Меню
Количка

АРКОКСИЯ табл 120 мг x 7 бр

Arcoxia 120mg 7 film coated tablet / Аркоксия 120 mg 7 филмирани таблетки - Лекарства с рецепта
АРКОКСИЯ табл 120 мг x 7 бр
  • Наличност: В наличност
  • Производител: MERCK SHARP & DOHME IDEA INC
  • Арт.номер: 28993
  • Тегло: 0.20кг
15.32 лв.
Mоже да бъде закупен с рецепта на място в Аптеки Феникс
Arcoxia е нестероидно противовъзпалително средство. Той е лекарствен продукт от групата на НСПВС и принадлежи към така наречените "циклооксигеназа-2" СОХ-2 селективни инхибитори. Цикло-оксигеназата е ензим, който е отговорен за продукцията на простагландините. Те се естествени химически съединения в организма, които са в основата на възпалението и болката. Продукцията на простагландини чрез ензима СОХ-2 нараства при определени заболявания, какъвто е артритът.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

Arcoxia 120mg 7 film coated tablet / Аркоксия 120 mg 7 филмирани таблетки

Еторикоксиб/Etoricoxib

Всяка филмирана таблетка съдържа 120mg еторикоксиб. Помощно вещество: 120mg: лактоза 5,6mgЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА:Филмирана таблетка 120 mg таблетки: светло зелени, с форма на ябълка, биконвексни таблетки с надпис '204' на едната страна и 'ARCOXIA 120' на другата страна.Терапевтични показанияЗа симптоматично лечение на остеоартроза (ОА), ревматоиден артрит (РА), анкилозиращ спондилит и на болката и възпалителната симптоматика при остър подагрозен артритАРКОКСИЯ е нестероиден противовъзпалителен медикамент. Прилага се по лекарско предписание за намаляване на отоци и болка в мускули и стави. Повлиява болестни състояния при подагра, ревматоиден артрит, остеоартрит и анкилозиращ спондилит.Дозировка и начин на приложениеArcoxia се взима през устата и може да бъде вземан на гладно или по време на хранене. Ефектът на Arcoxia може да настъпи по-бързо, когато се вземе на гладно. Това трябва да се има предвид, когато е необходимо да се постигне бързо повлияване на симптоматиката.Остеоартрит - Препоръчителната доза е 60 мг веднъж на ден. Ревматоиден артрит - Препоръчителната доза е 90 мг веднъж на ден. Подагра -  Препоръчителната доза е 120 мг веднъж на ден, като трябва да се използва само по време на силна болка. Анкилозиращ спондилит препоръчваната доза е 90 mg веднъж дневно.Противопоказания:Свръхчувствителност към активната съставка или някоя от помощните съставките Активна пептична язва или активно кървене от стомашно-чревния (СЧ) тракт Пациенти, с прояви на бронхоспазъм, остър ринит, носни полипи, ангионевротичен едем, уртикария или алергични реакции след прием на ацетилсалицилова киселина или НСПВС включително СОХ-2 (циклооксигеназа-2) инхибитори. Бременност и кърмене Тежка чернодробна недостатъчност (серумен албумин <25 g/l или Child-Pugh индекс >10). Изследван бъбречен креатининов клирънс <30 mL/min, Деца и подрастващи под 16 годишна възраст. Възпалителни заболявания на червата. Застойна сърдечна недостатъчност (NYHA ІІ-ІV). Пациенти с хипертония, чието кръвно налягане е трайно увеличено над 140/90 mmHg и не е било адекватно контролирано. Установена исхемична болест на сърцето, заболявания на периферните артериални съдове и/или мозъчносъдово заболяване.Опаковка:Алуминиево фолио (двойно), блистери в опаковка със 7, 14 таблеткиПРИТЕЖАТЕЛ НА РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА УПОТРЕБА: Мерк Шарп и Доум България ЕООД

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:


Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

 

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.81 лв

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

6.58 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

8.03 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

14.23 лв.

 

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.26 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

11.64 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

12.84 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

20.30 лв.

 

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: arkoksiya