Меню
Количка

ИМУНОБОР БИОТИК капс х 30 бр

Imunobor Biotik 30 caps. / Имунобор Биотик 30 капс. - Пробиотици
ИМУНОБОР БИОТИК капс х 30 бр
  • Наличност: В наличност
  • Производител: БОРОЛА
  • Арт.номер: 23672
  • Тегло: 0.07кг
18.39 лв.
Имунобор Биотик e комбинация от високо количество пробиотик и мощен имуностимулатор. Комбинацията от двете съставки позволява бързо нормализиране на чревната и вагиналната микрофлора, както и укрепване на имунната система.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

ИМУНОБОР БИОТИК капс х 30 бр от Аптеки Феникс

Imunobor Biotik 30 caps. / Имунобор Биотик 30 капс.

Имунобор Биотик e комбинация от високо количество пробиотик и мощен имуностимулатор. Комбинацията от двете съставки позволява бързо нормализиране на чревната и вагиналната микрофлора, както и укрепване на имунната система.Имнобор Биотик e мощно средство за лечение и профилактика на чревни инфекции. Ефективен е при диарии, настъпили по различни причини – неправилно хранене, вътреболнични инфекции, проблеми при пътуване и др. Подходящ е за прием заедно с антибиотици за предотвратяване на дисбактериози (намаляване на полезните бактерии). Препоръчва се при синдром на раздразнено дебело черво, както и при възпалителни заболявания на червата – болест на Крон и хроничен язвен колит. Има доказан ефект като средство за възстановяване на вагиналната екофлора. Приложението на Имунобор Биотик е уместно при алергични състояния – атопичен дерматит, хранителна алергия и др. Имунобор Биотик повлиява благоприятно общото състояние на организма по време на химио- и лъчетерапия.Имунобор Биотик действа като нормализира чревната и вагинална микрофлора и едновременно с това повишава естествената имунна защита на организма. Подсилва лечебния ефект на редица антибиотици и проявява директно антимикробно действие. Има и антиалергичен ефект.Имунобор Биотик се приема по 1 капсула, 3 пъти дневно. В случаите на остри диарии дозировката се удвоява – по 2 капсули 3 пъти дневно. След овладяване на симптомите, поддържащото лечение се извършва с по 2 капсули дневно. Много важно е Имунобор Биотик да се приема винаги на гладно. При малки деца капсулата може да се отвори и да се приеме с малко течност. Ако Имунобор Биотик се взема едновременно с антибиотик, той трябва да се включи не по-късно от 48-я час и приемът да продължи и след спиране на антибиотика до 3 месеца.Имунобор Биотик представлява пробиотик, пребиотик и имуностимулатор. Той се отличава като комбиниран продукт с високо количество пробиотик – Лактобацилус булгарикус и Бета Глюкан – пребиотик (храна за пробиотика) и имуностимулатор. Двете съставки взаимно допълват и усилват ефектите си. Имунобор Биотик e практически безвреден и може да се използва от бременни.Опаковка: 30 капсулиПроизведено за BOROLA

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Защо да закупите ИМУНОБОР БИОТИК капс х 30 бр от aptekifenix.bg

     > Конкурентна цена
     > Бърза и качествена доставка
     > Постоянни наличности
     > Възможност за консултация за избран от Вас продукт
Етикети: imunobor