Меню
Количка

Фервекс

ФЕРВЕКС за възрастни саше x 8 бр
Топ продукт
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 1132
Фервекс за възрастни е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобни състояния при възрас..
7.96 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 50053
Фервекс за Деца без захар е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Children Sugar Free съдържа парацетамол (облекчава болката и понижава температурата), фенирамин (антиалергично средство) и аскорбинова киселина. Това лекарство се използва за краткосрочно лечение..
7.26 лв.
ФЕРВЕКС МАЛИНА за възрастни саше x 8 бр
Топ продукт
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 36809
Фервекс за възрастни Малина е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults Raspberry е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобн..
7.96 лв.
ФЕРВЕКС НАСТИНКА И ГРИП табл x 16 бр
Топ продукт
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 55407
Фервекс таблетки при настинка и грип е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex cold and flu съдържа 2 активни вещества:парацетамол, който облекчава болката и намалява високата температура;хлорфенамин малеат, който намалява секрецията от носа, сълзенето и кихането. Тов..
7.96 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.