Меню
Количка

Тестове за Бременност

Производител: NANTONG EGENS BIOTECHNOLOGY CO Арт.номер: 49864
Pregnancy test Be.Live ProТест за бременност Билив Про Описание:Билив тест за бременност има чувствителност 20 miU/ml към хромона човешки хорионгонадотропин. Нивото на този хормон се увеличава при зачеването, затова се използва за ранна диагностика на бременност. На първия ден от закъснението на мес..
15.50 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 11231
Тестът се прилага само за 3 минути след седмия ден от зачеването. Създаден е по иновативна американска биотехнология и дава точност на показанието над 99.5 %. Клиър Тест – Лента за Ранно Установяване на Бременност изцяло може да се прилага в домашни условия и е с чувствителност 25 mlU/ml. Начин на ..
3.30 лв.
Производител: ТВИНС ТЕК - РУСИЯ Арт.номер: 59186
ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ DESPIC EASY CHECK писалка х 1 брСилно чувствителен тест за бременност, който има над 99% точност в резултатите. Ясен за четене и лесен за употреба. Тестът е отрицателен ако в контролната зона се появи само една розова линия. Ако две розови линии се появят както в контролната зона,..
4.07 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 20449
Easy HCG Test представлява трипластов имуно-диагностичен тест за ранно откриване на бременност. HCG тестът може да отчете нива от 25 mlU/ml и нагоре. При нормална бременност нивото на HCG хормона може да достигне 50 mlU/ml, най-рано 7 дни след зачеването. Когато се добави урина на тестовия..
2.93 лв.
Производител: ALDENA Арт.номер: 28689
ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ LADY TEST /лента/Лейди тест- тест за бременност отчита наличието на HCG, хормон, който се натрупва в урината 6 до 9 дни след забременяване.Тестът може да се използва още на първия ден на закъснението на цикъла, по всяко време на денонощието. Препоръчително е да се прави с първата ..
0.66 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 24686
Presto е съвременен тест за установяване на ранна бременност. Опаковката съдържа 2 касети, 2 пипети, менструално календарче и указание за употреба. Едната касета се използва седмица (7 дни) след половия акт, а втората, като контролен тест, 1 ден след евентуално закъснение на цикъла. Когато няма..
5.42 лв.
Производител: NANTONG EGENS BIOTECHNOLOGY CO Арт.номер: 49121
Pregnancy test Be.LiveТест за бременност Билив Be.Live е тест за бременност, който използва специална технология RCI(Rapid Chromatographic Immunoassay). Тя гарантира 99.9 % точност на отчетния резултат.Be.Live е приложим по всяко време на деня, още от първия ден на закъснение на месечния цикъл. Изпо..
8.01 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 19581
SureCheck Pregnancy Test Cassette е тест за бременност, разработен по канадската технология с Gold Gel Reagent за над 99% точност още от първия ден на закъснението на цикъла. ШуърЧек дава резултат след само 5 минути. Касетата гарантира добра хигиеничност при тестването. Преди използва..
5.42 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 30237
SureCheck Streamer Pregnancy Test e тест за бременност в удобна форма, разработен разработен със специална технология Ultra Gold за над 99% точност още от първия ден на закъснението на цикъла. Технологията позволява отчитане на точен резултат дори при нива на киселинност на урината под pH ..
10.85 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.