Меню
Количка

Апарати за Кръвно Налягане - Сендо

АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD EASY
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52406
Zedd Easy е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвното налягане при бицепса. Зедд Изи е с  голям дисплей с големи цифри, за лесно разчетане на резултата. Индикатор на дисплея сигнализира при отчтането на аритмичен пулс ( неправилен сърдечен рит..
56.34 лв. 62.60 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD GO
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 55737
Zedd Go представлява автоматичен електронен апарат за измерване на кръвно налягане с индикатор за аритмичен пулс. Зед Гоу е предназначен за употреба на бицепса и е с прикрепен маншет. Разполага с функция памет за двама потребители, запаметяваща до 90 измервания. Компактен и лесен за използ..
93.90 лв. 104.33 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52390
Zedd Mini е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвно налягане на китката. Зедд Изи предлага напълно ефективна и лесна за използване технология за по-добро самообслужване и поддържане на здравето. Предоставя базова функционалност, без да се прави компромис в качеството. Опция за ..
41.72 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52866
Sendo Advance Automatic Blood Pressure Monitor представлява невероятен иновативен напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса, който предлага бързо, лесно, удобно и максимално точно самостоятелно измерване на стойностите в домашни условия. Сендо Адванс е проектиран з..
135.63 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 3-HIRA пълен автомат + адаптер АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 3-HIRA пълен автомат + адаптер
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 49509
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 3-HIRA пълен автомат + адаптерСендо апарат за кръвно Sendo Advance 3 за измерване на кръвно налягане над лакътя се изработва в съответствие с най - високите производствени стандарти, за да предложи дългосрочно наблюдение на сърдечно - съдовата система. Из..
150.26 лв. 166.95 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО ЕКОНОМИК полуавтомат
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 33119
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Economy е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Сендо Економи е с ръчно напомпване, като има опция за автоматично или ръчно изпускане на въздуха и е оборудван с удобен маншет, к..
84.50 лв. 93.89 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 31415
Апаратът за кръвно Sendo Primo е подходящ за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка. Сендо Примо е с голям дисплей и големи цифри за лесно, удобно и практично измерване. Стетоск..
46.94 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 54563
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Smart 2 е надежден модерен апарат за измерване на кръвното налягане при китката. Интуитивен и лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Сендо Смарт 2 ..
104.33 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО СМАРТ китков
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 33120
ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА СЕНДО СМАРТЕлектронен апарат Sendo Smart 2 е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. С компактен дизайн, поради което е изключително подходящ за употреба и по време на път. Лесен за употреба - само с натискането на ..
93.90 лв. 104.33 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 31414
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Standard Blood Pressure Monitor е подходящ за класическо измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на стетоскоп и помпа. Стетоскопът е разработен със специална високопроводима мембрана, което гарантира по-ясен звук з..
28.17 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.