Меню
Количка

Тестове за Наркотици

Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 15740
Амфетамин теста е базиран на принципа на специфичната имунохимична реакция между антителата и антигените за анализиране на особените компоненти в спесимена на човешката урина. Количественият анализ се основава на съревнованието за свързване с антитела между съединение на наркотично вещество и свобод..
3.98 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 15745
Препоръчинелна употреба:Педназначен е за за определяне на количествата опиатни, наркотични субстанции в спесимени на човешка урина. По-долу има извадка с пределните концентрации за всеки опиат, чието наличие се установява с този тест. Резюме и Пояснения:Опиати (Морфин, Хероин) – Опоидните аналг..
24.00 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 15746
Drug test marijuana Clear tapeТест за наркотици марихуана клиър лента URESTEP DRUG SCREEN THC TEST ЗА КАЧЕСТВЕНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА КАНАБИНОИД (ТНС) В ЧОВЕШКАТА УРИНА За ин витро диагностика и съдебна употребаПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Тестът за ТНС е имунахроматографски едностъпков ин витро тест. Той е предназначен..
5.40 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 16898
Тестът за THC е имунахроматографски едностъпков ин витро тест. Той е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина. Може да бъде определено наличието на 11-nor-Δ9-THC-9-COOH в човешката урина над граничното ниво от 50 ng/ml. Този тест не ..
6.00 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 41356
    За качествена оценка на aмфетамин в урината на човека до 3 дни след употребата им. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБАТестът за амфетамин в началния си етап се базира имунохроматографически на теста in vitro. Предназначен е за определяне на количествено детерминиране на амфетамините в чо..
4.43 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 17007
Natural Factors Selenium е минерална добавка за поддържане на здрави телесни клетки и добро здраве. Селенът е жизненоважен антиоксидант, чиято основна функция е да инхибира окисляването на мазнините. Той защитава имунната система, като предотвратява увреждането на организма от свободните радикали. С..
4.43 лв.
Производител: INTERNATIONAL IMMUNO-DIAGNOSTICS Арт.номер: 15737
Препоръчителна употреба :Опиат теста е базиран върху ин витро теста. Предназначен е да определи количеството на опиати и техните метаболити в спесимена на човешката урина. Опиати и техните метаболити могат да бъдат открити в урината след приемане на хероин, морфин, кодеин или маково семе. С теста се..
3.98 лв.
Производител: ADVENT GROUP Арт.номер: 64190
ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ КОМБИ ADVENT /МАРИХУАНА АМФЕТАМИНИ, КОКАИН, ОПИАТИ/Комбинираният тест за наркотици е бърз хроматографски имуноанализ* за качествено и навременно откриване на четири наркотика в човешката урина: амфетамин, марихуана, кокаин и опиати. Определените гранични концентрации за тези вещест..
12.48 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.