си действие върху функциите на всички негови органи и системи.Приложение: Прилага се като допълнение в комплексната терапия при редица очни заболявания (прогресиращо късогледство, хориоретинит, блефарит, конюнктивит, кератит, ирит, потъмняване на стъкловидното тяло и др. ); язва на стомаха и дванадесетопръстника; бронхиална астма; възпалителни заболявания на гениталния тракт при жените; кожна туберкулоза; трофични язви на кожата; раневи цикатрикси; туберкулоза на белите дробове и ларинкса, както и при много други заболявания поради изключително широкия си спектър на действие. За по-доброто действие и съхранение на продукта, ампулите са стерилни. Биологичните изпитвания на хранителната добавка отговарят на монографиите на Европейската фармакопея.Състав: Всяка ампула съдържа: воден разтвор на екстракт от свежи листа на растението Дървовидно алое (Aloe Arborescens Mill) - 1 ml Помощни вещества: натриев хлорид - 0.8%.Препоръчвана дневна доза: За възрастни: по 1 ампула (1ml) дневно преди хранене; За деца до 5 години: 0,2-0,3 ml преди хранене; За деца над 5 години: 0,5 ml преди хранене. Продължителност на употреба: От 30 до 50 дни. След двумесечно или тримесечно прекъсване курсът може да се повтори.Противопоказания: Тежки сърдечно-съдови заболявания, хипертония, бременност и кърмене, остри стомашно-чревни разстройства, тежки форми на нефрит, свръхчувствителност към продукта.Допълнителна информация при употреба: Възможно е потъмняване на продукта, което при съхранение пада като утайка. Затова е добре преди употреба ампулата да се разклаща. При разклащане утайката преминава в равномерна мътилка. Утайката върху стената на ампулата няма значение, ако съдържанието на ампулата е прозрачно.Специални предупреждения: Да не се употребява при бременност и в периода на кърмене! Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!Влияние върху способността за шофиране или работа с машини: Приемането на водният ЕКСТРАКТ АЛОЕ не влияе върху способността за шофиране и работа с машини.Опаковка: 10 ампули по 1 ml.Производител: Фармацевтична компания АО БИОФАРМ, Грузия.

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·      До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·      До офис на куриерска фирма Спиди

·      Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·      До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·        До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·       До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·       Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите АЛОЕ амп 1 мл x 10 бр/екстракт/ от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт
Етикети: aloe