Меню
Количка

GUNA S.P.A.

Производител: GUNA S.P.A. Арт.номер: 51675
ГУНА-FGF рекомбинантен фибробласт-растежен фактор капки. Нискодозиран рекомбинантен фибробласт-растежен фактор, който се употребява в комбинация с други интерлевкини или самостоятелно като допълваща терапия. Той предизвиква сигнална трансдукция, която води до пролиферирането и диферинцирането н..
0.00 лв.
Производител: GUNA S.P.A. Арт.номер: 51676
ГУНА-АНТИ IL 1 капки при възпалитени процеси x30 мл. Нискодозиран рекомбинантен интерлевкин-1, който при комбиниране с други интерлевкини или самостоятелно като допълваща терапия, се използва за лечението на остри и хронични заболявания, свързани с възпаление...
0.00 лв.
Производител: GUNA S.P.A. Арт.номер: 51678
Продуктът на компанията GUNA представлява нискодозиран рекомбинантен интерлевкин-4, който при комбиниране с други интерлевкини или самостоятелно като допълваща терапия, се използва за лечението на остри и хронични заболявания, свързани с възпаление. Препоръчителни комбинации за някои диагнози: Vitil..
30.10 лв.
Производител: GUNA S.P.A. Арт.номер: 54466
ГУНА ИНТЕРФЕРОН ГАМА капки 30 млХомеопатично лекарствено средствоГуна Интерферон Гамма е нискодозиран рекомбинантен интерлевкин-4. В комбинация с други интерлевкини или самостоятелно под формата на допълваща терапия се използва за стимулиране на Th1 клетки и специално IFN-γ, с цел модулиране на Th2 ..
27.36 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)