Меню
Количка

UPSA LABORATOIRES

Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 5831
Ефералган Витамин С ефервесцентни таблетки е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Efferalgan Vitamin C съдържа активните вещества парацетамол и аскорбинова киселина. Парацетамолът е аналгетик и антипиретик със слаба противовъзпалителна активност.Витамин С е есенциале..
6.27 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 978
Ефералган ефервесцентни таблетки е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Efferalgan съдържа активнoтo веществo парацетамол  Парацетамолът е аналгетик и антипиретик със слаба противовъзпалителна активност. Ефералган се използва за симптоматично лече..
6.27 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 979
Ефералган за Деца сироп е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта при деца от 3 месеца до 12 години. Efferalgan for Children syrup съдържа активнoтo веществo парацетамол  Парацетамолът е аналгетик и антипиретик със слаба противовъзпалителна активност...
5.85 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 980
Efferalgan 150mg suppositories представлява лекарствен продукт под формата на ректални супозитории, който се отпуска без рецепта. Ефералган 150mg супозитории се използват за симптоматично лечение на лека до умерена болка и/или на фебрилни състояния (състояния с висока т..
4.99 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 982
Efferalgan 300mg suppositories представлява лекарствен продукт под формата на ректални супозитории, който се отпуска без рецепта. Ефералган 300mg супозитории се използват за симптоматично лечение на лека до умерена болка и/или на фебрилни състояния (състояния с висока темпер..
5.91 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 981
Ефералган се използва за симптоматично лечение на лека до умерена болка и/или на фебрилни състояния (състояния с висока температура).Тази лекарствена форма е предназначена за деца с тегло от 5 до 10 kg (на възраст от 2 до 24 месеца).За деца с различно от това тегло има други лекарствени форми, съдър..
4.79 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 3522
Упсавит Витамин С ефервесцентни таблетки е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Upsavit Vitamin C effervescent tablets е показан за профилактика и лечение на състояния свързани с недостиг на Витамин С.Не приемайте УПСАВИТ Витамин С ако сте свръхчу..
5.71 лв.
УПСАРИН + ВИТ.C ефф табл 330 мг x 20 бр
Трайно ниска цена
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 3102
Упсарин С ефервесцентни таблетки е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Upsarin С effervescent tablets съдържа ацетилсалицилова киселина и витамин С. Продуктът се препоръчва за симптоматично облекчаване на заболявания съпроводени с болка и/или висока телесн..
7.12 лв.
ФЕРВЕКС за възрастни с вкус на МАЛИНА саше x 12 бр
Трайно ниска цена
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 64745
ФЕРВЕКС за възрастни с вкус на МАЛИНА саше x 12 брФервекс за възрастни Малина е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults Raspberry е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, але..
14.25 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 36809
Фервекс за възрастни Малина е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults Raspberry е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобн..
8.44 лв.
ФЕРВЕКС за възрастни саше x 12 бр
Трайно ниска цена
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 64744
ФЕРВЕКС за възрастни саше x 12 брФервекс за възрастни е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипопо..
14.25 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 1132
Фервекс за възрастни е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Adults е комбинация от аналгетик/антипиретик, антиалергично средство и аскорбинова киселина.Фервекс се прилага за лечение на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобни състояния при възрас..
7.96 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 50053
Фервекс за Деца без захар е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex Children Sugar Free съдържа парацетамол (облекчава болката и понижава температурата), фенирамин (антиалергично средство) и аскорбинова киселина. Това лекарство се използва за краткосрочно лечение..
8.15 лв.
Производител: UPSA LABORATOIRES Арт.номер: 55407
Фервекс таблетки при настинка и грип е лекарствен продукт, който се отпуска без рецепта. Fervex cold and flu съдържа 2 активни вещества:парацетамол, който облекчава болката и намалява високата температура;хлорфенамин малеат, който намалява секрецията от носа, сълзенето и кихането. Тов..
8.44 лв.
Показани са от 1 до 14 от 14 резултата (1 страници)