Меню
Количка

ХИМАКС

Производител: ХИМАКС Арт.номер: 39553
Употребява се при отравяния с алкалоиди, със соли на тежки метали, с лекарства, хранителни отравяния, нарушено храносмилане и подуване на червата.Състав:Активен въглен (карбо) (Carbo activatus) - 20 грама  Начин на употреба:При отравяния - активният въглен трябва да се прилага веднага или до 30..
7.19 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 28797
Амониевия хлорид е химично съединение, което намира голямо приложение при различни заболявания. Амониевия хлорид се нарича и нишадър. Той спомага за облекчаване на симптомите при болно гърло, ангина и бронхит, синузит, астма, гъбички по кожата и ноктите, акне, екземи, ужилвания от пчели, оси или др...
1.25 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 23095
Chemax Pharma Anervina представлява комбиниран лекарствен продукт във формата на капки, който спомага за симптоматично лечение на раздразнителност, тревожност, леки нарушения в съня, свързани с физическа и умствена преумора, невротични разстройства, особено по време на менопауза. Анервина съдържа се..
3.50 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 20072
Anestesol представлява дермален разтвор, който спомага за облекчаването на болки в мускулите и ставите. Анестезол е създаден по специална формула, съдържаща обезболяващи активни съставки, които спомагат за бързото намаляване на болката. Ппродукта е подходящ за приложение при ревматични, ставни, муск..
2.57 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 26982
Анетолът представлява течна добавка, която се използва за успокояване на болка и неразположение в стомаха. Също така има анетолът намира приложение като ароматизираща и вкусова добавка към мастика, ракия и други спиртни напитни.Състав:Анетол е етерично масло от Анасон Начин на употреба:Добавя се дир..
3.96 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 24548
Антимико Бета на Химакс Фарма представлява дермален разтвор, който се прилага върху кожата. Активните вещества в продукта са Салицилова киселина и Бензоена киселина. Продуктът се отпуска без лекарско предписание. Разтворът е подходящ за съпътстваща терапия при лечение на дерматомикози..
1.49 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 25624
Антимико Бета на Химакс Фарма представлява дермален разтвор, който се прилага върху кожата. Активните вещества в продукта са салицилова киселина и 2-нафтол. Продуктът се отпуска без лекарско предписание. Разтворът е подходящ за съпътстваща терапия при лечение на дерматомикози на гладката кожа и окос..
1.41 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 44665
АцеЦис Акут на Химакс Фарма е лекарство без лекарско предписание, което се препоръчва при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет, като остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхит..
12.22 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 44666
АЦЕЦИС саше 200 мг * 20 брЛистовка: информация за пациентаАцеЦис 200 mg прах за перорален разтворAceCys 200 mg powder for oral solutionацетилцистеин / асetylсуsteineПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Вина..
10.17 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 46773
АЦЕСАЛ ПРОТЕКТ табл 100 мг х 40 брАцесал Протект е лекарствен продукт без лекарско предписание, който съдържа ацетилсалицилова киселина и облекчава болката и намалява възпалението, като същевременно с това понижава повишената телесна температура. Продуктът се препоръчва при лечение на остър сърдечен..
5.53 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 3485
Beer Yeast 125 tablets / Бирена Мая 125 таблетки Витамин А, С, Е             БИРЕНА МАЯ таблетки х 125 се употребява при недостиг на витамините А, С и Е и на всички витамини от група В, ценни аминокиселини, минерали и микроелементи. Съдейства за укрепването на имун..
8.42 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 24544
Beer Yeast 60 tablets / Бирена Мая 60 таблетки С витамни А, С и ЕБИРЕНА МАЯ таблетки се употребява при недостиг на витамините А, С и Е и на всички витамини от група В, ценни аминокиселини, минерали и микроелементи. Съдейства за укрепването на имунната система и съпротивителните сили, действа общо ук..
4.22 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 26291
БОРАКС пулв 20 гр ХИМАКСBorax е фармакопеен продукт от минерала боракс, който има широко приложение и като лекарствен препарат. Боракс има антисептично действие. Употребява се под форма на 3 - 5% разтвор за промиване и мазане на устната и носната кухина и носоглътката при различни инфекцио..
1.49 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 17628
Приложение :Във фармацията и козметиката. Основна съставка на някои козметични продукти. Прозрачен, с гъста консистенция, без цвят и миризма.Използва се като омекотяващо средство за кожата при напукани пети, загрубели лакти и мазоли. Образува филм, който защитава кожата от студ и..
11.02 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 33763
VIVACITES е растителен препарат, който оказва благоприятен ефект върху нервната система, като балансира емоционалното състояние. В състава на продукта са включени стандартизирани сухи екстракти от валериана, глог и мента с доказано и фиксирано количество на активните съставки. Подходящ при физическо..
0.00 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 24505
Glycerol представлява тривалентен алифатен алкохол или глицерол / глицерин, който се използва като противовъзпалително, хигроскопично, леко антисептично средство при възпалителни процеси на лигавиците и ексудативни процеси на кожата. Глицеролът също така е безвреден за организма и се използва се кат..
1.61 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 16189
ГЛЮКОЗА пулв 75 гр ХИМАКСGlucose Monohydrate представлява глюкоза на прах, която е прост монозахарид, който клетките използват като източник на енергия и посредник в обмяната на веществата. Глюкозата е един от главните продукти на фотосинтезата и се разгражда при к..
