Меню
Количка

EU

Производител: EU Арт.номер: 60770
HEAVY DUTY крем за крака с 25% урея, масла от ший и лавандула 75 млHeavy Duty Foot Cream 25% Urea представлява крем за крака с 25% урея, масла от ший и лавандула. Осигурява ефективна грижа за суха и силно напукана кожа на ходилата. Съдържа урея, която има нежен пилинг ефект и хидратира, а маслото от..
5.53 лв.
Производител: EU Арт.номер: 51368
Wilkinson Sword Extra 2 Beauty е самобръсначка за жени, предназначена за гладко и нежно бръснене на всяка една зона на тялото. Самобръсначката притежава две ножчета и овлажняваща лента съдържаща Алое Вера, която осигурява прецизно и гладко плъзгане на ножчетата по кожата без да предизвиква..
3.21 лв.
Производител: EU Арт.номер: 59945
WILKINSON SWORD XTREME 3 COMFORT дамска самобръсначка х 1 брWilkinson Sword Xtreme 3 Comfort е самобръсначка, притежаваща 3 ножчета, които лесно и гладко се грижат за вашата кожа без да я раздразняват, с помощта на овлажняваата лента. Овлажняващата лента съдържа кокосово масло, което спомага за лесн..
2.10 лв.
Производител: EU Арт.номер: 51926
АНАТОМИЧНО ПАРЧЕ ЗА РОДИЛКИ N 5 * 20 брНачин на употреба:Отлепете предпазната лента и поставете подложката с лепящата част към бельото.Състав:абсорбент, полиетилен, целулозна вата, нетъкан текстил.Размер:5Опаковка:20 броя..
5.88 лв.
Производител: EU Арт.номер: 47434
АНАТОМИЧНО ПАРЧЕ ЗА РОДИЛКИ N 4 * 20 брНачин на употреба:Отлепете предпазната лента и поставете подложката с лепящата част към бельото.Състав:абсорбент, полиетилен, целулозна вата, нетъкан текстил.Размер:4Опаковка:20 броя..
4.95 лв.
Производител: EU Арт.номер: 49151
Sereni  Anatomical pieces №5 20 pcСерени Анатомични парчета №5 20 бр Състав:суперабсорбент, тишу, непропускащи прегради, непромукаем външен слой Продуктът не съдържа опасни за здравето компоненти. Предназначение: При лека и тежка инконтиненция.Съхранение: На сухо и проветриво място.Произвeдено ..
9.86 лв.
Производител: EU Арт.номер: 47647
БОНБОНИ ГОЛИЯ ACTIV PLUS 34 гр /сини/ без захар х 1 брБонбоните Голия Актив освежават дъха и успокояват възпалено и раздразнено гърло. С бързо облекчаващо действие, което се дължи на комбинацията от евкалипт и ментол. Не съдържа захар и глутен. Предлага се в опаковка от 34 г.Състав: подсладител..
1.47 лв.
Производител: EU Арт.номер: 41055
СТЕРИЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА ПРОБИ С ЛЪЖИЧКА 60 млПредназначение:За съхранение на лабораторни проби (урина, екскременти и др.)Съхранение:В оригиналната опаковка, в чисти, сухи, закрити помещения, без достъп на пряка слънчева светлина и далече от топлинни източници.Вместимост:60 мл.Опаковка:1 брой...
0.68 лв.
Производител: EU Арт.номер: 35068
СТЕРИЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА УРИНА 20 млПредназначение:За съхранение на лабораторни проби (урина, екскременти и др.)Съхранение:В оригиналната опаковка, в чисти, сухи, закрити помещения, без достъп на пряка слънчева светлина и далече от топлинни източници.Вместимост:20 мл.Опаковка:1 брой...
0.59 лв.
Производител: EU Арт.номер: 47200
Стерилен контейнер за урина с вместимост 25мл. Контейнерът е изработен от нетоксична пластмаса. Затваря се плътно с капачка на винт.  Съхранение : На сухо и проветриво място.Далеч от пряка слънчева светлина...
0.59 лв.
Производител: EU Арт.номер: 33196
КОНТЕЙНЕР СТЕРИЛЕН ЗА УРИНА 30 мл. За лабораторни изследвания , проби..
0.44 лв.
