Меню
Количка

ФЕРЕТАБ капс x 30 бр

Feretab Comp. 30 capsules / Феретаб комп. 30 капсули - Лекарства с рецепта
ФЕРЕТАБ капс x 30 бр
  • Наличност: В наличност
  • Производител: МILVE
  • Арт.номер: 14568
  • Тегло: 0.20кг
4.54 лв.
Mоже да бъде закупен с рецепта на място в Аптеки Феникс
Феретаб коми. принадлежи към фармакотерапевтичната група на желязо в комбинация с фолиева киселина. Тачи комбинация е подходяща за поддържане, съответно за възстановяване на нормалните нива на желязото и фолиевата киселина в кръвта, при повишените нужди по време на бременност.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

ФЕРЕТАБ капс x 30 бр от Аптеки Феникс

Feretab Comp. 30 capsules / Феретаб комп. 30 капсули

КАКВО СЪДЪРЖА ФЕРЕТАБ? Всяка капсула с удължено освобождаване съдържа лекарствените вещества Ferrous 152,10 мг  и Folic acid 0,50 мг Помощни вещества: лактоза монохидрат, полиакрилат дисперсия 30 %, колоидален силициев диоксид, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, азорубин  Е122, жълт хенолин Е104, титанов диоксид Е171 и желатин.КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ФЕРЕТАБ? ФЕРЕТАБ комп. принадлежи към фармакотерапевтичната група на желязо в комбинация с фолиева киселина. Активните съставки на лекарството са железен фумарат и фолиева киселина. Тази комбинация е подходяща за поддържане, съответно за възстановяване на нормалните нива на желязото и фолиевата киселина в кръвта, при повишените нужди по време на бременност.По този начин Феретаб комп. предпазва от усложнения, като например анемия, аборт, кръвоизливи, преждевременно раждане и нарушения в умственото развитие на новороденото вследствие на недостиг на желязо и фолиева киселина.ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА ФЕРЕТАБ? Феретаб комп. капсули с удължено освобождаване се използва за лечение на недостиг на желязо и доказан недостиг на фолиева киселина, особено при анемия, свързана с бременността.КОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ФЕРЕТАБ компл.? Лекарственият продукт не трябва да се употребява: - Ако сте алергични към лекарствените или към някое от помощните вещества - Ако имате заболявания, които са свързани с претоварване на организма с желязо - При нарушаване в усвояването с желязото - анемия, дължаща се на смущения в обмяната на желязотоБРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ Феретаб комп. капсули с удължено освобождаване е подходящ за употреба по време на бременност и през периода на кърмене.НАЧИН, ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА Дозата и продължителността на лечение се определя от лекуващия лекар. Важно е да вземете лекарството така, както ви го е изписал лекаря. Опитайте се да вземете лекарството по едно и също време всеки ден.Начин на приложение: Капсулите трябва да се приемат цели без да се дъвчат, преди хранене заедно с обилно количество течност.Обичайната доза е една капсула дневно. При изявен недостиг на желязо и фолиева киселина, дневната доза трябва да се увеличи до 2-3 капсули.Лечението с Феретаб трябва да продължи най-малко 8-12 седмици след нормализирането на кръвната картина, докато недостигът на желязо  напълно се преодолее.ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ Обикновено Феретаб комп. капсули с удължено освобождаване се понася добре. В отделни случаи могат да възникнат преходни нежелани ефекти от страна на стомашно-чревния тракт, като чувство на тежест, стомашни спазми и повръщане.Може да се появят оцветени в черно изпражнения, но това не е от съществено значение.Производител: Milve

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите ФЕРЕТАБ капс x 30 бр от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт
Етикети: feretab