Меню
Количка

ISTITUTO GANASSINI S.P.A ИТАЛИЯ

Производител: ISTITUTO GANASSINI S.P.A ИТАЛИЯ Арт.номер: 23832
Стерилният изотоничен разтвор Тонимер бейби съдържа морска вода, която почиства и овлажнява носната кухина, като засилва естествената защита на лигавицата. Подходящ за продължителна и честа употреба, както от възрастни, така и от деца и кърмачета. Не съдържа консерванти и газ. Регулираната..
9.22 лв.
Производител: ISTITUTO GANASSINI S.P.A ИТАЛИЯ Арт.номер: 25387
 ТОНИМЕР ГЕЛ НАЗАЛ 20ГР Прозрачен, разтворим във вода гел, незапушващ каналите на носа. Може да абсорбира забележително количество вода - десет пъти повече от собственото му тегло. СВОЙСТВА И СЪСТАВ: - Отпушва носа - Съдържанието на пантенол и хиалуронова киселина допринася за облекчаване на па..
12.81 лв.
Производител: ISTITUTO GANASSINI S.P.A ИТАЛИЯ Арт.номер: 63598
ТОНИМЕР НОРМАЛ спрей 125 млМедицинско изделиеИзотоничен стерилен разтвор на морска вода за почистване и овлажняване на носните пътища при сухота и настинка. Не съдържа консерванти и пропилен. Практичен и удобен за употреба. Възвратният клапан и опаковката гарантират стерилността, продуктът може да с..
9.22 лв.
Производител: ISTITUTO GANASSINI S.P.A ИТАЛИЯ Арт.номер: 27768
ТОНИМЕР ампули за еднократна употрба Стерилен изотоничен разтвор от морска вода, подходящ за ефикасно почистване и овлажняване на носната кухина. Природен продукт с ниско съдържание на натрий и слабо алкално PH Засилва естествената защита на лигавицата на носа. Без консерванти и газ. ..
11.67 лв.
Производител: ISTITUTO GANASSINI S.P.A ИТАЛИЯ Арт.номер: 23833
ТОНИМЕР СОФТ спрей 125 мл ZIWEll MEDICALТонимер Софт Спрей - Стерилен изотоничен разтвор от морска вода, подходящ за ефикасно почистване и овлажняване на носната кухина. Природен продукт с ниско съдържание на натрий и слабо алкално РН. Засилва естествената защита на лигавицата на носа. Без консерван..
9.22 лв.
Производител: ISTITUTO GANASSINI S.P.A ИТАЛИЯ Арт.номер: 23193
ТОНИМЕР ХИПЕРТОНИК БЕБЕ назален спрей 100 мл.Стерилен хипертоничен разтвор от морска вода за ефикасно почистване и овлажняване на носната кухина при случаи на обострени алергични и други ринити, синузити и риносинузити при кърмачета и деца.Без консерванти и газ.Начин на употреба: Отстранете капачкат..
9.22 лв.
Производител: ISTITUTO GANASSINI S.P.A ИТАЛИЯ Арт.номер: 23826
ТОНИМЕР ХИПЕРТОНИК ампули 5 мл * 18ПОКАЗАНИЯ:Препоръчва се в случаи на затруднено отделяне на секрети вследствие на:- Неспособността на малките деца да издухват носа си- Простудни заболявания- Алергичен ринит- Синузит- Следоперативно лечение на носната кухинаУпотребата на Тонимер може да ограничи уп..
6.95 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)