Меню
Количка

КАМФОРОВ СПИРТ 100 мл/80гр/ АПТЕЧНО В.Т.

Spirits camphoratus 10% 100 ml./ Спирт камфоров 10% 100 мл. - Мускулно-скелетна система
КАМФОРОВ СПИРТ 100 мл/80гр/ АПТЕЧНО В.Т.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: ВЕТА ФАРМА АД
  • Арт.номер: 10748
  • Тегло: 0.13кг
3.41 лв.
Mоже да бъде закупен с рецепта на място в Аптеки Феникс
Употребява се като ревулзивно средство при мускулни и ставни болки, при простудни заболяванияневралгии и ревматизъм. Камфор спада към групата на аналептиците, средства стимулираши ЦНС. Камфор стимулира дихателния и съдоводвигателния център и оказва непосредтвено влияние върху сърдечния мускул, като усилва обменните процеси и повишава чувствителността към симпатикуса.
Безплатна доставка при поръчки над 120 лв. до 3 кг.

КАМФОРОВ СПИРТ 100 мл/80гр/ АПТЕЧНО В.Т. от Аптеки Феникс

Spirits camphoratus 10% 100 ml.Спирт камфоров 10%  100 мл.Външно! Без лекарско предписание. Продуктът съдържа: Активно вещество: Камфора 10% w/w. Помощни вещества: Етанол 70% v/v и пречистена вода.Начин на прилагане и път на въвеждане: Прилага се външно чрез нанасяне върху кожата с подходящ тампон 1 - 2 пъти дневно.Показания: Употребява се като ревулзивно средство при мускулни и ставни болки, невралгии, ревматизъм, при простудни заболявания.Противопоказания: Свръхчувствителност към камфора, бременност и кърмене.Специални предупреждения и специални предпазни мерки при употреба: Да не се приема вътрешно! Да не се нанася върху обширни кожни участъци и открити рани. Да не се нанася продължително време, защото може да предизвика дразнене и изсушаване на кожата. Лекарственият продукт е лесно запалим. Съдържа 70 % v/v алкохол. Да не се прилага при деца под 6 годишна възраст.Нежелани лекарствени реакции: Нечести - локално дразнещо действие, дерматити. Много редки - свръхчувствителност, алергични реакции.Предозиране: При по-продължително прилагане върху големи участъци могат да се появят главоболие и световъртеж.Специални условия на съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място, при температура под 25 ?С. Лекарственият препарат не трябва да се използва след срока на годност, отбелязан върху опаковката. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Период на използване след първоначалното отваряне на опаковката: 2 (две) години.Опаковка: 100 мл.Производител: ВЕТА ФАРМ АД, Велико Търново. 

Начини на плащане:

·         С кредитна или дебитна карта - потребителя се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за банковата си карта и извършва плащането. Всички разходи по плащането се уреждат между банката картодържач /БОРИКА  и клиента.

ФАРМА ЛЕК АД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително и номера на картата, защото те са обработват само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

·         С наложен платеж „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж- при получаване на стоката от куриер. Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.При избран начин на плащане  „ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА“ (наложен платеж) потребителя заплаща поръчката на куриера в офис на куриера или на адреса на потребителя в момента на доставката.

·         По банка – с платежно нареждане, в което се посочва номера и датата на поръчката.

 

Всички допълнителни такси, начислени извън обявената от ФАРМА ЛЕК АД цена на стоките, формиращи крайната стойност на поръчката по доставката и извършените плащания са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка и куриерската услуга . 

 

 

Начини на доставка:

·         До адрес, посочен от клиента с куриерска фирма Спиди

·         До офис на куриерска фирма Спиди

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС .

 

ТАРИФА НА ДОСТАВЧИЦИТЕ и ДОСТАВКИТЕ

 

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС извън град Плевен,  таксата е според тарифата на куриерската фирма.  При избран такъв начин на доставка, заплащането може да стане само с кредитна/дебитна карта или по банков път.

·         До адрес на избрана аптека ФЕНИКС в град Плевен, доставката е  БЕЗПЛАТНА

·         Доставка от куриер на ФАРМА ЛЕК АД, до адрес посочен от клиента в рамките на гр. Плевен, таксата за доставка е 3,00 лева (с включено ДДС). За доставка от ФАРМА ЛЕК АД на поръчани продукти с обща стойност над 60,00 лева(с включено ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се поема изцяло от ФАРМА ЛЕК АД.

 

·         С куриер възможност за избор доставка до офис на куриер или до посочен адрес.

Всеки куриер има собствена тарифа, договорена с АПТЕКИ ФЕНИКС. За промени в тарифата на КУРИЕРА ,както и за други начисления от КУРИЕРА, ФАРМА ЛЕК АД не носи отговорност.

Сумата за доставката по тарифата се определя от тегло, зона , място и срок на доставката.

В тарифата на СПИДИ такса гориво е включена в цената, но начислява допълнително такса наложен платеж. Цената е с ДДС.

 Всички разходи по плащането се уреждат между  куриера и клиента по тарифата на куриера.

 

ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ:

Куриер

Стойност на поръчката

Тегло

Цена доставка с ДДС

Куриер офис СПИДИ

Над 120 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

Над 180 лв.

до 6 кг.

БЕЗПЛАТНО

Куриер офис СПИДИ

 

до 3 кг.

4.99 лв

Куриер офис СПИДИ

 

до 6 кг.

7.26 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 10 кг.

9.48 лв.

Куриер офис СПИДИ

 

до 20 кг.

16,66 лв.

Куриер на СПИДИ

Над 180 лв.

до 3 кг.

БЕЗПЛАТНО

На посочен адрес

 

 

 

Куриер на СПИДИ

 

до 3 кг.

7.54 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 6 кг.

12.48 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 10 кг.

14.32 лв.

На посочен адрес

 

Куриер на СПИДИ

 

до 20 кг.

22.85 лв.

На посочен адрес

 

ТАРИФА ЗА ДОСТАВКА НА ФАРМА ЛЕК АД, ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛЕВЕН:

Куриер

Стойност на поръчката

Цена доставка с ДДС

 

ФАРМА ЛЕК АД

до 60 лв.

3.00 лв.

 

ФАРМА ЛЕК АД

над 60 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Етикети: kamforov