Меню
Количка

ФИКОСОТА СИНТЕЗ

Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62247
БЛЕЙЗИ PROFESSIONAL CITRUS POWER препарат за миене на съдове 400 млСъдомиещият препарат Blazy гарантира професионалното почистване и на най-замърсените съдове. Новото Blazy премахва мазнините, придава искряща чистота и дълготрайно цитрусово ухание на съдовете.Състав:5 – 15 % анионни ПАВ, нейоногенни..
2.78 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62246
БЛЕЙЗИ PROFESSIONAL COOL MINT препарат за миене на съдове 400 млСъдомиещият препарат Blazy гарантира професионалното почистване и на най-замърсените съдове. Новото Blazy премахва мазнините, придава искряща чистота и дълготрайно ментово ухание на съдовете. Състав:5 – 15 % анионни ПАВ, нейоногенн..
2.78 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62245
БЛЕЙЗИ PROFESSIONAL WILD BERRY препарат за миене на съдове 400 млСъдомиещият препарат Blazy гарантира професионалното почистване и на най-замърсените съдове. Новото Blazy премахва мазнините, придава искряща чистота и дълготрайно плодово ухание на съдовете. Състав:5 – 15 % анионни ПАВ, нейоноген..
3.02 лв.
ЕХО CLEAN POWER препарат за измиване на съдове с биосърфактанти 400 мл
Топ цена
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 65438
ЕХО CLEAN POWER препарат за измиване на съдове с биосърфактанти 400 млЕхо Clean Power Препарат за съдове е с 90% естествено извлечени съставки и с над 95% биоразградими съставки, което ви носи спокойствие за околната среда. Не съдържа микропластмаса. Нежен към кожата, устойчив на..
2.13 лв.
ЕХО EXPERT APPLE & MINT препарат за измиване на съдове с аромат на ябълка и мента 400 мл
Топ цена
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62348
ЕХО EXPERT APPLE & MINT препарат за измиване на съдове с аромат на ябълка и мента 400 млЕхо Expert Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и със свеж аромат на ябълка и мента. Със спец..
2.13 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 65452
ЕХО EXPERT APPLE & MINT препарат за измиване на съдове с аромат на ябълка и мента 700 млЕхо Expert Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и със свеж аромат на ябълка и мента. Със спец..
3.82 лв.
ЕХО EXPERT LEMON препарат за измиване на съдове с аромат на лимон 400 мл
Топ цена
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62346
ЕХО EXPERT LEMON препарат за измиване на съдове с аромат на лимон 400 млЕхо Expert Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и със свеж аромат на лимон. Със специално разработените си мощна ..
2.13 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 65453
ЕХО EXPERT LEMON препарат за измиване на съдове с аромат на лимон 700 млЕхо Expert Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и със свеж аромат на лимон. Със специално разработените си мощна ..
3.82 лв.
ЕХО EXPERT OCEAN BREEZE препарат за измиване на съдове с аромат на морски бриз 400 мл
Топ цена
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62350
ЕХО EXPERT OCEAN BREEZE препарат за измиване на съдове с аромат на морски бриз 400 млЕхо Expert Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и със свеж аромат на океан. Със специално разработен..
2.13 лв.
ЕХО EXPERT POMEGRANATE препарат за измиване на съдове с аромат на нар 400 мл
Топ цена
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62349
ЕХО EXPERT POMEGRANATE препарат за измиване на съдове с аромат на нар 400 млЕхо Expert Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и със свеж аромат на нар. Със специално разработените си мощн..
2.13 лв.
ЕХО HYDROBALSAM CHAMOMILE препарат за измиване на съдове с аромат на лайка 400 мл
Топ цена
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62345
ЕХО HYDROBALSAM CHAMOMILE препарат за измиване на съдове с аромат на лайка 400 млЕхо Hydrobalsam Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е специално създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и с нежен аромат на лайка. Новата формула..
2.13 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 65450
ЕХО HYDROBALSAM CHAMOMILE препарат за измиване на съдове с аромат на лайка 700 млЕхо Hydrobalsam Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е специално създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и с нежен аромат на лайка. Новата формула..
3.82 лв.
ЕХО HYDROBALSAM LILAC препарат за измиване на съдове с аромат на люляк 400 мл
Топ цена
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62351
ЕХО HYDROBALSAM LILAC препарат за измиване на съдове с аромат на люляк 400 млЕхо Hydrobalsam Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е специално създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и с нежен аромат на люляк. Новата формула на ..
2.13 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 65451
ЕХО HYDROBALSAM LILAC препарат за измиване на съдове с аромат на люляк 700 млЕхо Hydrobalsam Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е специално създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и с нежен аромат на люляк. Новата формула на ..
3.82 лв.
ЕХО HYDROBALSAM MILK & HONEY препарат за измиване на съдове с аромат на мляко и мед 400 мл
Топ цена
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62347
ЕХО HYDROBALSAM MILK & HONEY препарат за измиване на съдове с аромат на мляко и мед 400 млЕхо Hydrobalsam Препарат за съдове представлява ефективно измивно средство за почистване на домакински съдове, което е специално създадено с деликатна грижа към кожата на ръцете и с нежен аромат на мед и мл..
