Меню
Количка

ДЖОРДАЙ ОСЛО

ДЖОРДАН ADVANCED CHANGE ME HARD четка за зъби с индикатор за смяна
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 60600
ДЖОРДАН ADVANCED CHANGE ME HARD четка за зъби с индикатор за смянаЧетка за зъби Jordan Advanced разполага с кръстосани и стъпаловидни косъмчета и активен  връх за цялостно ефективно почистване в най-труднодостъпните зони. Тя ще отстрани плаката и всички попаднали между зъбите замърсяван..
4.17 лв. 4.63 лв.
ДЖОРДАН ADVANCED HARD NEW ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 15538
ДЖОРДАН ADVANCED HARD NEW ЧЕТКА ЗА ЗЪБИЧетка за зъби Jordan Advanced разполага с кръстосани и стъпаловидни косъмчета и активен  връх за цялостно ефективно почистване в най-труднодостъпните зони. Тя ще отстрани плаката и всички попаднали между зъбите замърсявания, а устата ви ще бъде свежа и здр..
5.86 лв. 6.51 лв.
ДЖОРДАН ADVANCED MEDIUM NEW ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 17453
ДЖОРДАН ADVANCED MEDIUM NEW ЧЕТКА ЗА ЗЪБИЧетка за зъби Jordan Advanced разполага с кръстосани и стъпаловидни косъмчета и активен  връх за цялостно ефективно почистване в най-труднодостъпните зони. Тя ще отстрани плаката и всички попаднали между зъбите замърсявания, а устата ви ще бъде свежа и з..
5.86 лв. 6.51 лв.
ДЖОРДАН ADVANCED SOFT NEW ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 15342
ДЖОРДАН ADVANCED SOFT NEW ЧЕТКА ЗА ЗЪБИЧетка за зъби Jordan Advanced разполага с кръстосани и стъпаловидни косъмчета и активен  връх за цялостно ефективно почистване в най-труднодостъпните зони. Тя ще отстрани плаката и всички попаднали между зъбите замърсявания, а устата ви ще бъде свежа и здр..
5.86 лв. 6.51 лв.
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 60790
ДЖОРДАН CHANGE GREEN CLEAN MEDIUM четка за зъби с 4 резервни глави и 1 накрайникПредназначение:Четка за зъби от рециклирана пластмаса със средна твърдост.Описание:Jordan Green Clean съчетава страхотна функционалност, модерен дизайн и устойчиви материали. В процеса на проектиране нищо не е оставено н..
11.23 лв.
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 60791
ДЖОРДАН CHANGE GREEN CLEAN SOFT четка за зъби с 4 резервни глави и 1 накрайникПредназначение:Четка за зъби от рециклирана пластмаса със средна твърдост.Описание:Jordan Green Clean съчетава страхотна функционалност, модерен дизайн и устойчиви материали. В процеса на проектиране нищо не е оставено ..
11.23 лв.
ДЖОРДАН CLEAN SMILE MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДЖОРДАН CLEAN SMILE MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 30865
ДЖОРДАН CLEAN SMILE MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИJordan Clean Smile съчетава добро качество с добър дизайн. Той спечели наградата Red Dot за отлични постижения в дизайна през 2016 г. и е проектиран от известния скандинавски дизайнер Андреас Енгесвик. Верен на скандинавските принципи на дизайн, той съчетава ц..
5.86 лв. 6.51 лв.
ДЖОРДАН CLEAN SMILE SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДЖОРДАН CLEAN SMILE SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 13377
ДЖОРДАН CLEAN SMILE SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИJordan Clean Smile съчетава добро качество с добър дизайн. Той спечели наградата Red Dot за отлични постижения в дизайна през 2016 г. и е проектиран от известния скандинавски дизайнер Андреас Енгесвик. Верен на скандинавските принципи на дизайн, той съчетава цел..
5.86 лв. 6.51 лв.
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 17447
ЧЕТКА ЗА ПРОТЕЗИ ДЖОРДАН КЛИНИКЧетка за протези Jordan Clinic:Почистването на протезите е важно да се извършва както химически и механично за премахване на плаката и за предотвратяване развитието на гъбички.Четката е с ергономичен дизайн с две глави за по-ефективно почистване. Извитата основна глава..
