Меню
Количка

ЮНИКОМС

Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 31431
АДАПТЕР ЗА ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ СЕНДО АДВАНСМодел: TQ-0600500v.Вход: 100 - 240 VAC, 50/60 Hz, 0,3 A.Изход: DC + 6V / 0,5A...
49.98 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 58212
АМИКО АКТИВ капсули * 60 брХранителна добавкаAmiKo Active е комплексен продукт, който допринася за поддържането на нормално кръвно налягане, сърдечно здраве и сърдечна функция.Състав:Калий (калиев хлорид), черен чесън на прах - обезмирисен (Allium Sativum) съдържание на S-Allyl-L-Cysteine >0,3%, ..
22.17 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 48044
Amiko е хранителна добавка, предназначена за поддържане на нормално кръвно налягане. Със своята уникална X120/80  формула в комбинация със специално селектиран екстракт от глог, Магнезий и витамин В6, Amiko има благоприятен ефект върху здравето на сърцето. Уникалната X120/80 формула съдърж..
20.16 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD EASY
-8 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52406
Zedd Easy е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвното налягане при бицепса. Зедд Изи е с  голям дисплей с големи цифри, за лесно разчетане на резултата. Индикатор на дисплея сигнализира при отчтането на аритмичен пулс ( неправилен сърдечен рит..
55.19 лв. 59.99 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО ZEDD GO
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 55737
Zedd Go представлява автоматичен електронен апарат за измерване на кръвно налягане с индикатор за аритмичен пулс. Зед Гоу е предназначен за употреба на бицепса и е с прикрепен маншет. Разполага с функция памет за двама потребители, запаметяваща до 90 измервания. Компактен и лесен за използ..
90.02 лв. 100.02 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52390
Zedd Mini е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвно налягане на китката. Зедд Изи предлага напълно ефективна и лесна за използване технология за по-добро самообслужване и поддържане на здравето. Предоставя базова функционалност, без да се прави компромис в качеството. Опция за ..
39.98 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52866
Sendo Advance Automatic Blood Pressure Monitor представлява невероятен иновативен напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса, който предлага бързо, лесно, удобно и максимално точно самостоятелно измерване на стойностите в домашни условия. Сендо Адванс е проектиран з..
129.98 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 3-HIRA пълен автомат + адаптер АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 3-HIRA пълен автомат + адаптер
-8 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 49509
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО АДВАНС 3-HIRA пълен автомат + адаптерСендо апарат за кръвно Sendo Advance 3 за измерване на кръвно налягане над лакътя се изработва в съответствие с най - високите производствени стандарти, за да предложи дългосрочно наблюдение на сърдечно - съдовата система. Из..
147.19 лв. 159.99 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО ЕКОНОМИК полуавтомат
-8 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 33119
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Economy е полуавтоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Сендо Економи е с ръчно напомпване, като има опция за автоматично или ръчно изпускане на въздуха и е оборудван с удобен маншет, к..
82.78 лв. 89.98 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 31415
Апаратът за кръвно Sendo Primo е подходящ за самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка. Сендо Примо е с голям дисплей и големи цифри за лесно, удобно и практично измерване. Стетоск..
41.98 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 54563
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Smart 2 е надежден модерен апарат за измерване на кръвното налягане при китката. Интуитивен и лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Сендо Смарт 2 ..
102.59 лв.
АПАРАТ ЗА КРЪВНО СЕНДО СМАРТ китков
-8 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 33120
ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА КИТКА СЕНДО СМАРТЕлектронен апарат Sendo Smart 2 е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. С компактен дизайн, поради което е изключително подходящ за употреба и по време на път. Лесен за употреба - само с натискането на ..
91.98 лв. 99.98 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 31414
Апаратът за измерване на кръвно налягане Sendo Standard Blood Pressure Monitor е подходящ за класическо измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на стетоскоп и помпа. Стетоскопът е разработен със специална високопроводима мембрана, което гарантира по-ясен звук з..
26.99 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 50682
Healthy Life b-PROTEKT е високо ефикасен синбиотик, съдържащ специално съчетани пребиотици (инулин и пектин), витамин С, витамин А, витамин В6 и цинк, с мощна имуностимулираща NV6X® формула, който спомага за поддържането на нормална имунна система, възстановява чревния баланс при стом..
25.50 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 57590
Bucconox е продукт за цистит и други проблеми на отделителната система, който оказва благоприятно въздействие върху здравето на бъбреците и уринарния тракт. Bucconox действа на три нива – (1) бързо върху възпалението; (2) върху причинителя; (3) дългосрочно срещу хронични появи.Bucconox съдържа уника..
18.83 лв.
ИНХАЛАТОР ЗАНО INSPIRE
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 50399
Уред за аерозолна терапия с медикаменти на марката Зано. Инхалаторът е ефективен при лечение на астма, алергии и други респираторни заболявания. Подходящ е за употреба и от деца. Гаранция - 3 години от закупуване на уреда.Характеристики:Компресорен тип инхалатор;Подходящ за възрастни и деца над 2 го..