Производител: EU Арт.номер: 32982
СТЕРИЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА УРИНА 60 млПредназначение:За съхранение на лабораторни проби (урина, екскременти и др.)Съхранение:В оригиналната опаковка, в чисти, сухи, закрити помещения, без достъп на пряка слънчева светлина и далече от топлинни източници.Вместимост:60 мл.Опаковка:1 брой...
0.95 лв.
Производител: EU Арт.номер: 56913
СТЕРИЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА ФЕКАЛИИ 30 млПредназначение:За съхранение на лабораторни проби (урина, екскременти и др.)Съхранение:В оригиналната опаковка, в чисти, сухи, закрити помещения, без достъп на пряка слънчева светлина и далече от топлинни източници.Вместимост:30 мл.Опаковка:1 брой...
0.44 лв.
Производител: EU Арт.номер: 37988
Стерилен контейнер за фекалии Обем - 60 мл.Винтова капачка с лъжичка...
0.39 лв.
Производител: EU Арт.номер: 52503
Лаксатинил Фрукт е мармалад от растителен произход и приятен вкус със слабително действие, който по естествен начин стимулира чревната перисталтика и нормализира изхожданията.Специално подбраната комбинация от Тамаринд, Касия, Кориандър оказва положителен ефект при нарушена функция на червата и хран..
9.87 лв.
Производител: EU Арт.номер: 43495
  Уместни за употреба от нуждаещи се, с умерена инконтиненция, по време на сън.Предлагат се в размери S,M,L,XL.Подходящи за ПОДВИЖНИ и ЛЕЖАЩО БОЛНИ хора...
10.46 лв.
Производител: EU Арт.номер: 51442
Agiva Professional Пясъчна пила за нокти е практична пила за нокти, която ви позволява да полирате и оформяте вашите нокти до постигане на съвършен блясък и желаната форма. Агива Профешънъл Пясъчна пила за нокти е изработена от висококачествени материали, които гарантират здравето и ц..
1.66 лв.
Производител: EU Арт.номер: 9602
ПОДЛОЖКИ ЗА БЕБЕ СЕРЕНИ 4 L * 20 брСъстав: абсорбент, полиетилен, целулозна вата, нетъкан текстил.Съхранение: на сухо и проветриво мястоНачин на употреба: Отлепете предпазната лента и поставете подложката с лепящата част към бельото на бебето.Продуктът не съдържа опасни за здравето компоненти.Опаков..
4.75 лв.
Производител: EU Арт.номер: 51369
САМОБРЪСНАЧКА WILKINSON СЕНСИТИВ e предназначена специално за жени и съобразена с нуждите на нежната дамска кожа. Самобръсначките за еднократна употреба са създадени, за да осигурят плътно и удобно бръснене всеки път.Xtreme 3 Sensitive, има 3 гъвкави остриета, които следват ..
2.10 лв.
Производител: EU Арт.номер: 59822
ВОСЪЧНИ ТАПИ ЗА УШИ БИОТАБ * 2 бр.ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ         1. Винаги мийте ръцете внимателно, преди да поставите тапите.         2. Извадете памука от ухото (ако има такъв).     &..
1.50 лв.
Производител: EU Арт.номер: 32839
Plugs for ears Ototap wax 20 br.Тапи за уши Ототап восък 2 бр. ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ 1. Винаги мийте ръцете внимателно, преди да поставите тапите. 2. Извадете памука от ухото (ако има такъв). 3. Оформете тапата, за да влезе в ушния канал правилно. 4. Вкарайте тапата в ухото. 5. За да изкарате - бав..
1.95 лв.
Производител: EU Арт.номер: 32840
СИЛИКОНОВИ ТАПИ ЗА УШИ ОТОТАП * 2 брСпециални защитни тапи за уши, изработени от моделируем силикон, които служат за защита срещу вода, въздух и шум. Гъвкави, моделират се лесно и позволяват отлично прилепване към ухото. Използват се и при спане, учене, пътуване и т.н. Подходящи са за многократна уп..
2.73 лв.
Производител: EU Арт.номер: 40159
Чаршафите са подходящи за пациенти, които са на легло и служат за предпазване на матрака или дюшека, при пациенти които страдат от някоя от формите на инконтиненция. Аливио чаршаф в размер 60/90 см. е идеален за повечето матраци. Подходящи са за ЛЕЖАЩО БОЛНИ хора.  Основна причина, поради ..
6.69 лв.
Показани са от 1 до 23 от 23 резултата (1 страници)