5.56 лв.
ДЖОРДАН EXPERT CLEAN MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДЖОРДАН EXPERT CLEAN MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 41028
ДЖОРДАН EXPERT CLEAN MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИЧетката за зъби Expert Clean е знаков представител на първокласните инструменти и грижа за устната кухина. Уникалната технология на кръстосаните влакна Clean Tech осигурява нежно, но мощно почистване. Средната твърдост на влакънцата е идеална за безупреч..
6.71 лв. 7.46 лв.
ДЖОРДАН EXPERT CLEAN SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДЖОРДАН EXPERT CLEAN SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 38339
ДЖОРДАН EXPERT CLEAN SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИЧетката за зъби Expert Clean е знаков представител на първокласните инструменти и грижа за устната кухина. Уникалната технология на кръстосаните влакна Clean Tech осигурява нежно, но мощно почистване. Средната твърдост на влакънцата е идеална за безупречно..
6.71 лв. 7.46 лв.
ДЖОРДАН EXPERT CLEAN SOFT четка за зъби ПРОМО ДЖОРДАН EXPERT CLEAN SOFT четка за зъби ПРОМО
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 59526
ДЖОРДАН ПРОМО EXPERT CLEAN SOFT четка за зъбиЧетката за зъби Expert Clean е знаков представител на първокласните инструменти и грижа за устната кухина. Уникалната технология на кръстосаните влакна Clean Tech осигурява нежно, но мощно почистване. Средната твърдост на влакънцата е идеална за безу..
5.00 лв. 5.56 лв.
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 60789
ДЖОРДАН EXPERT WHITE MEDIUM избелваща четка за зъби за възрастни с активен въгленExpert White™ Уникална полираща технология за превъзходно премахване на петна.Характеристики:Активен връх със спираловидни нишки - ефективно достига кътниците.Калциев карбонат и активен въглен за повишено отстраняване н..
7.45 лв.
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 60788
ДЖОРДАН EXPERT WHITE SOFT избелваща четка за зъби за възрастни с активен въгленExpert White™ Уникална полираща технология за превъзходно премахване на петна.Характеристики:Активен връх със спираловидни нишки - ефективно достига кътниците.Калциев карбонат и активен въглен за повишено отстраняване на ..
7.45 лв.
ДЖОРДАН FRESH BREATH паста за зъби 75 мл
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 18285
ДЖОРДАН FRESH BREATH паста за зъби 75 млFresh Breath има усъвършенствана формула, която се бори ефективно с лошия дъх и оставя устата ви свежа до 12 часа.Той има допълнително количество цинк, който активно намалява лошия дъх.Вкусът съдържа компонента Optafresh®, който е клинично доказано, че намаляв..
5.01 лв. 5.57 лв.
ДЖОРДАН GUM PROTECTOR CLINIC SUPERSOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 40359
Jordan Gum Protector Clinic Toothbrush / Джордан Гъм Протектор Клиник Четка за зъби Предназначение:Четка за зъби с ултра мека твърдост. Описание:Предпазва венеца. 74% рециклирана пластмаса в четката за зъби. Ултрамеки и меки косми. Увреждането на зъбния емайл и венците е по-сериозен про..
5.86 лв. 6.51 лв.
ДЖОРДАН Hello Smile  ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДЕТС МАГНИТ 9+ год ДЖОРДАН Hello Smile  ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДЕТС МАГНИТ 9+ год
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 36232
ДЖОРДАН Hello Smile  ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДЕТС МАГНИТ 9+ годМарката Jordan отдавна е известна със своите изключително качествени продукти за лична хигиена. Точно такава е тази четка. Тя е от линията Hello Smile, специално създадена за деца над 9-годишна възраст. Благодарение на ергономичната дръж..
6.71 лв. 7.46 лв.
ДЖОРДАН KIDS FLOSSER конец за зъби за деца 5+ год
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 60599
ДЖОРДАН KIDS FLOSSER конец за зъби за деца 5+ годJordan Kids Flosser е зъбен конец за деца над 5 години. Конецът има свеж плодов вкус. Фината нишка и малка дръжка се вписват перфектно в ръката на детето. В комплекта са включени 36 бр. вложки и една дръжка.Начин на приложение: Преместете нишката ..