89.99 лв. 99.99 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 56577
Kiddy Vit Multivitamins е хранителна добавка за деца над 3 години под формата на желирани бонбони с билката Ракитник (Облепиха), плодов концентрат и витамини. Киди Вит подпомагат детската имунна система, паметта и мозъчната дейност, както и състоянието на кожата, а заед..
22.17 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 57253
Neovista Next е хранителна добавка от Healthy Life с мощна комбинация от антиоксиданти и микроелементи, които допринасят както за поддържането на ясно зрение през деня и нощта, така и за активната грижа на зрителната система в бъдеще. Neovista Next съдържа уникалната съставка годжи бери – добре позн..
27.71 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 27472
Неовиста на Helathy Life е икзлючителнa хранителна добавка, която спомага за поддържането на Вашето добро зрение. Продуктът съдържа специално разработена формула, комбинираща LAB3X®, витамин С, астаксантин и селен, с грижа за вашето добро зрениe. LAB3X® е единственна по рода..
38.82 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 54831
Optavid представлява медицинско изделие, капки за очи, които овлажняват, успокояват, облекчават зачервяването на очите. Капките за очи Оптавид създават еластичен, прозрачен защитен филм върху роговицата, за да се предотвратят вредни влияния от външни фактори или от свободните радикали..
21.41 лв.
РЕНОВАКС РАПИД табл х 120 бр
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 57818
РЕНОВАКС РАПИД таблетки * 120 брХранителна добавкаRenovax Rapid е продукт, разработен за активна грижа за Вашите стави и мускули. Renovax Rapid съдържа натурални съставки с доказана висока ефективност при изменения на ставния хрущял, настъпващи с възрастта, както и за подкрепа при интензивно физичес..
49.91 лв. 55.46 лв.
СЕЛЕНОГИН СУПЕР капс x 28 бр
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 59082
СЕЛЕНОГИН СУПЕР капсули * 28 брХранителна добавкаВнимание:Селеногин Супер е хранителна добавка.Не превишавайте препоръчителната дневна доза.Да се съхранява на сухо и проветриво място при температура под 25°С.Да се съхранява на недостъпно за деца място.Да не се използва като заместител на разнообразн..
32.94 лв. 36.60 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 23416
Selenogin e хранителна добавка на основата на натурални съставки като екстракт от Гинко Билоба и Селен, извлечен от Райски орех, която подпомага оросяването на мозъка и крайниците, има силен антиоксидантен ефект, понижава кръвното налягане, действа съдоразширяващо, подобрява паме..
33.25 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 53880
Stamatin е хранителна добавка за здрава и добре функционираща имунна система. Съдържайки само натурални съставки и специално разработената формула IMN3X, Stamatin спомага за поддържането на добър физически и психически тонус всеки ден. Специалната формула IMN3X на Stamatin съдържа само естествени съ..
22.17 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 56842
Stamatin Kids от Healthy Life е течна хранителна добавка, сироп с вкус на круша за подкрепа на имунната система на деца над 1 година и съдържа внимателно подбрани натурални съставки – гъба кладница и билка Ракитник. Стаматин Кидс е специално разработен природен про..
22.17 лв.
СТАМАТИН КИДС сироп с вкус на череша 100 мл
-10 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 56841
Stamatin Kids от Healthy Life е течна хранителна добавка, сироп с вкус на череша за подкрепа на имунната система на деца над 1 година и съдържа внимателно подбрани натурални съставки – гъба кладница и билка Ракитник. Стаматин Кидс е специално разработен природен продукт за п..
21.95 лв. 24.39 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 56843
Stamatin Kids от Healthy Life е течна хранителна добавка, сироп с вкус на ябълка за подкрепа на имунната система на деца над 1 година и съдържа внимателно подбрани натурални съставки – гъба кладница и билка Ракитник. Стаматин Кидс е специално разработен природен продукт за п..
24.39 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 56594
“NURS” система за бързо ръчно калибриране. Препоръчителна на всеки 30 минути, когато се предприемат много на брой измервания в различни помещения или за много интензивно използване. Три бутона: „ЛИЦЕ“ за измерване на телесна температура„КЪЩА“ за измерване на предмети и други изме..
199.91 лв.
ТЕРМОМЕТЪР ЕЛЕКТРОНЕН QUIKO
-5 %
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 31289
Quiko Strict представлява гъвкав дигитален термометър, работещ с технологията FMS, която позволява бързо да измерва телесната температурата. А системата STRICT и позлатеният връх гарантират нейната точност. Термометърът е изработен по съвременна технология от еластичен полимер, благодарение на което..
12.34 лв. 12.99 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 52767
Quiko ERA е безконтактен инфрачервен термометър за бързо и точно определяне на повърхностната телесна температура. С уникалната си технология ERA, той прави 125 отчитания за една десета от секундата. Куико ЕРА засича излъченото от човешкото тяло инфрачервеното лъчение. Прожектира телесната температу..
99.98 лв.
Показани са от 1 до 30 от 42 резултата (2 страници)