Меню
Количка

BIONAT PHARMA

ВИЗИКОД саше за директен прием х 30 бр
-8 %
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 53503
ВИЗИКОД САШЕ Х 30 БИОНАТ ФАРМА ВИЗИКОД ОЧИ Здрави очи и нормално зрение. За възрастни и деца над 12 г. - Поддържа нормалното зрение- Предпазва от вредното въздействие на околната среда- Противодейства на „компютърната умора“ и ефектите от продължително излагане на синята светлина, и..
35.40 лв. 38.48 лв.
ВИЗИКОД сироп за деца 120 мл
-8 %
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 53504
Хранителна добавка в течна форма с натурални активни съставки и приятен плодов вкус.За деца над 3 години. Допринася за поддържане на нормалното зрение при децата Съдейства за защита на клетките от оксидативния стрес Предпазва от вредни въздействия на околната среда Високоефективна ко..
15.67 лв. 17.03 лв.
ОМНИКОД ИМУНО капс х 30 бр
-8 %
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 57143
ОМНИКОД ИМУНО капсули * 30 брХранителна добавкаОмникод Имуно предлага балансирана и надеждна подкрепа на имунната система. Добавката е високо ефективна, благодарение на комбинацията от патентовани комплекси и натурални съставки с клинично доказана ефективност- иновативната биоактивна форма на витами..
35.48 лв. 38.56 лв.
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 57144
ОМНИКОД ИМУНО ЗА ДЕЦА 120 млХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ДЕЦА СЪС СИЛНА И ЗДРАВА ИМУННА СИСТЕМАСпециализирана формула за деца над 1 г. с приятен вкус в течна формаОмникод имуно поддържа естествената защита и устойчивост на организма и подпомага цялостно имунната система. Препоръчително е да се приема преди..
22.36 лв.
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 56607
УРИКОД ЗА ДЕЦА саше * 8 брУрикод е препарат, който влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите (пикочопроводите) и бъбреците. Предназначен е за деца над 3 годишна възраст. Съдейства за прочистване на детските пикочни пътища и за повишаване на тяхн..
18.73 лв.
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 65050
УРИКОД ородисперсно саше x 30 бр БИОНАТ ФАРМАХранителна добавкаС вкус на боровинкаПоддържа нормалното състояние и функция на уринарния трактПодпомага естествените процеси на прочистването на пикочните пътища и нормалната им устойчивост и защитаСъстав:Сукроза, Cran d'Or® - сух екстракт от плод на аме..
39.93 лв.
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 56605
УРИКОД ФОРТЕ саше * 30 брУрикод Форте е препарат, който влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите (пикочопроводите) и бъбреците. Предназначен е за възрастни и деца над 12 годишна възраст. Съдейства за прочистване на пикочните пътища и за повишав..
39.93 лв.
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 64506
УРИКОД ФОРТЕ ородисперсно саше * 8Хранителна добавкаДействие:Активно поддържа нормалното състояние и функцията на уринарния тракт.Подпомага естествените процеси на прочистване на пикочните пътища и нормалната им устойчивост и защита.Състав:D-маноза, Cran-Max™-сух екстракт от плод на американска черв..
39.93 лв.
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 56606
УРИКОД ФОРТЕ саше * 8 брУрикод Форте е препарат, който влияе благоприятно върху здравето на уринарния тракт - пикочния канал, пикочния мехур, уретерите (пикочопроводите) и бъбреците. Предназначен е за възрастни и деца над 12 годишна възраст. Съдейства за прочистване на пикочните пътища и за повишава..
23.83 лв.
ФЕРОКОД ЖЕЛЯЗО капки за деца 30 мл
-6 %
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 60947
ФЕРОКОД ЖЕЛЯЗО капки за деца 30 млХранителна добавкаС комплекса Lipofer®, създаден по технологията за микронизиране и микрокапсулиране на желязото, която позволява максимално усвояване от организма и повишаване на неговата бионаличност в кръвта.Допринася за:нормалното протичане на метаболизма и прои..
25.66 лв. 27.30 лв.
Производител: BIONAT PHARMA Арт.номер: 60948
ФЕРОКОД ФОРТЕ спрей 60 млХранителна добавкаС комплекса Lipofer®, създаден по технологията за микронизиране и микро-капсулиране на желязото, която позволява максимално усвояване от организма и повишаване на неговата био-наличност в кръвта.Допринася за:нормалното протичане на метаболизма и производств..
28.97 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)