Меню
Количка

Антинеопластични и имуномодулиращи средства

Производител: BIOGEN FRANCE S.A. Арт.номер: 40423
АВОНЕКС ИНЖ. 30 МКГ (6MIU) + Р-ТЕЛ X 4 / Avonex inj 6MIU Прочетете внимателно всичко в тази листовка преди да започнете да приемате това лекарство • Пазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. • Ако имате допълнителни въпроси, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт. • Тов..
1 642.46 лв.
Производител: ASTELAS PHARMA Арт.номер: 41614
1. Какво представлява Advagraf и за какво се използваAdvagraf съдържа активното вещество такролимус. То е имуносупресор. След трансплантация на орган (черен дроб, бъбрек) имунната система на Вашето тяло ще се опита да отхвърли новия орган. Advagraf се използва, за да контролира имунния отговор на Ва..
31.07 лв.
Производител: ASTELAS PHARMA Арт.номер: 41271
1. Какво представлява Advagraf и за какво се използваAdvagraf съдържа активното вещество такролимус. То е имуносупресор. След трансплантация на орган (черен дроб, бъбрек) имунната система на Вашето тяло ще се опита да отхвърли новия орган. Advagraf се използва, за да контролира имунния отговор на Ва..
63.23 лв.
Производител: TEVA PHARMACUETICAL Арт.номер: 33778
Анаромат 1 mg филмирани таблетки Anaromat 1 mg film-coated tablets анастрозол (anastrozole) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имат..
20.41 лв.
Производител: ФАРМАКОНС АД Арт.номер: 51850
1. Какво представлява Анастрокон и за какво се използваАнастрокон спада към група лекарства, наречени ароматазни инхибитори. Това означава, че се свързва с действието на ароматазата - ензим в човешкото тяло, който влияе на нивото на женските полови хормони, какъвто е естроген.Анастрокон се използва ..
50.89 лв.
Производител: SANOFI AVENTIS Арт.номер: 14809
Листовка: информация за потребителяArava 20 mg филмирани таблеткилефлуномид (leflunomide)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви ..
34.12 лв.
Производител: ASTRA ZENECA Арт.номер: 17168
АРИМИДЕКС ТБ 1МГ X 28 1. Какво представлява Аримидекс и за какво се използваАримидекс съдържа вещество, наречено „анастрозол”. То принадлежи към група лекарства, наречени „ароматазни инхибитори”. Аримидекс се използва за лечение на рак на гърдата при жени в менопауза.Аримидекс действа, като намаляв..
47.50 лв.
Производител: PFIZER LABORATORIES Арт.номер: 15253
1. Какво представлява АРОМАЗИН и за какво се използваИмето на Вашето лекарство е АРОМАЗИН. АРОМАЗИН принадлежи към група лекарства, известни като ароматазни инхибитори. Тези лекарства повлияват действието на ензим, наречен ароматаза, който е необходим за образуването на женските полови хормони - ест..
35.83 лв.
Производител: SANOFI AVENTIS Арт.номер: 50273
АУБАЖИО ТБ 14МГ Х 28..
1 641.23 лв.
Производител: ACCORD Арт.номер: 39427
1. Какво представлява Бикалутамид Акорд и за какво се използваФармакотерапевтична група: Хормонални антагонисти и свързани средства, антиандрогени. Бикалутамид се използва за лечение на простатен карцином в напреднал стадий. Приема се заедно с лекарство, известно като аналог на лутеинизиращия хормон..
18.52 лв.
Производител: ACCORD Арт.номер: 35178
1. Какво представлява Екземестан Акорд и за какво се използваЕкземестан принадлежи към група лекарства, известни като ароматазни инхибитори. Тези лекарства повлияват действието на ензим, наречен ароматаза, който е необходим за образуването на женските полови хормони - естрогени, особено при жените с..
35.65 лв.
