Меню
Количка

ARTSANA

Производител: ARTSANA Арт.номер: 48698
АДАПТЕР ЗА ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ PIC RAPIDПодходящ за апарати за кръвно налагяне PIC модели Cardio Simple, Easy Rapid и Clear Rapid.Производител: Artsana S.p.A., Италия...
29.42 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 60129
ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА PIC LITE RAPIDХарактеристики:Дисплей с голям размер и контрастни символи.Осигурява запаметяване на 2 х 60 стойности.Изчислява средната стойност на последните три измервания.Отчита датата и часа на измерването.Разполага с индикатор за ритъмни..
76.56 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 48821
Пик автоматичен апарат за кръвно налягане карди симпле /Pic automatic blood pressure monitor cardio simple Лесен за пренасяне атвоматичен апарат за кръвно наляганеPIC Cardio Simple е напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за над лакът. С неговите компактни размери и кал..
75.48 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 48629
Пик апарат за кръвно налягане автоматиченPic blood pressure monitor clear rapid automatic Апарат за КРЪВНО НАЛЯГАНЕ Clear Rapid е напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане на италианската фирма PIC solution. Той е проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии...
134.39 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 48058
Пик автоматичен апарат за кръвно наляганеPic automatic blood pressure monitor easy rapid Напълно автоматичен апарат за кръвно налягане easy rapid Проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии. Технологията Rapid-Tech Comfort Experience е най-съвременната технология, избра..
108.72 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 35352
Abocat  G-16 gray / Абокат G-16 сив Пластмасова канюла за еднократна употреба, която е стерилна и апирогенна, съхранява се на стайна температура и не бива да се използва по-дълго от 24 часа (по изключение до 48 - 72 ч.). Според дебелината са с номерация от 14G до 24G. С него се канюлира само пе..
0.45 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 53994
ПИК АКВА БЛОК МЕДИУМ пластири х 20 брИзключително фин, едва забележим, защитава раната от вода и бактерии.Стерилен, антибактериален, постоперативен пластир. Изключително тънък, едвам забележим. Той е съставен от специален прозрачен полиуретанов слой, който предпазва от бактерии и вода. Позволява на ..
4.76 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 53993
ПИК АКВАБЛОК АСОРТИ ПЛАСТИРИ * 20 РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИСтерилен, антибактериален, постоперативен пастир.Изключително фин, едва забележим, защитава раната от вода и бактерии. Пластирът Aquabloc е направен от специален прозрачен полиуретанов филм, който защитава от вода и бактерии. Позволява на кожата да д..
4.25 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 55314
ПИК АКВАБЛОК 15 см./10 см. * 5 бр ПЛАСТИРИ ВОДОУСТОЙЧИВИСтерилен, антибактериален, постоперативен пастир.Изключително фин, едва забележим, защитава раната от вода и бактерии. Пластирът Aquabloc е направен от специален прозрачен полиуретанов филм, който защитава от вода и бактерии. Позволява на кожат..
10.01 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 45897
PIC AquaBloc 1 pcs waterproof patches 25 cm / 10 cmПик Акваблок 1 бр. водоустойчиви пластири 25 см /10 см Стерилен, антибактериален, постоперативен пастир.Изключително фин, едва забележим, защитава раната от вода и бактерии. Пластирът Aquabloc е направен от специален прозрачен полиуретанов филм, кой..
3.50 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 55317
Пик Акваблок постоперативен пластир защитава раната от вода и бактерии. Идеално прилепва и на най-труднодостъпните участъци на тялото, позволява на кожата да диша. Размери: 10х18 смОпаковка: 5 брояПроизводител: Artsana S.p.A., Италия..
6.38 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 47768
PIC AquaBloc 5 waterproof patches 5 cm / 7 cm  ПИК Акваблок 5 водоустойчиви пластири 5 см / 7 см    Стерилен, антибактериален, постоперативен пастир. Изключително фин, едва забележим, защитава раната от вода и бактерии. Пластирът е направен от специален прозрачен полиуретано..
3.75 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 53996
ПИК ПЛАСТИР КЛАСИК АСОРТИ * 20 РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИПластирът класик е на специална полиетиленова основа, отличаваща се с наличието на триизмерни отверствия, обезпечаващи максимално пропускане на въздуха и едновременно защитаващи раната от бактерии. Еластичен и добре прилепващ към тялото.Начин на употреб..
2.88 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 60994
ПИК CLASSIC универсални пластири 19 мм/72 мм х 20 брЗдрав, но дишащ пластир, подходящ за всички, с антибактериална хлорхексидинова подложка.Предпазва вашата рана от риска от инфекция, благодарение на широкия спектър на защита, осигурен от хлорхексидина. Освен това е особено еластичен и гъвкав и се п..
2.63 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 55266
ПИК пластир DELICATE х 10 брУлтра нежен пластирУлтра деликатен пластир с висока арбсорбираща способност. Пластирът Delicate е изработен от специална нетъкана материя, която позволява на кожата да диша. Подходящ за чувствителна кожа и деликатните зони на тялото.Опаковка:10 бр. с различен размер.Начин..
4.13 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 55311
ПИК ПЛАСТИР ДЕЛИКАТ ЛЕНТА 8 см / 50 см Ултра нежен пластир на лентаАнтибактериален, хипоалергенен и изключително дишащ пластир. Изработен от специална материя и допълнителен слой с хлорхексидин диглюконат. Гъвкав и еластичен - подходящ и за трудно достъпните места по тялото.Начин на употреба: Р..
4.76 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 41817
ПИК ЗАЩИТЕН ПЛАСТИР ПРОТИВ УДАР * 20 брЗащитен антибактериален пластир против удари.Защитният пластир Protective в с особена полиетиленова основа, която гарантира максимална защита на рани и охлузени места от удар (с мека подложка). Специално пригоден е да защити раната от триенето в обувки.Начин на..