8.42 лв. 9.35 лв.
ДЖОРДАН SENSITIVE ULTRA SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 59212
ДЖОРДАН TARGET SENSITIVE ULTRA SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИJordan Target Sensitive представлява ултрамека четка за зъби изработена от прозрачна пластмаса. Продуктът се отличава с изключително тънки влакна с дебелина 0,01 мм, които  проникват в междузъбните пространства и старателно измиват..
5.00 лв. 5.56 лв.
ДЖОРДАН STEP BY STEP SOFT детска четка за зъби 6-9 години х 2 бр ПРОМО ДЖОРДАН STEP BY STEP SOFT детска четка за зъби 6-9 години х 2 бр ПРОМО
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 59561
ДЖОРДАН STEP BY STEP детска четка за зъби 6-9 години х 2 бр ПРОМОЧетката за зъби Jordan Step 3 за деца от 6 до 9 години е предназначена за възрастта, когато има както млечни, така и постоянни зъби. Ярката и интересна четка Jordan ще направи ежедневното миене на зъбите на вашето дете удоволствие. Про..
7.56 лв. 8.40 лв.
ДЖОРДАН TARGET SENSITIVE ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ 0,01 ММ ДЖОРДАН TARGET SENSITIVE ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ 0,01 ММ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 44363
ДЖОРДАН TARGET SENSITIVE ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ 0,01 ММJordan Target Sensitive представлява ултрамека четка за зъби изработена от прозрачна пластмаса. Продуктът се отличава с изключително тънки влакна с дебелина 0,01 мм, които  проникват в междузъбните пространства и старателно измиват ос..
6.71 лв. 7.46 лв.
ДЖОРДАН TARGET WHITE MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 36467
ДЖОРДАН TARGET WHITE MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИТърсите ли четка за зъби, която ефективно ще почисти зъбите и устата от натрупването на плака, и в същото време няма да раздразни венците? Изберете новия модел от марката Jordan с оптимална твърдост на влакната! Target White има влакна от WhiteTech ™, за..
6.71 лв. 7.46 лв.
ДЖОРДАН TARGET WHITE SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 36225
ДЖОРДАН TARGET WHITE SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИТърсите ли четка за зъби, която ефективно ще почисти зъбите и устата от натрупването на плака, и в същото време няма да раздразни венците? Изберете новия модел от марката Jordan с оптимална твърдост на влакната! Target White има влакна от WhiteTech ™, за д..
6.71 лв. 7.46 лв.
ДЖОРДАН TARGET ТЕЕТН MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 22514
ДЖОРДАН TARGET TEETH MEDIUM ЧЕТКА ЗА ЗЪБИТърсите ли четка за зъби, която ефективно ще почисти зъбите и устата от натрупването на плака, и в същото време няма да раздразни венците? Изберете новия модел от марката Jordan с оптимална твърдост на влакната! Target Teeth има влакна от WhiteTech ™, за..
5.00 лв. 5.56 лв.
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 16062
ДЖОРДАН TARGET TEETH SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИТърсите ли четка за зъби, която ефективно ще почисти зъбите и устата от натрупването на плака, и в същото време няма да раздразни венците? Изберете новия модел от марката Jordan с оптимална твърдост на влакната! Target Teeth има влакна от WhiteTech ™, за д..
5.56 лв.
ДЖОРДАН ULTIMATE YOU SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДЖОРДАН ULTIMATE YOU SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ
-10 %
Производител: ДЖОРДАЙ ОСЛО Арт.номер: 40360
ДЖОРДАН ULTIMATE YOU SOFT ЧЕТКА ЗА ЗЪБИJordan разработи четката за зъби Ultimate You  с  влакна, които не дразнят, но нежно почистват и масажират, предотвратявайки кървене и дискомфорт. Специално профилираната дръжка, покрита с неплъзгащ се материал, ляга удобно в ръката и позволява ц..
6.71 лв. 7.46 лв.
Показани са от 1 до 30 от 45 резултата (2 страници)