Меню
Количка

ФИТОФАРМА

Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 30706
АНТИСТРЕС капсули * 60 ФИТОФАРМАПредназначение:Облекчава нервното напрежение;Стимулира паметта и функционирането на цялостната нервна система;Подобрява настроението и вътрешния комфорт;Намалява чувството на страх, безпокойство, раздразнителност и умора;Подпомага дейността на сърцето и благоприятства..
13.36 лв.
Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 49740
ВИТАМИН D капсули 200 IU * 60 ФИТОФАРМАВитамин D се образува по естествен начин в човешкия организъм с помощта на слънчевата светлина и е незаменим за нашето здраве. Недостатъчното излагане или липсата на слънчева светлина ограничава естествения му синтез в тялото.Предназначение:Приемайте като допъл..
11.47 лв.
Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 28639
ВИТАМИН А 5000 IU капсули х 60 ФИТОФАРМ ВИТАМИН А 5000 IU капсули е хранителната добавка се прилага като помощно средство към хранителния режим, което: - допринася за нормалната дейност на имунната система; - подпомага нормалното функциониране на зрението; - допринася за нормалното протичане на мета..
7.99 лв.
Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 52084
ВИТАМИН B12 капсули 50 мкг * 60 ФИТОФАРМАПредназначение:Допринася за правилното функциониране на нервната система;Подпомага нормалния енергиен метаболизъм;Съдейства за образуването на червени кръвни клетки;Подкрепя имунната система;Помага за нормалния метаболизъм на хомоцистеина;Намалява чувството н..
7.26 лв.
Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 15895
ВИТАМИН Е 100МГ Х 60 СВОЙСТВА: Витамин Е се представлява от група съединения – токофероли (алфа, бета, гама и делта). Токоферолите участват в свързването на свободните радикали и процесите на детоксикация. По този начин се забавя стареенето на клетките в човешкия организъм. Добавката на токофе..
9.73 лв.
Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 54171
ЖЕЛЯЗО ПЛЮС КОМПЛЕКС капсули * 60 ФИТОФАРМАЖелязото е важна съставна част на хемоглобина - веществото в еритроцитите (червени кръвни клетки), което пренася кислород от белите дробове, за да го транспортира в организма. При недостиг на минерала, тялото не може да образува достатъчно здрави, носещи ки..
6.60 лв.
Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 15807
Lecivit 60 capsules PhytopharmaЛецивит 60 капсули Фитофарма Витамин А е мастноразтворим витамин, може да се съхранява в човешкото тяло и при физиологична необходимост да се транспортира с помощта на липидите и да се използва от организма. Той спомага за засилване на имунитета; подобрява зрението, съ..
10.43 лв.
Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 48332
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА Предназначение:за нормална когнитивна функция;подкрепя фертилитета и възпроизводството;поддържа нормална концентрация на тестостерон в кръвта;подобрява функцията на простатата и действа благоприятно върху сперматогенезата;подпомага дейността на отделителнат..
16.70 лв.
Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 54770
РИБЕНО МАСЛО ЗА ДЕЦА перли * 400 ФИТОФАРМАТази хранителна добавка е предназначена за деца. Представлява естествен източник на витамини А и Д и Омега-3 мастни киселини. Подпомага функционирането на мозъка, сърцето и имунната система. Поддържа кръвното налягане в нормални граници. Благоприятства добро..
12.20 лв.
Производител: ФИТОФАРМА Арт.номер: 42769
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМАПредназначение:Хранителната добавка се прилага като помощно средство към хранителния режим. Представлява естествен източник на Омега 3 мастни киселини и витамини А и D.        - Спомага за по-добра плътност на костите..
12.20 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)