4.62 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 55359
ПИК СОФИКС МЕД ПЛАСТИР 10 см / 6 см * 5 брПластирът Soffix Med е изключително подходящ за пост оперативно приложение или третиране на по-големи рани. Изключително практичен е и редуцира риска от появата на инфекции, благодарение на своята широкоспектърна антибактериална съставка - хлорхексидин. Той ..
3.75 лв.
ПИК ИНХАЛАТОР AIR CUBE
-10 %
Производител: ARTSANA Арт.номер: 49780
КОМПРЕСОРЕН АПАРАТ ИНХАЛАТОР AIR CUBE PICТехнически характеристики:Тип на инхалатора -  Компресорен;Обем на разпрашителя - 10 ml;Размер на частиците  - 3,7 µm;Възрастови ограничения  - 2 + години;Ниво на шум -  68 dB;Работен режим: ВКЛ./ИЗКЛ. 20/40 min;Тегло: 1,200 kg.Съставни ча..
103.25 лв. 114.72 лв.
ПИК ИНХАЛАТОР AIRSTULO
-10 %
Производител: ARTSANA Арт.номер: 52820
Инхалатор на Пик за аерозолна терапия, проектиран и произведен с най-съвременни технологии. Ултра компактен и супер безшумен. Air Stylo е най-малкият аерозол в гамата Pic, идеален за тези, които винаги са в движение, но не искат да се откажат от надеждността и ефективността на аерозолната терапия. М..
120.74 лв. 134.16 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 34924
ПИК охлаждащ спрей 150 мл PIC Cпрей охлаждащ има незабавно действие в случай на контузии и изкълчване.PIC Cпрей охлаждащ  е леден спрей, използва се при контузии и изкълчвания, действа като носи бързо облекчение, благодарение на незабавния замразяващ ефект.Инструкции за употреба:..
6.95 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 32933
Пик Cпрей охлаждащ 400 мл. / Pic Cooling spring 400 ml. PIC Cпрей охлаждащ има незабавно действие в случай на контузии и изкълчване.PIC Cпрей охлаждащ  е леден спрей, използва се при контузии и изкълчвания, действа като носи бързо облекчение, благодарение на незабавния замразяващ..
9.18 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 53991
PIC children's patch for a girl of 24 pcs. / ПИК детски пластир (лепенки)за момиче 24 бр.  Пластирът за деца е изключително дишащ, антибактериален и особено нежен към кожата. Помага на децата по един весел начин да забравят малките порязвания и одрасквания. Благодарение на особената си гъвкавос..
4.76 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 53992
ПИК ПЛАСТИР ЗА ДЕЦА (ЗА МОМЧЕТА) * 24 брПластирът за деца е дишащ, антибактериален и нежен към кожата. Помага на момченцата по един забавен начин да забравят за порязванията и одраскванията. Благодарение на особената си гъвкавост, той е идеален и за трудно достъпните места по тялото.Начин на употреб..
4.76 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 55315
Пик Софикс Мед пластир е практичен и редуцира риска от появата на инфекции, благодарение на широкоспектърната си антибактериална съставка - хлорхексидин. Той е гъвкав, дишащ и мек, подходящ за зоните с чувствителна и деликатна кожа. Отстранява се лесно и безболезнено.Размери: 15х10 смОпако..
5.75 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 55316
ПИК СОФИКС МЕД ПЛАСТИР 20 см / 10 см * 5 брПластирът Soffix Med е изключително подходящ за пост оперативно приложение или третиране на по-големи рани. Изключително практичен е и редуцира риска от появата на инфекции, благодарение на своята широкоспектърна антибактериална съставка - хлорхексидин. Той..
5.75 лв.
ПИК ТЕРМОМЕТЪР ДИГИТАЛЕН VEDO COLOR
-10 %
Производител: ARTSANA Арт.номер: 55734
Ведо Колор на Пик е цветен цифров термометър с твърд накрайник, създаден в съответствие с „DLS философията“, която следва марката Pic Solution при разработването на всичките си продукти. За да Ви улесни в измерването на температурата на вашето дете, термометърът е проектиран е в 4 пастелни нюан..
7.67 лв. 8.52 лв.
ТЕРМОМЕТЪР ДИГИТАЛЕН VEDO CLEAR
-10 %
Производител: ARTSANA Арт.номер: 43750
Ведо Колор на Пик е цветен цифров термометър с твърд накрайник, създаден в съответствие с „DLS философията“, която следва марката Pic Solution при разработването на всичките си продукти. За да Ви улесни в измерването на температурата на вашето дете, термометърът е проектиран е в 4 пастелни нюан..
10.26 лв. 11.40 лв.
ТЕРМОМЕТЪР ДИГИТАЛЕН VEDO FAMILY
-10 %
Производител: ARTSANA Арт.номер: 43418
Ведо Колор на Пик е цветен цифров термометър с твърд накрайник, създаден в съответствие с „DLS философията“, която следва марката Pic Solution при разработването на всичките си продукти. За да Ви улесни в измерването на температурата на вашето дете, термометърът е проектиран е в 4 пастелни нюан..
6.91 лв. 7.68 лв.
Производител: ARTSANA Арт.номер: 35723
Ведо Колор на Пик е цветен цифров термометър с твърд накрайник, създаден в съответствие с „DLS философията“, която следва марката Pic Solution при разработването на всичките си продукти. За да Ви улесни в измерването на температурата на вашето дете, термометърът е проектиран е в 4 пастелни нюан..
18.96 лв.
Показани са от 1 до 30 от 31 резултата (2 страници)