Меню
Количка

CREDO CAPITAL PRODUCTION

Производител: CREDO CAPITAL PRODUCTION Арт.номер: 53124
Normal Clinic Classic Silk са ултратънки дамски превръзки с висока абсорбация. Най-горният перфориран слой пропуска бързо течността към вътрешността на превръзката, предпазвайки кожата от влагата. Суперабсорбиращата попивна система не позволява протичане, като моментално превръща течността в ге..
1.77 лв.
Производител: CREDO CAPITAL PRODUCTION Арт.номер: 54167
Normal Clinic Comfort Ultra Silk & Dry Light са комфортни дамски превръзки от висококачествена дишаща материя с умерена попивателност. Деликатният им дизайн ги прави изключително удобни, а специалното Silk & Dry покритие осигурява оптимална сухота и комфорт, така че да се..
2.07 лв.
Производител: CREDO CAPITAL PRODUCTION Арт.номер: 52103
Normal Clinic Comfort ultra fresh Silk са ултратънки дамски превръзки с висока абсорбация. Най-горният перфориран слой пропуска бързо течността към вътрешността на превръзката, предпазвайки кожата от влагата. Суперабсорбиращата попивна система не позволява протичане, като моментално превръща те..
1.97 лв.
Производител: CREDO CAPITAL PRODUCTION Арт.номер: 52104
Специалното Cotton&Velvet покритие осигурява оптимална сухота и комфорт;Мека, дишаща повърхност, която е нежна към кожата;Висока абсорбция...
1.95 лв.
Производител: CREDO CAPITAL PRODUCTION Арт.номер: 53811
Normal Clinic Classic Cotton са ултратънки дамски превръзки с висока абсорбация. Най-горният слой е изработен от нежен памукм хипоалергенен е и е подходящ и за най-чвуствиетелната кожа. Суперабсорбиращата попивна система не позволява протичане, като моментално превръща течността в гел, което по..
1.77 лв.
Производител: CREDO CAPITAL PRODUCTION Арт.номер: 53125
Специалистите на "Normal clinic" създават дамските превръзки, с които ще откриете своята зона на комфорт. Те са продукт от съвместната им работа с гинеколози и дерматолози, които участват в избирането на материали и в поетапното тестване на мострите.Ултра тънките превръзки ви осигуряват комфортно ус..
1.97 лв.
Производител: CREDO CAPITAL PRODUCTION Арт.номер: 57133
НОРМАЛ КЛИНИК клечки за уши бамбукови х 100 брNormal Clinic Клечки за уши са висококачествени клечки за уши от бамбук и 100% органичен памук. Подходящи за за деликатно и ефективно почистване и постигане на оптимална хигиена. Нормал Клиник Клечки за уши са създадени с грижа към природа..
1.16 лв.
Производител: CREDO CAPITAL PRODUCTION Арт.номер: 63063
НОРМАЛ КЛИНИК клечки за уши бамбукови х 200 брNormal Clinic Клечки за уши са висококачествени клечки за уши от бамбук и 100% органичен памук. Подходящи за за деликатно и ефективно почистване и постигане на оптимална хигиена. Нормал Клиник Клечки за уши са създадени с грижа към природа..
1.88 лв.
Производител: CREDO CAPITAL PRODUCTION Арт.номер: 57134
От Normal Clinic предлагат клечки за уши с грижа към природата. Дръжките им са от биоразградим бамбук, а двата края са обвити с 100% памук, който е нежен към кожата. Клечките са предназначени за ежедневно поддържане на ушната хигиена. Можете да ги използвате и като помощно средство за прецизно почис..
3.05 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)