2.13 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62391
КУХНЕНСКА РОЛКА ЕМЕКА WHITE 46 м х 1 брEmeka Maxdry Kitchen Roll представлява кухненска хартия за универсална употреба, специално създадена с изключително абсорбиращо действие, благодарение на новия обемен релеф. Домакинската хартия е без цвят и аромат, тя е с 20% по-здрава от преди, с три изключите..
8.63 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 65474
КУХНЕНСКА РОЛКА ЕМЕКА WHITE ПРОМО х 8 + 4 /12/ бр..
16.39 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 63396
КУХНЕНСКА РОЛКА ЕМЕКА WHITE х 2 брЕ искрящо бяла кухненска ролка със супер абсорбираща и мека, трипластова текстура;Кухненската ролка е супер здрава, което я прави икономична, а меката на допир тестура прави използването ѝ лесно и приятно.Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ..
2.79 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 50898
Съдържат натурален екстракт от алое вера за нежно почистване на бебешката кожа.           Направени са с пречистена вода.              С грижа за бебешката кожа - не съдържат оцвет..
0.00 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62428
ПАМПЕРС ГАЩИ PUFIES Fashion Nature 4 9-15 кг х 44 брБебешки гащички за еднокретна употреба, създадени с грижа за бебето и за природата с 0% целулоза, избелена с хлор, лосион, парфюм.Дизайнерска серия пелени, с цветни мотиви, десени, наподобяващи принтове на дрехи, с цветове и форми, вдъхновени ..
33.66 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 65967
ПАМПЕРС ГАЩИ PUFIES Fashion Nature 4 9-15 кг х 68 брНовите пелени Pufies Fashion & Nature с уникален и модерен дизайн, вдъхновен от природата.2 модела във всяка опаковка.Без агресивни съставки - 0% парфюм, лосион и целулоза, избелена с хлор.Материали с високо ниво на качество и безопасност. Дерм..
49.52 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 62429
ПАМПЕРС ГАЩИ PUFIES Fashion Nature 5 12-17 кг х 40 брБебешки гащички за еднокретна употреба, създадени с грижа за бебето и за природата с 0% целулоза, избелена с хлор, лосион, парфюм.Дизайнерска серия пелени, с цветни мотиви, десени, наподобяващи принтове на дрехи, с цветове и форми, вдъхновени..
26.50 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 59304
ПАМПЕРСИ ПЕЛЕНИ-ГАЩИ PUFIES SENSITIVE 4 MAXI 9-15 кг х 46 брГащичките за еднократна употреба Пуфис Сензитив са предназначение за деца между 9-15 кг. Усвояват влагата и поддържат кожата на детето суха за дълго време. Прилягат на извивките на тялото и същевременно осигуряват комфорт и свобода на движе..
33.66 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 63654
> Размер 6 (15+ кг)> Изключително меко коланче> До 12 часа защита от протичане> Дерматологично тествани> ХипоалергенниБебешките пелени гащички Pufies Sensitive Pants имат абсорбиращи каналчета за 3 пъти по-бързо попиване. Те разпределят течността равномерно и осигуряват защита от прот..
25.36 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 63653
Пелените гащи Pufies Pants Sensitive 7 осигуряват до 12 часа защита, благодарение на абсорбиращите каналчета, които разпределят равномерно течността. Те са изключително комфортни и лесни за употреба. Имат еластично коланче, което приляга идеално към тялото на детето. Изработени са от дишаща повърхно..
33.66 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 57984
Пелените Pufies sensitive 3 са изключително тънки и надеждни.Изработени са от изключително деликатни и меки материали.Благодарение на анатомичната си форма, бариерите против изтичане и супер попиващите сфери, бебешката кожа остава суха за дълъг период от време.В страничната си част, пелени..
33.66 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 56703
От 11 до 16 кг Когато бебето започне да пълзи, то се движи много повече и има нужда от оптимален комфорт. Ето защо създадохме новите гащички Pufies Sensitive, които предоставят така необходимото удобство, а бебето се чувства като облечено в памучни дрехи*. Новите гащички Pufies Sensitive&n..
33.66 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 56699
От 4 до 8 кг Когато бебето започне да пълзи, то се движи много повече и има нужда от оптимален комфорт. Ето защо създадохме новите гащички Pufies Sensitive, които предоставят така необходимото удобство, а бебето се чувства като облечено в памучни дрехи*. Новите гащички Pufies Sensitive&nbs..
0.00 лв.
Производител: ФИКОСОТА СИНТЕЗ Арт.номер: 56698
От 2 до 5 кг Когато бебето започне да пълзи, то се движи много повече и има нужда от оптимален комфорт. Ето защо създадохме новите гащички Pufies Sensitive, които предоставят така необходимото удобство, а бебето се чувства като облечено в памучни дрехи*. Новите гащички Pufies Sensitive&nbs..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 30 от 163 резултата (6 страници)