Производител: ALVOGEN Арт.номер: 35160
1. Какво представлява Екземестан Алвоген и за какво се използваИмето на Вашето лекарство е Екземестан Алвоген. Екземестан Алвоген принадлежи към група лекарства, известни като ароматазни инхибитори. Тези лекарства повлияват действието на ензим, наречен ароматаза, който е необходим за образуването на..
35.83 лв.
Производител: ASTELAS PHARMA Арт.номер: 41747
ЕЛИГАРД ФЛАКОН 45MГ X 1 1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕЛИГАРД И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВААктивната съставка на ЕЛИГАРД принадлежи към групата на така наречените гонадотропин-освобождаващи хормони. Тези лекарства се използват за понижаване на образуването на определени полови хормони (тестостерон).ЕЛИГАРД се изп..
693.24 лв.
Производител: РОМАСТРУ ТРЕЙДИНГ ЕООД Арт.номер: 40016
ЗЕКУИПРА ТБ 2,5МГ Х 30 1. Какво представлява Зеквипра и за какво се използваКакво представлява Зеквипра и как действаЗеквипра съдържа активно вещество, наречено летрозол. То принадлежи към група лекарства, наречени ароматазни инхибитори. Прилага се за хормонално (или „ендокринно”) лечение на рак на ..
32.83 лв.
Производител: ASTRA ZENECA Арт.номер: 38674
ЗОЛАДЕКС ИМПЛАНТ 10.8MГ X 1 1. Какво представлява Золадекс LA и за какво се използваИмето на Вашето лекарство е Золадекс LA с продължително действие. Активното вещество е гозерелин. Всяка ампула Золадекс, съдържа 10,8 mg гозерелин. Всяка инжекция съдържа и неактивно вещество (лактид /гликолид съп..
461.13 лв.
Производител: ASTRA ZENECA Арт.номер: 3310
Золадекс 3,6 mg импланта / Zoladex 3.6 mg implant гозерелин / goserelin Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да прилагате това лекарство. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар, медицинска..
139.70 лв.
Производител: ASPEN PHARMA Арт.номер: 1464
ИМУРАН табл. 50 мг. х 100 /IMURAN tabl. 50 mg. х 1001. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИМУРАН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА Вашето лекарство се нарича ИМУРАН. ИМУРАН е от групата лекарства, наречени имуносупресори. Прилага се за потискане функциите на имунната система. Имуносупресорите са лекарства, чието приложение в ..
39.45 лв.
Производител: TEVA PHARMACEUTICAL Арт.номер: 60610
ИНО-ПРОТЕКТ таблетки 500 мг * 30 брЛистовка: информация за пациентаИно-Протект 500 mg таблеткиIno-Protect 500 mg tabletsинозин ацедобен димепранол (inosine acedoben dimepranol)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информ..
14.51 лв.
Производител: РОМАСТРУ ТРЕЙДИНГ ЕООД Арт.номер: 40009
ЙОНИСТИБ ТБ 50МГ X 28 1. Какво представлява Йонистиб и за какво се използваЙонистиб се използва за лечение на напреднал рак на простатата. Той се приема заедно с лекарство, известно като аналог на лутеинизиращ хормон-освобождаващ хормон (LHRH), който понижава нивата на андрогените (мъжки полови хор..
39.89 лв.
Производител: ASTRA ZENECA Арт.номер: 477
КАЗОДЕКС ТБ 50 MГ X 28 1. Какво представлява Казодекс и за какво се използваКазодекс съдържа лекарство, наречено бикалутамид. То принадлежи към групата лекарства, наречени „антиандрогени”Казодекс се използва за лечение на рак на простатата.Той блокира действието на мъжките хормони, като тестостерон..
76.29 лв.
Производител: GENEPHARM Арт.номер: 41984
КИАРЕСТА ТБ 1МГ Х 28 1. Какво представлява Киареста и за какво се използваКиареста се използва за лечение на рак на гърдата при жени в менопауза. Лекарственият продукт Киареста принадлежи към група лекарства, които са известни като инхибитори на ароматазата. Инхибиторите на ароматазата са активни с..
