Меню
Количка

Тестове за Бременност

Настъпването на бременност е вълнуваща новина за всяка жена и нейния партньор. При някои дами тя може да е изненадваща вест, но за други да е дългоочаквано събитие, което искат да потвърдят незабавно. За целта се използват домашни тестове, чиято употреба е много лесна и не изисква предварителна подготовка. Те показват бързи резултати още през първите дни от закъснението на менструацията. В онлайн аптеката ще намерите различни предложения на достъпни цени, които можете да поръчате в няколко стъпки с доставка до ваш адрес.

Какво представлява тестът за бременност?

Предимството му е, че може да се направи изцяло в домашни условия и още при първи симптоми на бременност. Домашният тест открива ЧХГ (човешки хорионгонадотропен хормон) в урината на жената, като това се случва в рамките на няколко минути. Основната му роля е да засече хормонално обусловените промени в първите гестанционни седмици и да покаже коректен резултат.

Полезно е да се знае, че отделянето на ЧХГ започва след имплантирането на ембриона в маточната стена. Това се случва до 12 дни от самото оплождане на женската яйцеклетка. Отделените от ЧХГ бета субединици попадат в урината и по този начин могат да бъдат засечени от домашния тест за бременност. Оптималният вариант да се направи е след две седмици от оплождането в първите дни от очаквания цикъл.

Кога и как да го използваме?

За да покаже домашният тест за бременност коректни резултати, той трябва да бъде направен, когато има реално закъснение на менструацията. Ако решим да го използваме по-рано, е много вероятно той да не отчете правилно и да ни се наложи да го повторим след няколко дни. Ето какво е важно да знаем за неговата употреба:

  • добре е да се прави сутрин първата урина в сутрешните часове на деня дава най-точни резултати при използването на домашния тест. Много от съвременните продукти за засичане на HCG могат да се прилагат по всяко едно време от денонощието и отново да дадат коректна информация;

  • не по-рано от очакваната дата на менструацията ако тестването се проведе прекалено рано, резултатите могат да бъдат грешни. За да е отчитането достоверно, е нужно да е налице достатъчно количество ЧХГ в урината. Много жени са нетърпеливи да разберат дали са заченали и избързват с правенето на домашен тест;

  • внимателна употреба на сайта ще намерите домашни тестове за установяване на бременност във вид на писалка и стандартни, които са с абсорбираща зона във вид на клетки. И в двата случая е важно урината да попадне на обособените за целта зони, а след това да се изчака няколко секунди за отчитане на резултата. Лентичките са също сред наличните варианти, като те се определят и като най-бюджетния вариант.

В категорията ще намерите надеждни средства за установяването на забременяване, които можете да поръчате изцяло онлайн и с бърза доставка. Възползвайте се и поръчайте изгодно от Аптеки Феникс.

Кои са симптомите на бременност?

Симптомите за бременност са сходни с ПМС (предменструален синдром), което прави употребата на домашен тест наложителна в редица случаи. С него може да се потвърди дали жената е заченала и то още през първия ден от закъснението. Ако тя действително е бременна, може да са налице неразположения като болезнени гърди, болки ниско долу в корема (в резултат на имплантирането), леко кървене, гадене и/или повръщане, замаяност, отпадналост и др. 

Дори и при наличието на положителен резултат е добре да се посети акушер-гинеколог, който да потвърди бременността и да проследи здравословното състояние на майката. По време на първата консултация се определя датата на термина, разположението на плода, теглото на бременната и много още други важни детайли, които се вписват в медицинския ѝ картон.

Защо да заложите на Аптеки Феникс?

Ние не сме просто магазин за лекарства, а място, където бихте могли да откриете и страхотни решения за вашия красив външен вид. Отличаваме се на пазара с богатото си продуктово портфолио, достъпните цени и коректност при изпълнение на онлайн поръчките. Заповядайте при нас и се възползвайте от атрактивните ни оферти!

Производител: NANTONG EGENS BIOTECHNOLOGY CO Арт.номер: 49864
Pregnancy test Be.Live ProТест за бременност Билив Про Описание:Билив тест за бременност има чувствителност 20 miU/ml към хромона човешки хорионгонадотропин. Нивото на този хормон се увеличава при зачеването, затова се използва за ранна диагностика на бременност. На първия ден от закъснението на мес..
16.88 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 11231
Тестът се прилага само за 3 минути след седмия ден от зачеването. Създаден е по иновативна американска биотехнология и дава точност на показанието над 99.5 %. Клиър Тест – Лента за Ранно Установяване на Бременност изцяло може да се прилага в домашни условия и е с чувствителност 25 mlU/ml. Начин на ..
3.30 лв.
Производител: ТВИНС ТЕК - РУСИЯ Арт.номер: 59186
ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ DESPIC EASY CHECK писалка х 1 брСилно чувствителен тест за бременност, който има над 99% точност в резултатите. Ясен за четене и лесен за употреба. Тестът е отрицателен ако в контролната зона се появи само една розова линия. Ако две розови линии се появят както в контролната зона,..
4.05 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 20449
Easy HCG Test представлява трипластов имуно-диагностичен тест за ранно откриване на бременност. HCG тестът може да отчете нива от 25 mlU/ml и нагоре. При нормална бременност нивото на HCG хормона може да достигне 50 mlU/ml, най-рано 7 дни след зачеването. Когато се добави урина на тестовия..
2.93 лв.
Производител: ALDENA Арт.номер: 28689
ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ LADY TEST /лента/Лейди тест- тест за бременност отчита наличието на HCG, хормон, който се натрупва в урината 6 до 9 дни след забременяване.Тестът може да се използва още на първия ден на закъснението на цикъла, по всяко време на денонощието. Препоръчително е да се прави с първата ..
0.66 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 24686
Presto е съвременен тест за установяване на ранна бременност. Опаковката съдържа 2 касети, 2 пипети, менструално календарче и указание за употреба. Едната касета се използва седмица (7 дни) след половия акт, а втората, като контролен тест, 1 ден след евентуално закъснение на цикъла. Когато няма..
5.42 лв.
Производител: NANTONG EGENS BIOTECHNOLOGY CO Арт.номер: 49121
Pregnancy test Be.LiveТест за бременност Билив Be.Live е тест за бременност, който използва специална технология RCI(Rapid Chromatographic Immunoassay). Тя гарантира 99.9 % точност на отчетния резултат.Be.Live е приложим по всяко време на деня, още от първия ден на закъснение на месечния цикъл. Изпо..
9.38 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 19581
SureCheck Pregnancy Test Cassette е тест за бременност, разработен по канадската технология с Gold Gel Reagent за над 99% точност още от първия ден на закъснението на цикъла. ШуърЧек дава резултат след само 5 минути. Касетата гарантира добра хигиеничност при тестването. Преди използва..
5.42 лв.
Производител: ЮНИКОМС Арт.номер: 30237
SureCheck Streamer Pregnancy Test e тест за бременност в удобна форма, разработен разработен със специална технология Ultra Gold за над 99% точност още от първия ден на закъснението на цикъла. Технологията позволява отчитане на точен резултат дори при нива на киселинност на урината под pH ..
10.86 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.