Меню
Количка

Фервекс

Употребата на противогрипни препарати е наложителна най-вече през зимните месеци от годината. Тогава рискът да ни покоси простудно или вирусно заболяване е съществен, затова е и добре да имаме в аптечката лекарствени продукти като Фервекс. Той е предназначен за лечение на грип и настинки, а в този раздел на онлайн аптеката ще го откриете в различни варианти. Има продукти за възрастни и за деца под формата на таблетки и сашета. Използват се при наличието на температура и втрисане, както и при болки в мускулите и ставите.

Какво представляват продуктите на Фервекс?

Те представляват лекарствени препарати и се отпускат без медицинска рецепта. Съставът им включва аскорбинова киселина, антиперитик и аналгетик, като тази комбинация води до дълготрайно облекчение на симптомите при простуда и грипоподобни състояния. В категорията ще ги откриете на добра цена и в разновидност за деца. Фервекс е подходящ не само при грип, но и при ринофарингит. Ако е предназначен за възрастни, то следва да се използва от лица над 15 години.

Кога да използваме?

Още при първи симптоми на грип е добре да вземем мерки. Фервекс е подходящо средство за справяне с неразположението в резултат на простудни и вирусни заболявания, придружени с главоболие, повишена температура, мускулни и ставни болки, втрисане и хрема. Преди да почнете употребата на Фервекс, прочетете листовката, а ако ефект не настъпи и след няколкодневен прием, уведомете своя лекар и започнете друго лечение.

Начин на прием?

Препоръчителната доза на Фервекс е 1 саше до 3 пъти на ден. Времето между двата приема не трябва да е по-малък от 4 часа, а самото съдържание в пакета се пие с топла вода в достатъчно количество. Препаратът не е препоръчителен за бременни жени и кърмачки, както и за хора с чернодробни заболявания. За деца под 15 години са подходящи продуктите на Фервекс, предназначени за тази възрастова група. В тях се съдържа парацетамол и са разработени за краткосрочно лечение на грипни и простудни заболявания.

Как да се предпазите от грип и настинки през зимата?

За съжаление, по-голямата част от хората страдат поне веднъж от грип през зимния период. Това се дължи на повишения процент заболели, както и на ниските температури, предразполагащи към простудявания и заразяване с вируси. Ето какво можем да направим, за да се предпазим:

     избягване на помещения с много хора големите търговски центрове и пълните заведения за хранене крият потенциален риск от заразяване с грип. Здравните експерти съветват да избягваме престоя в претрупани помещения, където е възможно да се заразим с вирус;

     прием на витамини и билки ежедневният прием на добавки и чайове ще подобри имунитета ни и ще помогне за това да боледуваме по-рядко през зимата. На сайта ще откриете решения и от този тип, които можете да купите онлайн на изгодни цени;

     носене на подходящо облекло обличането с топли дрехи през студените дни от годината е задължително условие. Ако носим неподходящо облекло, шансът да се разболеем се увеличава памучните и вълнените материи са за препоръчване;

     вземане на адекватни мерки при първи симптоми когато са налице грипоподобни симптоми, Фервекс идва на помощ, за да облекчи мъчителното състояние.

Понякога, колкото и да сме отговорни за здравето си, вирусите не ни подминават. Дори и това да се случи, решение има, а то често се крие в продукти като Фервекс, които предлагаме на достъпни цени.

Защо да купите от Аптеки Феникс?

При нас разнообразието е винаги налице всеки един от вас има възможност да закупи лекарства, козметика и билкови продукти с отлично качество и на приемливи цени. Сайтът ни е удобен за пазаруване, а обслужването е винаги на най-високо ниво. Заповядайте!

Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 64745
ФЕРВЕКС за възрастни с вкус на МАЛИНА саше x 12 брФервекс за възрастни Малина е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults Raspberry е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, але..
14.25 лв.
ФЕРВЕКС за възрастни с вкус на МАЛИНА саше x 8 бр
Трайно ниска цена
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 36809
Фервекс за възрастни Малина е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults Raspberry е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобн..
8.44 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 64744
ФЕРВЕКС за възрастни саше x 12 брФервекс за възрастни е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипопо..
14.25 лв.
ФЕРВЕКС за възрастни саше x 8 бр
Трайно ниска цена
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 1132
Фервекс за възрастни е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобни състояния при възрас..
8.44 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 50053
Фервекс за Деца без захар е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Children Sugar Free съдържа парацетамол (облекчава болката и понижава температурата), фенирамин (антиалергично средство) и аскорбинова киселина. Това лекарство се използва за краткосрочно лечение..
8.01 лв.
ФЕРВЕКС НАСТИНКА И ГРИП табл x 16 бр
Трайно ниска цена
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 55407
Фервекс таблетки при настинка и грип е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex cold and flu съдържа 2 активни вещества:парацетамол, който облекчава болката и намалява високата температура;хлорфенамин малеат, който намалява секрецията от носа, сълзенето и кихането. Тов..
8.44 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.