20.56 лв.
Производител: TEVA PHARMACEUTICAL Арт.номер: 48873
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КОПАКСОН 20 mg/ml ИНЖЕКЦИОНЕН РАЗТВОР И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАКОПАКСОН 20 mg/ml инжекционен разтвор е лекарствен продукт, който променя начина, по който работи Вашата имунна система (класифициран е като имуномодулиращо лекарство). Смята се, че симптомите на множествена склероза (..
359.67 лв.
Производител: GENEPHARM Арт.номер: 45227
1. КАКВО Е КСАНЕПРА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАКСАНЕПРА 25 mg филмирани таблетки принадлежи към групата лекарства, известни като ароматазни инхибитори.Тези лекарства повлияват действието на ензим, наречен ароматаза, който е необходим за образуването на женските полови хормони - естрогени, особено при жен..
45.51 лв.
Производител: ALVOGEN Арт.номер: 35264
ЛЕТРОЗОЛ табл. 2.5 мг.*30 АЛВОГЕН ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯЛетрозол Алвоген 2,5 mg филмирани таблеткиЛетрозолLetrozole Alvogen 2.5 mg film - coated tabletsLetrozoleПрочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство.Запазете тази листовка. Може да се наложи д..
30.92 лв.
Производител: TEVA PHARMACUETICAL Арт.номер: 33607
ЛЕТРОЗОЛ ТБ 2.5МГ Х 30 1.Какво представлява Летрозол Nucleus и как действаЛетрозол Nucleus съдържа активно вещество наречено летрозол. Летрозол спада към групата лекарства, наречени ароматазни инхибитори. Използва се за хормонално (или ендокринно) лечение на рак на гърдата. Развитието на рака на гъ..
30.92 лв.
Производител: PHARMACONS Арт.номер: 50242
1. Какво представлява Летрокон и за какво се използваКакво представлява Летрокон и как действа Летрокон съдържа активно вещество, наречено летрозол. То принадлежи към група лекарства, наречени ароматазни инхибитори. Прилага се за хормонално (или ендокринно) лечение на рак на гърдата. Растежът на тум..
46.27 лв.
Производител: ЧАЙКАФАРМА АД Арт.номер: 38574
1. Какво представлява Летрофемин и за какво се използваКакво представлява Летрофемин и за какво се използва. Активното вещество на Летрофемин е летрозол. То принадлежи към група лекарства, наречени ароматазни инхибитори. Прилага се за хормонално (ендокринно) лечение на рак на гърдата. Растежът на р..
31.17 лв.
Производител: EBEWE PHARMA GMBH Арт.номер: 25228
Methotrexat Ebewe 2,5 mg 50 tablets / Метотрексат Ебеве 2,5 mg 50 таблетки Листовка: информация за пациента Метотрексат Ебеве 2,5 mg таблетки Метотрексат Ебеве 5 mg таблетки Метотрексат Ебеве 10 mg таблетки Methotrexat Ebewe 2,5 mg tablets Methotrexat Ebewe 5 mg tablets Methotrexat Ebewe 10 mg table..
12.38 лв.
Производител: ASTRA ZENECA Арт.номер: 2084
Nolvadex 10 mg 50 tabletsНолвадекс 10 мг 50 таблетки ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ Nolvadex 10 mg film-coated tablets tamoxifen Нолвадекс 10 mg филмирани таблетки тамоксифенПрочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство. Запазете тази листовка. Може да се на..
27.30 лв.
Производител: ASTELAS PHARMA Арт.номер: 33932
Листовка за пазиентаPrograf 0.5 mg Hard CapsulesПрограф 0.5 mg твърди капсулиPrograf 1 mg Hard CapsulesПрограф 1 mg твърди капсулиPrograf 5 mg Hard CapsulesПрограф 5 mg твърди капсулиTacrolimus / такролимусПрочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство»Запазете та..
31.62 лв.
Показани са от 1 до 30 от 41 резултата (2 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.