Меню
Количка

KLOSTERFRAU HELTHCARE

Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 42147
Neo-angin cherry lozenges представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на таблетки за смучене, съдържащ активните вещества 2,4-дихлоробензилов алкохол, амилметакрезол и левоментол, предназначен за локално, ранно лечение на леки възпаления на лига..
7.86 лв.
НЕО-АНГИН N без захар табл х 24 бр *
-4 %
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 21146
Neo-angin sugar free lozenges представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на таблетки за смучене, съдържащ активните вещества 2,4-дихлоробензилов алкохол, амилметакрезол и левоментол, предназначен за локално, ранно лечение на леки възпаления на ..
7.55 лв. 7.86 лв.
НЕО-АНГИН N табл х 24 бр *
От брошура
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 2025
Neo-angin lozenges представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на таблетки за смучене, съдържащ активните вещества 2,4-дихлоробензилов алкохол, амилметакрезол и левоментол, предназначен за симптоматично лечение на леки инфекции в устната кухина, вкл. лари..
8.53 лв.
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 52590
Джуниър-Ангин Близалки представлява медицинско изделие под формата на близалки за смучене с вкус на ягода, съдържащ исландски лишей и калциев пантотенат и цинков глюконат, което предпазва устната и фарингеална лигавица при пациенти с болки в гърлото. Когато се смучат близалките, исландският мъх обра..
11.72 лв.
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 47115
Джуниър-Ангин Сироп представлява медицинско изделие под формата на сироп с вкус на череша, съдържащ исландски лишей и слез, което облекчава сухата, непродуктивна кашлица, болки в гърлото и възпаление на лигавицата на устата и гърлото, възникнало вследствие на настинка, образува защитен слой върху ли..
11.93 лв.
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 35824
Джуниър-Ангин Таблетки представлява медицинско изделие под формата на таблетки за смучене с вкус на ягода, съдържащ исландски лишей и калциев пантотенат и цинков глюконат, което предпазва устната и фарингеална лигавица при пациенти с възпалено гърло. Когато се смучат таблетките, исландския..
10.98 лв.
НАЗИК КИДС назал спрей 0,05% 10 мл
От брошура
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 30821
Назик кидс е спрей за нос, който е подходящ при хрема и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за облекчаване на вазомоторен ринит и за лечение на нарушеното дишане през носа след назална хирургическа операция.Подходящ за:деца на възраст между 2 и 6год..
8.75 лв.
НАЗИК назал спрей 0.1% 10 мл /за възрастни/*
От брошура
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 30828
Назик е спрей за нос, който е подходящ при хрема и за подпомагане зарастването на лезии по назалната лигавица и съседните кожни участъци, за облекчаване на вазомоторен ринит и за лечение на нарушеното дишане през носа след назална хирургическа операция.Подходящ за:Възрастни и деца над 6годиниВинаги ..
8.75 лв.
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 60524
ОЙОНО НОЩ таблетки * 12 брХранителна добавкаOYONO 3-слойни таблетки с постепенно освобождаване за период от 8 часа.     1. Улеснява бързото заспиванеМелатонинът допринася за съкращаване на времето за заспиване. Благотворният ефект се получава при дневен прием на 1 mg мелатон..
11.95 лв.
ОКТЕАНГИН 2,6 мг табл за смучене x 20 бр
От брошура
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 59962
ОКТЕАНГИН таблетки за смучене * 20 брЛистовка: информация за потребителяОктеангин 2,6 mg таблетки за смученеоктенидин дихидрохлоридOcteangin 2,6 mg lozengesoctenidine dihydrochlorideПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Ва..
11.21 лв.
Производител: KLOSTERFRAU HELTHCARE Арт.номер: 61462
ФЕМАНОЗА N саше х 14 брМедицинско изделие1. Описание, състав и начин на употреба на Femannose® N1.1 Механизъм на действиеЦиститът (възпаление на пикочния мехур) и свързаните с него състояния са микробни заболявания, които засягат предимно пикочния мехур и уретрата. Те се отключват предимно от навлиз..
31.18 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)