Меню
Количка

ENGELHARD ARZNEIMITTEL

Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 51203
Дъвчащи капсули с портокалов вкус.Хранителна добавка.Подпомага нормалната функция на мозъка. Включените в състава Омега 3, Омега 6, магнезий и цинк допринасят за поддържане на оптимална концентрацията и способстват за балансирано и уравновесено поведение при децата.ЕСПРИКО оказва благоприятен ефект ..
43.56 лв.
ИСЛА ДЖУНИЪР пастили х 20 бр
-10 %
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 50299
Исла джуниър пастили съдържат екстракт от Исландски лишей.Специалния билков екстракт съдържащ се в пастилите се състои от повече от 80 % Муцини. При смучене на пастилите, този концентриран екстракт се разтваря и покрива лигавицата на устата и гърлото като балсам, където оказва своето благотворно и з..
11.18 лв. 12.42 лв.
ИСЛА КАСИС пастили х 30 бр
-10 %
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 25203
Подходящ е при оплаквания, свързани с гърлото и причинени от: суха кашлица и пресипналост, преумора на гласните връзки, пресъхване на гърлото, сухота в устата, ограничено дишане през носа.Исла Касис може да се използва и като профилактика, за предпазване на чувствителните гласни връзки от преумора.П..
10.91 лв. 12.12 лв.
ИСЛА МЕДИК АКУТ ЦИТРУС и МЕД пастили х 20 бр
-10 %
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 57479
ИСЛА МЕДИК АКУТ ЦИТРУС + МЕД пастили * 20Исла Медик Акут цитрус и мед е продукт, предназначен за облекчаване на симптоми, свързани с настинка и възпалено гърло като пресипналост и дразнене, сухота и възпаление на гласните връзки. Тези оплаквания могат да бъдат резултат от непродуктивна суха кашлица,..
15.04 лв. 16.71 лв.
ИСЛА МЕДИК ВОЙС пастили х 20 бр ИСЛА МЕДИК ВОЙС пастили х 20 бр
-10 %
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 57581
Пастилите съдържат воден екстракт от Исландски лишей (0.4 - 0.8 : 1), карбомер, ксантанова гума, натриев хиалуронат. Други съставки:Акация, сорбитол, малтитол, безводна лимонена киселина, ацесулфам калий, левоментол, ароматизанти, оцветители от растителен екстракт (морков/ ..
15.17 лв. 16.85 лв.
ИСЛА МИНТ пастили х 30 бр
-10 %
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 10405
Съставките в Исла-Минт образуват защитен слой върху лигавицата на дихателните пътища. По този начин възпалената лигавица е предпазена и се възстановява по-бързо. Благоприятният ефект на пастилите се наблюдава особено при оплаквания, свързани с гърлото и причинени от: • суха кашлица и дрезгав глас; ..
10.91 лв. 12.12 лв.
ИСЛА МУС пастили х 30 бр
-10 %
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 10770
Съставките в Исла-Мус образуват защитен слой върху лигавицата на дихателните пътища. По този начин възпалената лигавица е предпазена и се възстановява по-бързо. Благоприятният ефект на пастилите се наблюдава особено при оплаквания, свързани с гърлото и причинени от:• суха кашлица и дрезгав глас;• пр..
10.91 лв. 12.12 лв.
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 18523
Низита спрей за нос осигурява фино разпрашено впръскване и се използва при случаи на суха носна лигавица.• подпомага отпушването на носа, например при настинка• почиства и овлажнява носната лигавица, например при условия на сух въздух• омекотява струпеите и круститеНизита спрей за нос не съдържа кон..
11.50 лв.
НИЗИТА унгв 20 гр
-10 %
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 13093
Низита унгвент за нос се използва в случаите на суха носна лигавица.• подпомага отпушването на носа, например при настинка• почиства и овлажнява носната лигавица, например при условия на сух въздух• омекотява струпеите и крустите.Низита унгвент за нос е подходящ за възрастни, деца и кърмачета.Активн..
10.65 лв. 11.83 лв.
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 11759
ПРОСПАН ЕФФ ТБ Х 10 ВЕДРА ПРОСПАН ефф. табл. 65 мг. * 10Листовка: информация за пациентаПроспан 65 mg ефервесцентни таблеткиСух екстракт от листа на бръшлянProspan 65 mg effervescent tabletsHedera helix folium extractum siccumПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате то..
13.65 лв.
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 48720
Проспан Ликвид (Prospan Liquid) представлява лекарствен продукт без лекарско предписание, под формата на прах за перорален прием, съдържащ активно вещество сух екстракт от листа на бръшлян, който се използва за лечение на кашлица и бронхит. Проспан Ликвид се използва за симптоматично лечение на: хро..
12.60 лв.
ПРОСПАН сироп 100 мл
-4 %
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 2463
Prospan сироп представлява сироп за перорално приложение.Проспан сироп се използва за симптоматично лечение на хронични възпалителни бронхиални заболявания и остри възпаления на дихателните пътища, придружени с кашлица.Активни съставки:Сух екстракт от листа на бръшлян (Hedera helix folium extra..
12.04 лв. 12.54 лв.
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 33073
Prospan сироп представлява сироп за перорално приложение.Проспан сироп се използва за симптоматично лечение на хронични възпалителни бронхиални заболявания и остри възпаления на дихателните пътища, придружени с кашлица.Активни съставки:Сух екстракт от листа на бръшлян (Hedera helix folium extra..
17.75 лв.
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 2464
Prospan капки представлява разтвор за перорално приложение.Проспан се използва за подобряване оплакванията при хронични възпалителни бронхиални заболявания; остри възпаления на дихателните пътища, придружени с кашлица.Активни съставки:Активното вещество е сух екстракт от листа на бръшлян (Hedera hel..
17.16 лв.
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 48721
Prospan lozenges при кашлица 26 мг 20 таблетки за смучене Engelhard Arzneimittel представлява висококачествен лекарствен продукт без рецепта за възрастни и деца над 2 години. Проспан при кашлица 26 мг 20 таблетки за смучене Енгелхард Арцнаймител се препоръчва при кашлица, предизв..
18.86 лв.
Производител: ENGELHARD ARZNEIMITTEL Арт.номер: 2967
Trachisan се използва за локално лечение на възпаления и инфекции на устната кухина и гърлото, като възпаления на устна лигавица и венци, пародонтит (възпаление на венците с прогресиращо оголване и разклащане на зъбите), глосит (възпаление на езика), ангина, фарингит (възпаление на гърлото), затрудн..
12.64 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)