Меню
Количка

Разни

Производител: SOPHARMA SOFIA Арт.номер: 26116
СЪСТАВ: Стерилизираната вода за инжекции е разтворотел за парентерална употреба. ПОКАЗАНИЯ: Използва се като разтворител на лекарствени продукти за парентерална употреба.ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Прилага се като интравенозна инжекция в нужното според случая количество...
7.25 лв.
Производител: BRAUN B MELSUNGEN Арт.номер: 52883
Water for injections Brown 10ml 20 pcs / Вода за инжекции Браун 10мл 20 бр Aqua ad iniectabilia Braun solvent for parenteral use  10 ml х 201. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВОДА ЗА ИНЖЕКЦИИ БРАУН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА Това лекарство съдържа Вода за инжекции (Water for injection). Използва се за разтварян..
6.64 лв.
Производител: STALLERGENES Арт.номер: 45855
1. Какво представлява СТАЛОРАЛ и за какво се използваСТАЛОРАЛ се използва за лечението на алергии към един или няколко алергена. Алергията се проявява главно чрез сезонен или целогодишен ринит (кихане, засилена секреция от носа или сърбеж в носа, запушване на носа), конюнктивит (сърбеж и сълзене от ..
228.92 лв.
Производител: STALLERGENES Арт.номер: 43433
1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СТАЛОРАЛ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАСТАЛОРАЛ се използва за лечението на алергии към един или няколко алергена. Алергията се проявява главно чрез сезонен или целогодишен ринит, конюнктивит, риноконюнктивит или астма.Специфичната десенсибилизация третира причината за Вашата алергия. ..
228.92 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)

* Офертите са валидни до изчерпване на количествата.