1.74 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 47267
Дестилираната вода е пречистена вода, която намира голямо приложение във фармацията и козметиката. Продуктът не е подходящ за пиене. Състав:Пречистена вода. Начин на употреба:Използва се по предназначение.Опаковка:1000 млПроизводител: Химакс Фарма ЕООД, България...
2.40 лв.
ДИАЛГИН ДЖУНИЪР саше 250 мг x 5 бр
-4 %
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 33079
Dialgin Junior на Химакс Фарма е лекарство без лекарско препдисание под формата на прах за перорален разтвор, съдържащ метамизол натрии, което се използва за понижаване на висока температура, повлияване на умерено до силно изразени болки при главоболие, зъбобол, невралгии, неврити, мускулн..
3.36 лв. 3.50 лв.
ДИАЛГИН ЕКСПРЕС саше 500 мг / 50 мг x 6 бр
-4 %
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 53585
Диалгин Експрес 500/50 мг е лекарствен продукт без лекарско предписание за приложение при болка и температура под формата на разтворим прах, в удобни еднократни дози в 6 сашета с вкус на ягода. Комбинира 500 мг метамизол и 50 мг кофеин. Добре познатите свойства на метамизола бързо и ефективно д..
4.41 лв. 4.59 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 54103
Диалгин за деца перорални капки се прилага при:• понижаване на висока температура;•повлияване на умерено до силно изразени болки приглавоболие, зъбобол, невралгии, неврити, мускулни болки, травми, хирургични операции, изгаряния, при жлъчни, чернодробни и бъбречни колики, болезнена менструация, болки..
8.27 лв.
ДИАЛГИН саше 1000 мг x 20 бр
-4 %
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 24740
Диалгин на Химакс Фарма е лекарство без лекарско препдисание, което се препоръчва за симптоматично лечение на болка от различен произход и с различна интензивност, когато други средства са противопоказани: главоболие, мигрена, зъбобол, ставни и мускулни болки, посттравматична и постоперативна болка,..
12.65 лв. 13.18 лв.
ДИАЛГИН саше 1000 мг x 6 бр
От брошура
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 35162
Диалгин на Химакс Фарма е лекарство без лекарско препдисание, което се препоръчва за симптоматично лечение на болка от различен произход и с различна интензивност, когато други средства са противопоказани: главоболие, мигрена, зъбобол, ставни и мускулни болки, посттравматична и постоперативна болка,..
4.48 лв.
ДИАЛГИН саше 500 мг x 20 бр
-4 %
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 24739
Диалгин на Химакс Фарма е лекарство без лекарско препдисание, което се препоръчва за симптоматично лечение на болка от различен произход и с различна интензивност, когато други средства са противопоказани: главоболие, мигрена, зъбобол, ставни и мускулни болки; посттравматична и постоперативна болка,..
12.56 лв. 13.08 лв.
ДИАЛГИН саше 500 мг x 6 бр
-4 %
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 31805
ДИАЛГИН ЕКСПРЕС саше 500 мг. / 50 мг * 6 бр ХИМАКСЛистовка: Информация за пациентаДИАЛГИН ЕКСПРЕС 500 mg /50 mg прах за перорален разтвор в сашеDIALGIN EXPRESS 500 mg /50 mg powder for oral solution in sachetметамизол натрий/ кофеин (metamizole sodium/ caffeine)Прочетете внимателно цялата листовка, ..
4.22 лв. 4.40 лв.
ДИАЛГИН сол 500 мг/мл 20 мл ДИАЛГИН сол 500 мг/мл 20 мл
-4 %
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 45379
ДИАЛГИН сол 500 мг/мл 20 млДиалгин на Химакс Фарма е лекарство без лекарско предписание, което се препоръчва за симптоматично лечение на болка от различен произход и с различна интензивност, когато други средства са противопоказани: главоболие, мигрена, зъбобол, ставни и мускулни болки; посттравмати..
7.38 лв. 7.69 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 43373
Дио-ренал детокс в хранителна добавка, съдържаща натурални стандартизирани сухи растителни екстракти от листа на бреза и корен от глухарче.Листата от бреза са с доказан благоприятен ефект върху отделителната система, като по напълно естествен път оказват пряк ефект върху бъбреците и стимул..
15.39 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 41235
Дио-ренал е традиционна българска хранителна добавка с растителен произход, която съдържа стандартизиран сух екстракт от листа на бреза с доказано и фиксирано количество на активната съставка, съгласно изискванията на европейското законодателство, което доказва нейното високо качество, безопасн..
14.08 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 20452
ЕКСПЕКТОРАНС N5 сироп 90 млExpectorans 5 представлява представлява лекарствен продукт под формата на сироп, без лекарско предписание, съдържащ течен екстракт от корени на ружа, който ефикасно спомага за симптоматичното лечение на кашлицата при бронхит, астма и възпалителни заболявания на горните дих..
9.34 лв.
Производител: ХИМАКС Арт.номер: 41127
Състав за 100мл : Етанол 70мл и пречистена вода Показания : За дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце. След подходящо разреждане за загряващи компреси и фрикции. Без лекарско предписание Дозировка и начин на приложение : Прилага се външно с помощта на по..
7.71 лв.
Показани са от 1 до 30 от 91 резултата (4 страници)