Меню
Количка

COSWELL ITALY

Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 50193
ПАСТА ЗА ЗЪБИ БИОРИПЕЪР ДЖУНИЪР МЕНТА ЗА ДЕЦА 6-12 години 75 млПастата за зъби Biorepair Junior е предназначена за деца от 6 до 12 години и има аромат на мента.Не съдържа флуорид и може да се използва и от възрастни. За ежедневна защита срещу кариес. Препоръчва се за реминерализация на зъбния емайл ..
5.15 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 50183
ПАСТА ЗА ЗЪБИ БИОРИПЕЪР ДЖУНИЪР 0 - 6 години 50 млФормулата е нежна, с плодов аромат. Ефективността му е клинично тествана, което го прави безопасен за деца. Във всяка кутия Biorepair® Kids 0 - 6 ще намерите два безплатни шаблона за оцветяване. Благодарение на приключенията на двете сладки катерички..
5.55 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 61534
БИОРИПЕЪР KIDS паста за зъби с аромат на грозде за деца от 0 до 6 години 50 млBiorepair Kids 0-6 Years Toothpaste е висококачествена паста за зъби, която е предназначена за деца до 6-годишна възраст и осигурява цялостна грижа за устната хигиена. Страхотната формула перфектно отстранява зъбната ..
5.55 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 61533
БИОРИПЕЪР KIDS паста за зъби с аромат на кайсия за деца от 0 до 6 години 50 млBiorepair Kids 0-6 Years Toothpaste е висококачествена паста за зъби, която е предназначена за деца до 6-годишна възраст и осигурява цялостна грижа за устната хигиена. Страхотната формула перфектно отстранява зъбната ..
5.55 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 60995
БИОРИПЕЪР PERIBIOMA PRO пародонтална паста за зъби 75 млПаста за зъби Biorepair Peribioma Описание Нова система за предотвратяване на кървене и причините за пародонтоза, родени от най-модерните изследвания за хигиена на устната кухина: балансът на микробиотата. Устната микробиота е съвкупността от м..
8.75 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 50187
ПАСТА ЗА ЗЪБИ БИОРИПЕЪР ПРО АКТИВ ШИЙЛД 75 млИновативната формула на Biorepair PRO Active Shield предотвратява образуването и развитието на бактерии, благодарение на комбинираното действие на активните си съставки:Цинк PCA - действа директно върху бактериите в устната кухина, намесвайки се в техния ..
8.75 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 56716
Възстановява зъбния емайл и избелва по естествен начин.Взаимодействието между реминерализационното действие на microRepair и избелващото действие на PVP полимер, гарантира естествен и здравословен бял цвят...
8.75 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 50173
Паста за зъби BlanX Sensitive TeethТази паста е създадена специално за хора, страдащи от висока чувствителност на зъбите. Тя е комбинация от ефективно избелване с Арктически лишей и две активни съставки (калиев хлорид и хидроксилапатит), които намаляват усещането за дискомфорт, характерно за чувстви..
10.14 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 55269
МЬОЛЕРС желирани рибки с вкус на ягода х 36 брХранителна добавкаMollers осигурява необходимата дневна доза омега 3 мастни киселини и витамин D. Продуктът е подходящ за деца над 3 години и възрастни с приятен плодов вкус на ягода. Omega-3 съдържа естествени есенциални мастни Omega-3 киселини (DH..
33.00 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 50162
Рибено масло от дроб на треска Moller's Омега - 3 сироп с вкус на плодове, допринася за нормалната функция на мозъка и имунната система. Oсигурява необходимия дневен прием на Омега-3 мастни киселини и витамини A, D, E, след 3-годишна възраст. Рибено масло, извлечено от дроб на прясна ..
29.70 лв.
Производител: COSWELL ITALY Арт.номер: 55920
Möller's Syrup / Мьолерс Рибено масло от черен дроб на треска - ябълка 250 млХранителна добавкаПредназначение:Осигурява необходимия дневен прием на омега-3 мастни киселини и витамини A, D, E, още от първите седмици на нашия живот.Действие:Подпомага здравословния растеж. Подкрепя развитието на моз..
31.35 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)