Меню
Количка

BURNUS

Производител: BURNUS Арт.номер: 9719
Този  глицеринов крем за ръце с екстракт от лайка успокоява, омекотява и хидратира кожата в дълбочина. Притежава, също така, противовъзпалително действие. Леката му текстура предотвратява появата на раздразнения и подобрява влажността на кожата. Подхранва и подсилва клетъчната регенерация. Вклю..
6.55 лв.
Производител: BURNUS Арт.номер: 22651
Най-богатия на глицерин крем -38% -43% Концентрирана грижа За груба, напукана и суха кожа С глицерин и алантоин. Този доказан продукт за интензивна грижа осигурява бързо облекчение за груба, чуплива, напукана и суха кожа. GLISOLID подхранва, защитава и насърчава регенерацията &nb..
5.95 лв.
Производител: BURNUS Арт.номер: 21020
Glysolid Cream е интензивен глицеринов крем за ръце, крака и пети, който защитава, подхранва и ефективно стимулира регенерацията на кожата. Кремът е с до 43% глицерин, който съхранява природният баланс на кожата и я прави мека в продължение на 12 часа.   Действие:Овлажнява изключително добре, о..
9.12 лв.
Производител: BURNUS Арт.номер: 22650
Най-богатия на глицерин крем -38% -43% Концентрирана грижа За груба, напукана и суха кожа С глицерин и алантоин. Този доказан продукт за интензивна грижа осигурява бързо облекчение за груба, чуплива, напукана и суха кожа. GLISOLID подхранва, защитава и насърчава регенерацията  на..
4.75 лв.
Производител: BURNUS Арт.номер: 30415
ГЛИЗОЛИД - глицеринов сапун Glysolid е глицеринов сапун е с високо съдържание на глицерол и се състои почти изцяло от природни вещества. Glysolid е особено подходящ за чувствителна, стресирана, суха кожа.Състав: Sodium Tallowate, Aqua (Water), Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Coconut Acid, Sodium Ch..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)