Меню
Количка

ЕКОМЕР капс х 60 бр

Ecomer 60 caps. / Екомер 60 капс. - Имунитет
ЕКОМЕР капс х 60 бр
 • Наличност: В наличност
 • Производител: ЕВРОМЕД
 • Арт.номер: 39010
 • Тегло: 0.11кг
39.93 лв.
Ecomer съдържа масло от черен дроб на акула. АКГ са активната съставка в този продукт, който се използва за повишаване на имунитета. В човешкия организъм се срещат най-вече в майчиното мляко, костния мозък и черния дроб.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.
ЕКОМЕР капс. х 60 /ECOMER caps. х 60През 50-те години на миналия век, д-р Астрид Брохулт работи в известната Каролинска Университетска болница в Стокхолм, Швеция. Тя решава да проучи кое е активното вещество в здравия костен мозък – органът, който произвежда всички кръвни клетки. След няколкогодишни изследвания става ясно, че важна група активни вещества в костния мозък са Алкилглицеролите (АКГ). След още проучвания тя открива, че маслото от черен дроб на акула съдържа най-висока концентрация на АКГ. След това то е проучвано и изследвано в продължение на десетилетия, и е разработен продукт, който днес се произвежда в Швеция (от фирмата Natumin Pharma). Търговското му наименование е Ecomer.
Какво представлява Ecomer?Ecomer съдържа масло от черен дроб на акула. АКГ са активната съставка в този продукт, който се използва за повишаване на имунитета. В човешкия организъм се срещат най-вече в майчиното мляко, костния мозък и черния дроб.Ecomer се прилага за подобряване на имунитета:
 •   по време на грипни епидемии
 •   при различни вирусни, бактериални и гъбични инфекции
 •   за преодоляване на стрес и умора
 •   като допълнение към лъчетерапията и химиотерапията
 •   при алергични заболявания и бронхиална астма
 •   при херпес и хеаптит
 •   за по-бързо заздравяване на рани от различен произход
  Начин на действие на АКГАКГ принадлежат към семейството на етер-липидите, които са химически вещества с ясно изразена биологична активност. При бозайниците алкилглицеролите се срещат в органите, които произвеждат кръв. Най-високата концентрация на АКГ е в маслото от черен дроб на акула!  За сравнение – майчината кърма съдържа 10 пъти повече АКГ, отколкото кравето мляко.* Подобряват действието на имунната система* Регулират производството на левкоцитите до нормалните им нива* Увеличават активността на гранулоцитите и макрофагите (първичен имунен отговор), а също така и на Т-, и В- лимфоцитите (вторичен имунен отговор)* Ускоряват производството на антителаС какво Еcomer превъзхожда останалите продукти с масло от черен дроб на акула?          Ecomer е чист природен продукт без химични добавки. Не съдържа холестерол, нито консерванти.
  • Не е химически обработван, пречиства се само по физичен път – молекулярна дестилация. Така се отстраняват токсините, живака и тежките метали. • В Ecomer, Vit.А и Vit.D са отстранени от извлеченото масло до абсолютния минимум, за да не повлияват страничния прием на витамини, както и да се избегне хипервитаминоза на организма (най-вече при малки деца). • Съдържанието на сквален е под 1%, защото е установено, че той повишава холестерола (основна причина за инфаркт и инсулт). Ecomer може да се приема заедно с други лекарства, за разлика от имуностимулаторите, съдържащи биофлавоноиди или спиртни извлеци. • Ecomer е избран за продукт на годината през 1987 г. в Швеция!
  • Приложение: По 1-2 капсули, 2-3 пъти дневно. При деца до 12 години – 1-2 капсули дневно.
  • Състав на 1 капсула: 250 mg масло от черен дроб на акула (от които 20% алкилглицероли) Обвивка на капсулата: 102.1 мг желатин, 41 мг глицерол, 16.9 мг вода Опаковка: 60 капсули
  Произведено за ЕВРОМЕД

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:


Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

 

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.81 лв

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

6.58 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

8.03 лв.

 

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

14.23 лв.

 

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.26 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

11.64 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

12.84 лв.

 

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

20.30 лв.

 

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

2.50 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: ekomer