Меню
Количка

ИБЕРОГАСТ капки 20 мл

Иберогаст капки 20 мл. - Стомашно-чревни проблеми
ИБЕРОГАСТ капки 20 мл
  • Наличност: В наличност
  • Производител: STEIGERWALD
  • Арт.номер: 26690
  • Тегло: 0.03кг
11.55 лв.

За лечение на функционални и свързани с мотилитета стомашно-чревни заболявания като синдром на нервния стомах и раздразнено дебело черво, включително смущения, наподобяващи спазми на стомашно-чревния тракт (стомашно-чревни спазми), както и за поддържащо лечение на оплакванията при възпаление на стомашната лигавица (гастрит).

Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

ИБЕРОГАСТ капки 20 мл от Аптеки Феникс

ИБЕРОГАСТ капки 20 мл.

1. Какво представлява Иберогаст и за какво се използва Лекарство на растителна основа за стомашно-чревни заболявания. За какво се използва Иберогаст? За лечение на функционални и свързани с мотилитета стомашно-чревни заболявания като синдром на нервния стомах и раздразнено дебело черво, включително смущения, наподобяващи спазми на стомашно-чревния тракт (стомашно-чревни спазми), както и за поддържащо лечение на оплакванията при възпаление на стомашната лигавица (гастрит).

2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Иберогаст Не приемайте Иберогаст ако сте алергични към някоя от съставките на това лекарство (изброени в точка 6). Предупреждения и предпазни мерки Ако симптомите продължават или състоянието се влоши, трябва да спрете приема на Иберогаст и да потърсите лекарска помощ. Деца и юноши Поради липса на достатъчен опит, Иберогаст не трябва да се използва при деца на възраст под 3 години. Други лекарства и Иберогаст Засега не са известни никакви взаимодействия с други лекарства. Иберогаст с храна и напитки Засега не са известни никакви взаимодействия с храни. Бременност, кърмене и фертилитет Досегашните данни не са показали неблагоприятно влияние при употребата на лекарството по време на бременност и кърмене. Въпреки това, по време на бременност и кърмене, Иберогаст трябва да се приема само след консултация с лекар. Шофиране и работа с машини Иберогаст не повлиява способността за шофиране и работа с машини. Една доза от 20 капки съдържа около 0,24 g алкохол.


3. Как да приемате Иберогаст Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар, фармацевт или медицинска сестра. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Ако няма друго предписание, Иберогаст се приема с малко течност преди или по време на хранене по следния начин: Възрастни и деца над 12 години: З пъти дневно по 20 капки; Деца на възраст от 6 до 12 години: З пъти дневно по 15 капки; Деца на възраст от 3 до 6 години: З пъти дневно по 10 капки. Няма принципно ограничение на продължителността на приложение. Продължителността на приема се определя от вида, тежестта и протичането на заболяването. Да се разклати преди употреба! Ако сте приели повече от необходимата доза Иберогаст или ако сте пропуснали да приемете Иберогаст В случай, че сте приели Иберогаст в големи количества или сте забравили прием, по време на следващия прием продължете според предписанието на лекаря или както е дадено в упътването за дозиране. Досега няма данни за остра реакция при предозиране.

4. Възможни нежелани реакции Много рядко може да се появят реакции на свръхчувствителност като обрив, сърбеж, дихателни затруднения. При поява на нежелани лекарствени реакции преустановете приема на Иберогаст и потърсете помощта на Вашия лекар. Той ще прецени тежестта им и какви мерки евентуално трябва да се предприемат. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни, неописани в тази листовка нежелани реакции.

5. Как да съхранявате Иберогаст Да се съхранява при температура под 25 °С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Предупреждение: Ако в Иберогаст след престояване се образува утайка, то тя не оказва влияние върху действието на продукта. Срок на годност: Срокът на годност е 24 месеца. Срок на годност след първоначално отваряне на опаковката - 8 седмици. Иберогаст не бива да се използва след изтичане на срока на годност, отбелязан върху опаковката.

6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация Какво съдържа Иберогаст 100 ml разтвор съдържа: Активни вещества (екстрагент за всички растения: етанол 50 или 30 обемни %): Iberidis amarae herba recens extraction fluidum (течен екстракт от стрък Иберис горчив) extr. solvent Ethanol 50% (v/v)  (1 :1,5 - 2,5)    15,0 ml; Angelicas radix et rhizoma extractum fluidum (течен екстракт от корен Пищялка, лечебна) extr. solvent Etiianol 30% (v/v)  (1 :2,5 - 3,5)   10,0 ml; Matricariae flos extractum fluidum (течен екстракт от цвят Лайка) extr. solvent Ethanol 30% (v/v)   (1:2   - 4)      20,0 ml; Carvi fructus extractum fluidum (течен екстракт от плод Ким) extr. solvent Ethanol 30% (v/v)   (1 : 2,5 - 3,5)  10,0 ml; Silybi mariani fructus extractum fluidum (течен екстракт от плод Бял трън) extr. solvent Ethanol 30% (v/v)   (1:2,5 - 3,5)    10,0 ml; Melissae fblii extractum fluidum (течен екстракт от лист Маточина) extr. solvent Ethanol 30% (v/v)   (1 : 2,5 - 3,5)  10,0 ml; Menthae piperitae folii extractum fluidum (течен екстракт от лист лютива extr. solvent Ethanol 30% (v/v)   (1 :2,5 - 3,5)   10,0 ml; Chelidonii herba extractum fluidum (течен екстракт от стрък Змийско мляко) extr. solvent Ethanol 30% (v/v)   (1 :2,5 - 3,5)   10,0 ml; Liquiritae radix extractum fluidum (течен екстракт от Сладък корен) extr, solvent Ethanol 30% (v/v)   (1 :2,5 - 3,5)   10,0 ml. Съдържа 31 об.% алкохол. 1 ml разтвор съдържа 20 капки. Как изглежда Иберогаст и какво съдържа опаковката Перорални капки, разтвор в тъмна стъклена бутилка с апликатор-капкомер и капачка на винт от РЕ. Оригинална опаковка от 20 ml. Оригинална опаковка от 50 ml. Оригинална опаковка от 100 ml. Притежател на разрешението за употреба и производител STEIGERWALD, Германия.

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите ИБЕРОГАСТ капки 20 мл от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт
Етикети: iberogast